chiderboy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Προσφάτως, στο insomnia.gr είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα πολύ καλό δείγμα της εξέλιξης στο χώρο των συσκευών διεπαφής χρήστη τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα το Logitech G502 Proteus Core από το οποίο οι εντυπώσεις που μας έμειναν ήταν άριστες.Παρόλα αυτά και παρά τη σημασία που έχει η ύπαρξη ενός ποιοτικού ποντικιού στην αλληλεπίδραση και τη συνολική εμπειρία κατά τη χρήση του υπολογιστή μας, λίγοι μπορούν να δώσουν το σεβαστό ποσό που χρειάζεται για την απόκτηση του. Για το λόγο αυτό η Logitech μας έστειλε για δοκιμή το μικρότερο αδερφάκι του που πωλείται σε αρκετά πιο προσιτή τιμή, το οποίο όμως παρόλο που μοιράζεται εξίσου προηγμένες τεχνολογίες διαθέτει αρκετά υποδεέστερα χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Πρόκειται για το Logitech G402 Hyperion Fury το οποίο θα εξετάσουμε στη σημερινή δοκιμή για να δούμε κατά πόσο μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στον μεγαλύτερο αδερφό του αλλά και τον ανταγωνισμό. Site: Αναλυτική Παρουσίαση Logitech G402 Hyperion Fury Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geks Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Sorry ρε παιδιά αλλά άμα θεωρείτε αυτό ακριβό και όχι το deathadder που εχει τα μισά απο τα χαρακτηριστικά του τι να πω...... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Απο οτι καταλαβα αυτο που εξοργισε τον reviewer ηταν η ελλειψη υφασματινης επενδυσης στο καλωδιο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Έχω το συγκεκριμένο ποντίκι από τον Οκτώβρη. Όλα καλά εκτός από το μεσαίο κλικ της ροδέλας που αρχισε να τα φτύνει απο τέλη γενάρη (new tab p0rn ftw) και το ότι είναι σχετικά "χαμηλό" ποντίκι. Σε σχέση με το mx518 και το g5 που είχα παλιότερα ειναι περίπου 0,3/0,5cm χαμηλώτερο και για το χέρι ενός μέσου ενήλικα δεν βολεύει πολύ. Δεν χωράει στην παλάμη μου και αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ τον αντίχειρα και το μικρό δαχτυλάκι για να το κατευθύνω αν παίζω cs πχ. (και όταν παίζω πολυ με πονάει ο καρπός.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 η logitech νομιζω εχει ριξει την ποιοτητα και σιγουρα εχει αλλαξει η πολιτικη της εταιριας με τα ελατωματικα προιοντα και τις εγγυησεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Runner, εμένα πάντως μου έστειλε το g402 σπίτι μου με δικά τους έξοδα, επειδή ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ (δεν ζητήσανε κάτι, πέρα από τα στοιχεία του ποντικιού) ότι χάλασε το g400 που εχω 3+ χρόνια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Απο οτι καταλαβα αυτο που εξοργισε τον reviewer ηταν η ελλειψη υφασματινης επενδυσης στο καλωδιο.... Αν εσύ αυτό κατάλαβες πάσο απο εμένα. Η έλλειψη υφασμάτινης περιτύλιξης (braiding) στο καλώδιο αν και πρακτικά δεν αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα δείχνει έλλειψη στη λεπτομέρεια Προσωπικά αν είναι να δώσω 55€ για ποντίκι έχω και κάποιες απαιτήσεις και φυσικά δεν εννοώ το braiding στο καλώδιο που στην τελική δεν είναι και κάτι απαραίτητα καλό. Δουλεία μου σαν reviewer είναι να αναφέρω ότι βλέπω καθώς κάτι που μπορεί για μένα να είναι ασήμαντο για κάποιον άλλο μπορεί να είναι σημαντικό. Δεν έχω δοκιμάσει το deathadder αλλά σε σχέση με το Logitech 7ετίας που έχω παρόμοιας τιμής μου φάνηκε λίγο. Κάποιος άλλος μπορεί να είναι πιο άνετος να δώσει έτσι τα 55 €.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 gamanοs ναι και μενα παλαιοτερα μου αλλαξαν το πληκτρολογιο που χαλασε απο δικη μου υπαιτιοτητα και τους το ειπα αλλα για το logitech mx που μου εμφανισε double cliking τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγω παντως στα θετικα θα ηθελα να αναγραφεται και η 3ετης εγγυηση που δινει η Logitech σε σχεση με τα 2 χρονια του ανταγωνισμου. gamanοs ναι και μενα παλαιοτερα μου αλλαξαν το πληκτρολογιο που χαλασε απο δικη μου υπαιτιοτητα και τους το ειπα αλλα για το logitech mx που μου εμφανισε double cliking τιποτα Αν εισαι εντως εγγυησης πας στο καταστημα,τους δειχνεις το προβλημα και οφειλουν να στο αλλαξουν. Και απο προσφατη επικοινωνια αυτο μου ειπαν,οτι αν προκειται για προβλημα Software καλυτερα να μιλας κατευθειαν με αυτους.Σε Hardware να μιλας με το καταστημα που το αγορασες(εκτως αν πρεπει να το στελεις σε αυτους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγω παντως στα θετικα θα ηθελα να αναγραφεται και η 3ετης εγγυηση που δινει η Logitech σε σχεση με τα 2 χρονια του ανταγωνισμου. Και εγώ θα το έβαζα αλλά για το συγκεκριμένο δεν ισχύει. 2ετή εγγύηση έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και εγώ θα το έβαζα αλλά για το συγκεκριμένο δεν ισχύει. 2ετή εγγύηση έχει. Εχεις απολυτο δικιο!!!Δεν το περιμενα οτι σε ποντικι το 50+ευρω θα δινανε μονο 2 χρονια εγγυηση....Τρελη ξενερα και δεν καταλαβαινω και τον λογο που το κανανε αυτο. Παντως το Πλαισιο δινει 3 χρονια εγγυηση Πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 λογικά τυπογραφικό... γενικότερα δεν νομίζω να δίνει κάποιος κατασκευαστής πάνω από 2 χρόνια σε mouse... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 λογικά τυπογραφικό... γενικότερα δεν νομίζω να δίνει κάποιος κατασκευαστής πάνω από 2 χρόνια σε mouse... Τα Logitech G502,G602,G100s,G700s,και G600 απο το επισημο Site της Logitech γραφουν 3 χρονια εγγυηση,τα αλλα gaming ποντικια 2 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 i stand corrected sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosntelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πολυ βολικο , μονο η ροδελα μου δινει περιεργη αισθηση , κατι σαν τριξιμο . Αποστολή από το GT-S6310 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα