Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Εχω τα 7αρια και λεω να παω στα 8.1 αλλα θελω οτι προγραμματα και αρχεια σε φακελους εχω τωρα να ξανα μπουν οπως τα εχω στημενα, στα 8.1Τι να κανω πρωτα;Υπαρχει προγραμμα;Και ενα δευτερο ερωτημα εαν αξιζει η αλλαγη στα 8.1

Δημοσ.

<p>Παιδια καλησπερα.Εχω τα 7αρια και λεω να παω στα 8.1 αλλα θελω οτι προγραμματα και αρχεια σε φακελους εχω τωρα να ξανα μπουν οπως τα εχω στημενα, στα 8.1Τι να κανω πρωτα;Υπαρχει προγραμμα;Και ενα δευτερο ερωτημα εαν αξιζει η αλλαγη στα 8.1</p>

Αν κανείς αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα και όλα τα αρχεία σου παραμένουν άθικτα. Άμα κανείς φορματ τότε προφανώς δεν μένει τίποτα και πρέπει να τα περάσεις εσυ εκεί που θέλεις (θα έχεις κάνει ήδη backup φαντάζομαι)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Αν κανείς αναβάθμιση δεν χάνεις τίποτα και όλα τα αρχεία σου παραμένουν άθικτα. Άμα κανείς φορματ τότε προφανώς δεν μένει τίποτα και πρέπει να τα περάσεις εσυ εκεί που θέλεις (θα έχεις κάνει ήδη backup φαντάζομαι)

Sent from my iPad using Insomnia

Φορματ λεω να κανω να καθαρισει κ ο υπολογιστης.Τα 7αρια τα εχω 2 χρονια περασμενα.Βackup λεω να κανω με το Ccleaner.

Δημοσ.

απο πότε ένα πρόγραμμα καθαρισμού κάνει και backup;
:-(

εφόσον θα κάνεις φορμάτ τα αρχεία σου θα πρέπει να τα πάρεις σε εξωτερικό μέσο και μετά να τα επαναφέρεις.Δεν γίνεται να διατηρηθουν στην θέση που τους όρισες εσύ.

Εκτος κ αν εννοείς ότι στο σύστημα έχεις 2-3 δίσκους,αυτά δεν θα πειραχτούν(εφόσον δεν έχει λειτουργικό ο δίσκος και είναι μόνο για αποθήκη)

• Like 1
Δημοσ.

απο πότε ένα πρόγραμμα καθαρισμού κάνει και backup;

:-(

εφόσον θα κάνεις φορμάτ τα αρχεία σου θα πρέπει να τα πάρεις σε εξωτερικό μέσο και μετά να τα επαναφέρεις.Δεν γίνεται να διατηρηθουν στην θέση που τους όρισες εσύ.

Εκτος κ αν εννοείς ότι στο σύστημα έχεις 2-3 δίσκους,αυτά δεν θα πειραχτούν(εφόσον δεν έχει λειτουργικό ο δίσκος και είναι μόνο για αποθήκη)

Εχω φιλε εκτος του ssd που εχω τα 7αρια, αλλον εναν σκληρο wd εσωτερικο που εκει εχω ολες τις εφαρμογες κτλ.Αυτος ο δισκος δεν θα πειραχτει ,ετσι;

Δημοσ.

οι εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες,αν αλλάξεις λειτουργικό/φορμάρεις θα πρέπει να ξανα-εγκατασταθουν εκτός κ αν είναι portable.

Δημοσ.

Exω την d link dwl g510 για ασυρματο ιντερνετ.Αλλα δεν βρισκω τον driver για τα windows 8.1Μηπως δουλευει με τον driver των windows 7; η θα εχω προβλημα στη συνδεση.

Δημοσ.

http://www.dlink.com/gr/el/support/product/dwl-g510-54mbps-wireless-g-lan-pci-card

στο παραπάνω λίνκ δεν βρίσκεις κάτι; (δεν ξέρω τι revision είσαι για να δω)

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δουλέψει κανονικά με των 7 όπως και υπάρχει πιθανότητα να μην χρειαστεί καν driver.

Δημοσ.

http://www.dlink.com/gr/el/support/product/dwl-g510-54mbps-wireless-g-lan-pci-card

στο παραπάνω λίνκ δεν βρίσκεις κάτι; (δεν ξέρω τι revision είσαι για να δω)

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δουλέψει κανονικά με των 7 όπως και υπάρχει πιθανότητα να μην χρειαστεί καν driver.

revision ειναι c

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...