Προς το περιεχόμενο

Σκεψεις για αλλαγη του HTPC μου

spaka279

Προτεινόμενες αναρτήσεις

premier ειναι το τροφοδοτικο αλλα για τα watt θα σιγουρευτω οταν το ανοιξω.

Η silicon power βγαζει ανθεκτικοτατους εξωτερικους δισκους και ssd και εχω εμπειρια απο ενα φιλο που εχει. Το προτιμησα σε σχεση με τον hyperx της kingstone γιατι εχει ελαφρος καλυτερες ταχυτητες read write.

Το bitfenix ειναι κουταρα και ηταν απο τις αρχικες μου επιλογες αλλα λογω κοστους και επισης ογκου (θα το βαλω κατω απο τη τηλεορασή τωρα) κατεληξα στο sting.

Θα δω τωρα το τροφοδοτικο που ειπατε αλλα περνει λετε τα κανονικα τροφοδοτικα το κουτι; (για θεμα ογκου μιλαω)

Ουτε τα premier ειναι ποιοτικα τροφοδοτικα.....

Λογικα το συγκεκριμενο κουτι πρεπει να δεχεται sfx η tfx τροδοφοτικα και οχι atx 

http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?from=catspan&keyphrase=sfx

http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/f/367618/TFX.html?keyphrase=

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το pc ολοκληρωθηκε σημερα. Εντυπωση μεγαλη ο χρονος του boot δεν ειναι πανω απο 10"(πρωτη φορα κατοχος ssd). Αυτο το που διαπιστωσα ειναι ο a8 7600 υποστηριζει μεχρι 2133 μνημη και οχι 2400 που ειναι το στικακι που πηρα. Δε πειραζει ας παιζει χαμηλοτερα. Το τροφοδοτικο ειναι premier sfx 300w. Μου την εσπασε που βγαζει λιγο θορυβο το ολο συστημα και νομιζω οτι ο περισσοτερος ειναι απο το psu. Ειμαι με τη μαμα ψυχτρα και υπαρχει και αλλο ενα 60αρακι fan στο κουτι. Ειδα ένα bequiet 300w που γραφει 31db αλλα θελει κανα 50ευρο γμτ. Ειναι οντως αθορυβα αυτα ρε παιδια;

Το pc ολοκληρωθηκε σημερα. Εντυπωση μεγαλη ο χρονος του boot δεν ειναι πανω απο 10"(πρωτη φορα κατοχος ssd). Αυτο το που διαπιστωσα ειναι ο a8 7600 υποστηριζει μεχρι 2133 μνημη και οχι 2400 που ειναι το στικακι που πηρα. Δε πειραζει ας παιζει χαμηλοτερα. Το τροφοδοτικο ειναι premier sfx 300w. Μου την εσπασε που βγαζει λιγο θορυβο το ολο συστημα και νομιζω οτι ο περισσοτερος ειναι απο το psu. Ειμαι με τη μαμα ψυχτρα και υπαρχει και αλλο ενα 60αρακι fan στο κουτι. Ειδα ένα bequiet 300w που γραφει 31db αλλα θελει κανα 50ευρο γμτ. Ειναι οντως αθορυβα αυτα ρε παιδια;

πανε στο bios και ενεργοποίησε το docp, Ειναι το xmp, ετσι οι μνημες σου θα πανε στα 2400

πανε στο bios και ενεργοποίησε το docp, Ειναι το xmp, ετσι οι μνημες σου θα πανε στα 2400

Το εκανα αυτο αλλα δε bootare και μονο πατωντας ενα κουμπακι που εχει ή μητρικη για ram config καταφερα να το ξανανοιξω. Μετα διαβασα οτι δεν υποστηριζει ο επεξεργαστης και το αφησα. Λες να πηγαινει με καποιο κολπο; να θυμισω οτι εχω ενα single dimm ddr3 2400

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...