overpower Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τι κυρωσεις παιζουν αν το διακοψω? Την ενεργοποιηση την εκανα 5-15 Οκτωβριου και το συμβολαιο ειναι για 18 μηνες. Επιδοτηση δεν πηρα, επελεξα την μειωση στο παγιο. Με ενδιαφερει το ολο θεμα επειδη βλεπω οτι στην vodafone εχω με 12 ευρω (4,5 ευρω πιο κατω) 5,5 ιντερνετ, 2000 λεπτα προς ολους και 600 προς cu και 100 sms. Η' με 9 ευρω και μονο 1,5 gb ιντερνετ. Και επισης, το 4g πιανει καλα σε Συρο, Ν.Φλωρινης (επαρχια) και Χαλκιδικη? Σε αυτα τα 3 μερη ζω, και τωρα με cosmote εχω φουλ 4g.
Chris92 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Κανονικα οι κυρωσεις αναφερονται στο συμβολαιο σου.Επειδη εκανα λογικα το ιδιο συμβολαιο,θυμαμαι ειχα ρωτησει και ου ειχαν αναφερει οτι πληρωνω την μειωση του παγιου που ειχαν τους προηγουμενους μηνες. Επειδη με ενδιαφερει ποιο πακετο εχεις βρει στη vodafone?Αν μπορεις στειλτο μου σε πμ
overpower Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/paketa-foititon/ xclusive 7 + αυτα που λεει απο πανω τα οποια τα εχεις ετσι και αλλιως + το ιντερνετ 4gb με 4,74 ευρω. Και το συμβολαιο που εκανα ειναι αυτο με τελικη τιμη 16,8 με την μειωση. Αρα δηλαδη πληρωνω την μειωση παγιου απο τους μηνες που εχουν περασει? Δηλαδη 5χ 2,κατι, αν ναι, τοτε ειναι μια χαρα 1
leo06 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/paketa-foititon/ xclusive 7 + αυτα που λεει απο πανω τα οποια τα εχεις ετσι και αλλιως + το ιντερνετ 4gb με 4,74 ευρω. Και το συμβολαιο που εκανα ειναι αυτο με τελικη τιμη 16,8 με την μειωση. Αρα δηλαδη πληρωνω την μειωση παγιου απο τους μηνες που εχουν περασει? Δηλαδη 5χ 2,κατι, αν ναι, τοτε ειναι μια χαρα ναι,αυτά πληρώνεις,βασικά δεν νομίζω να πληρώσεις ούτε αυτά αφού έχεις προπληρώσει το πάγιο του επόμενου μήνα οπότε θα σου έρθει πιστωτικό
overpower Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τελικα αυτα τα 4gb με 4,74 ειναι στικακι. Θα ρωτησω ομως αν γινεται να τα εχω προς καταναλωση στην ιδια sim και οχι στο στικακι.
kostakiss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Περιμενουμε νεα :ρ Δεν πιστευω να γινεται αλλα αν γινεται... Υπαρχει το αναλογο της κοσμοτε που μπορεις να "κολλησεις" το αντιστοιχο φοιτητικο της κοσμοτε on the go... Και ειναι πολλα τα γιγα...
overpower Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν γινεται, το εχω ρωτησει, αλλα και να γινοταν, το συνολο με το φοιτητικο παει στα 24-25, 2 φορες πιο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα