Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, ξέρω, το λατρεύω, απλώς οικονομικά δεν νομιζω να το αντεξω, ακόμα και ψηλή συμπίεση να'χει ο κινητήρας βενζίνη και λάδια τα πίνει σαν μπεκρης :(

Τα γουστα πληρωνονται. Γνωμη μου αν θες ιαπωνα να πας σε κανα civic να μπορεις να βαλεις και κανα ατομο μεσα.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτα σε τρια χρονια μπορει να αλλαξουν παρα μα παραπολυ τα αυτοκινητα

Εγω δεν θα σου προτεινα να παρει καποιος που να ναι μικροτερο απο εφταετια εκεινη την.εποχη που θα ψαξεις.

Αν ημουν στηνβθεση σου τωρα, εκτος απο αυτα που σου ειπα θα επαιρνα το φιεστα σε διπορτο

Δημοσ.

Κοιτα σε τρια χρονια μπορει να αλλαξουν παρα μα παραπολυ τα αυτοκινητα

Εγω δεν θα σου προτεινα να παρει καποιος που να ναι μικροτερο απο εφταετια εκεινη την.εποχη που θα ψαξεις.

Αν ημουν στηνβθεση σου τωρα, εκτος απο αυτα που σου ειπα θα επαιρνα το φιεστα σε διπορτο

Ναι να ξεκαθαρίσω πως το 90% των νέων αυτοκινήτων τα θεωρώ απαίσια. Υβριδικά/δεν βγαίνει esp/full ηλεκτρικά/dsg/πίτα στα ηλεκτρονικά.. μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ!

Μετά το 2005 τα αυτοκίνητα χάλασαν πολύ. Η αγαπημενη μου εποχή αυτοκινήτων είναι τα 90s

Δημοσ.

Αφου εισαι Σερρες κανε μια βολτα το ΣΚ αυτο να δεις το

8o Διεθνές Trackday Σερρών "10 Χρόνια Alfisti.gr" 13 - 15 Μαρτίου 2015

Νομιζω θα εχει και 4c

• Like 1
Δημοσ.

Αφου εισαι Σερρες κανε μια βολτα το ΣΚ αυτο να δεις το

8o Διεθνές Trackday Σερρών "10 Χρόνια Alfisti.gr" 13 - 15 Μαρτίου 2015

Νομιζω θα εχει και 4c

4c δεν θα'χει δυστυχώς αλλά θα έχει 911 Rs ;)

Θέλω πολύ να πάω αλλά έχω αρρωστήσει. Αν είμαι καλύτερα αύριο τηλ. 2-3 φίλους και πάμε ;)

1501781_607553596046342_1135153115385224

Δημοσ.

Έχω τιμονιέρα Logitech G27, και με διάφορους racing simulators όπως το Live For Speed έχω μια κάποια εμπειρία με πίσω κίνηση. Σίγουρα δεν είναι 100% real life αλλά έχει έναν βαθμό ρεαλισμού. 

οκ, δε συνεχίζω να διαβάζω το θέμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...