thanosrx8 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ναι, ξέρω, το λατρεύω, απλώς οικονομικά δεν νομιζω να το αντεξω, ακόμα και ψηλή συμπίεση να'χει ο κινητήρας βενζίνη και λάδια τα πίνει σαν μπεκρης Τα γουστα πληρωνονται. Γνωμη μου αν θες ιαπωνα να πας σε κανα civic να μπορεις να βαλεις και κανα ατομο μεσα.
AMD Expert Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Τα γουστα πληρωνονται. Γνωμη μου αν θες ιαπωνα να πας σε κανα civic να μπορεις να βαλεις και κανα ατομο μεσα. Η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο δεν θα με χαλούσε http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6126636/
dimitrisOP Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ρε ασε τα καγκουραμαξα παρε ενα αξονατο πατρολ βαλτου 35 λαστιχα και αντε στα βουνα για κρεμασματα και λασπες 1
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Κοιτα σε τρια χρονια μπορει να αλλαξουν παρα μα παραπολυ τα αυτοκινητα Εγω δεν θα σου προτεινα να παρει καποιος που να ναι μικροτερο απο εφταετια εκεινη την.εποχη που θα ψαξεις. Αν ημουν στηνβθεση σου τωρα, εκτος απο αυτα που σου ειπα θα επαιρνα το φιεστα σε διπορτο
AMD Expert Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Κοιτα σε τρια χρονια μπορει να αλλαξουν παρα μα παραπολυ τα αυτοκινητα Εγω δεν θα σου προτεινα να παρει καποιος που να ναι μικροτερο απο εφταετια εκεινη την.εποχη που θα ψαξεις. Αν ημουν στηνβθεση σου τωρα, εκτος απο αυτα που σου ειπα θα επαιρνα το φιεστα σε διπορτο Ναι να ξεκαθαρίσω πως το 90% των νέων αυτοκινήτων τα θεωρώ απαίσια. Υβριδικά/δεν βγαίνει esp/full ηλεκτρικά/dsg/πίτα στα ηλεκτρονικά.. μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ! Μετά το 2005 τα αυτοκίνητα χάλασαν πολύ. Η αγαπημενη μου εποχή αυτοκινήτων είναι τα 90s
adi32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αφου εισαι Σερρες κανε μια βολτα το ΣΚ αυτο να δεις το 8o Διεθνές Trackday Σερρών "10 Χρόνια Alfisti.gr" 13 - 15 Μαρτίου 2015 Νομιζω θα εχει και 4c 1
AMD Expert Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Αφου εισαι Σερρες κανε μια βολτα το ΣΚ αυτο να δεις το 8o Διεθνές Trackday Σερρών "10 Χρόνια Alfisti.gr" 13 - 15 Μαρτίου 2015 Νομιζω θα εχει και 4c 4c δεν θα'χει δυστυχώς αλλά θα έχει 911 Rs Θέλω πολύ να πάω αλλά έχω αρρωστήσει. Αν είμαι καλύτερα αύριο τηλ. 2-3 φίλους και πάμε
_chris_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Έχω τιμονιέρα Logitech G27, και με διάφορους racing simulators όπως το Live For Speed έχω μια κάποια εμπειρία με πίσω κίνηση. Σίγουρα δεν είναι 100% real life αλλά έχει έναν βαθμό ρεαλισμού. οκ, δε συνεχίζω να διαβάζω το θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα