dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Είναι τόσο τραγικά λίγα τα 75 άλογα δηλαδή; Μια χαρά αμαξάκια υπάρχουν με 70-80 άλογα και πας και όπου θες. Μια χαρά μου φαίνεται αναλογος τα γουστα,για μενα ειναι ταφος για αλλον ειναι τελειο ποτε δεν πρεπει να κοιταμε τα αλογα μονο,αλλα συνολικα σαν αμαξι
NickTG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ανάλογα το αμάξι ναι. Άρα ένα σκέτο "ξεκίνα με Χ άλογα" δεν λέει τίποτα. Παντού πας και με ένα με 45 άλογα. Άρα μια χαρά και αυτό.
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 αναλογος τα γουστα,για μενα ειναι ταφος για αλλον ειναι τελειο ποτε δεν πρεπει να κοιταμε τα αλογα μονο,αλλα συνολικα σαν αμαξι εννοώ αν πάρει πχ ένα punto, ένα clio, ένα fiesta και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα, τα θεωρώ μια χαρά αμαξάκια. Αλλά συμφωνώ ότι είναι θέμα γούστου
johnbond Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5884596/ Ένα τέτοιο δηλαδή είναι άσχημο για πρώτο αυτοκίνητο; Στην τελική αν σκοπεύει να κάνει καριέρα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ας πάρει ένα αγωνιστικό να οδηγάει μόνο στην πίστα..Στο δρόμο θα μάθει να driftάρει; 1
dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 εννοώ αν πάρει πχ ένα punto, ένα clio, ένα fiesta και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα, τα θεωρώ μια χαρά αμαξάκια. Αλλά συμφωνώ ότι είναι θέμα γούστου αυτα ειναι αυτοκινητα πολης κατα βαση οπου εκει θες οικονομια καυσιμου και οχι δυναμη και γενικα αυτοκινητα με 70-80 αλογα οπως αυτα ειναι πουπουλα και δεν καταλαβαινεις το βαρος του και παλι ειναι επιλογη του καθε ενος ολα αυτα
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 αυτα ειναι αυτοκινητα πολης κατα βαση οπου εκει θες οικονομια καυσιμου και οχι δυναμη και γενικα αυτοκινητα με 70-80 αλογα οπως αυτα ειναι πουπουλα και δεν καταλαβαινεις το βαρος του και παλι ειναι επιλογη του καθε ενος ολα αυτα Μια χαρά αυτοκίνητα για όλες τις χρήσεις τα βλέπω εγώ πάντως. Και το ταξιδάκι σου θα πας και την πιο κοντινή ή μακρινή βόλτα και για μέσα στην πόλη και νορμάλ καταναλώσεις και σέρβις 1
dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μια χαρά αυτοκίνητα για όλες τις χρήσεις τα βλέπω εγώ πάντως. Και το ταξιδάκι σου θα πας και την πιο κοντινή ή μακρινή βόλτα και για μέσα στην πόλη και νορμάλ καταναλώσεις και σέρβις πας γιατι να μην πας δεν ειμαστε την δεκαετια του 80 και του 90 που φοβοσουν τα πας με τετοια αυτοκινητα μην τυχον γινεις τοστ. 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 πας γιατι να μην πας δεν ειμαστε την δεκαετια του 80 και του 90 που φοβοσουν τα πας με τετοια αυτοκινητα μην τυχον γινεις τοστ. Ναι αυτό λέω, όλα τα αυτοκίνητα πλέον έχουν τα βασικά για να κάνεις ένα ασφαλές και αξιοπρεπές ταξίδι. Το θέμα είναι πάντα να ξέρεις τα όρια του αυτοκινήτου και να οδηγείς ανάλογα
johnbond Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 πας γιατι να μην πας δεν ειμαστε την δεκαετια του 80 και του 90 που φοβοσουν τα πας με τετοια αυτοκινητα μην τυχον γινεις τοστ. Δε μας λές όμως τι αρνητικό έχουν..Ούτε κάνεις κάποια πρόταση. Τι αυτοκίνητο θα πρότεινες εσύ για νέο οδηγό;
dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ο καθενας ας παρει οτι γουσταρει ,στα 18 μπορει να κρινει ο καθενας τι θελει δεν ειναι μωρα παιδια, ολα τα αλλα που υποθηκαν, ποτε πισωκινητο σε νεο οδηγο,οχι πανω απο 100 αλογα δεν παιζουν τοσο πολυ ρολο γιατι αν ειναι χαζος ο αλλος και με ποδηλατο θα τρακαρει εγω γενικα θα προτεινα συγχρονα νορμαλ αυτοκινητα αν θελει μικρο η μεγαλο παλι ο ιδιος ξερει,δεν θα ελεγα σε καποιον παρε πχ mx του 90 γιατι πλεον μονο για γλαστρα κανει αυτο
johnbond Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ο καθενας ας παρει οτι γουσταρει ,στα 18 μπορει να κρινει ο καθενας τι θελει δεν ειναι μωρα παιδια, ολα τα αλλα που υποθηκαν, ποτε πισωκινητο σε νεο οδηγο,οχι πανω απο 100 αλογα δεν παιζουν τοσο πολυ ρολο γιατι αν ειναι χαζος ο αλλος και με ποδηλατο θα τρακαρει εγω γενικα θα προτεινα συγχρονα νορμαλ αυτοκινητα αν θελει μικρο η μεγαλο παλι ο ιδιος ξερει,δεν θα ελεγα σε καποιον παρε πχ mx του 90 γιατι πλεον μονο για γλαστρα κανει αυτο Συμφωνώ με όλα αυτά... Και όταν έγραψα μέχρι 80 άλογα δεν το έγραψα σαν γενικό κανόνα. Απλά τον φίλο που ξεκίνησε το τόπικ τον είδα να "πετάει" και θέλησα να τον προσγειώσω. Όταν κάποιος δεν έχει καν δίπλωμα και ψάχνει για στησίματα,πίσω κίνηση,κατανομές βάρους κτλ πρέπει να τον συνεφέρεις στην πραγματικότητα.Όχι να τον ενθαρύνεις. Για κάποιον τρελαμένο με τα αυτοκίνητα που βράζει το αίμα του και τα 80 άλογα είναι πολλά. Αυτή είναι η άποψη μου.Ο καθένας κάνει οτι θέλει.
dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Συμφωνώ με όλα αυτά... Και όταν έγραψα μέχρι 80 άλογα δεν το έγραψα σαν γενικό κανόνα. Απλά τον φίλο που ξεκίνησε το τόπικ τον είδα να "πετάει" και θέλησα να τον προσγειώσω. Όταν κάποιος δεν έχει καν δίπλωμα και ψάχνει για στησίματα,πίσω κίνηση,κατανομές βάρους κτλ πρέπει να τον συνεφέρεις στην πραγματικότητα.Όχι να τον ενθαρύνεις. Για κάποιον τρελαμένο με τα αυτοκίνητα που βράζει το αίμα του και τα 80 άλογα είναι πολλά. Αυτή είναι η άποψη μου.Ο καθένας κάνει οτι θέλει. απλα καποια παιδια σε αυτην την ηλικια σκεφτονται με αλλο κεφαλι και δεν κρινουν σωστα και το προβλημα ειναι ΟΤΙ και να τους δωσεις τις μαλακιες θα τις κανουν,απλος με λιγα αλογα θα δυσκολευτουν. Εγω τον πρωτο χρονο οδηγουσα ενα παλιο bmw 92 320 190 ιππων (μετατροπη) με το οποιο εκανα παρα πολλα χιλιομετρα,το αυτοκινητο ηθελε αρκετη προσοχη ουτε βλακειες εκανα ουτε τιποτα ηξερα τι οδηγουσα , ηξερα οτι το αυτοκινητο με το ζορι παει ευθεια αλλα προσεχα και τωρα θα σου φερω παραδειγμα του φιλο μου,εχει διπλωμα 2 χρονια και εχει σπασει 3 αυτοκινητα σε αυτον τη λες? παρε ασφαλεστερο αυτοκινητο? παρε αυτοκινητο με 50 αλογα? εγω του προτεινα να μην ξαναπιασει τιμονι εστω μεχρι να κοψει τις μαλακιες... 1
AMD Expert Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5884596/ Ένα τέτοιο δηλαδή είναι άσχημο για πρώτο αυτοκίνητο; Στην τελική αν σκοπεύει να κάνει καριέρα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ας πάρει ένα αγωνιστικό να οδηγάει μόνο στην πίστα..Στο δρόμο θα μάθει να driftάρει; Γαλλικό, πιο ακριβό και αργό αυτού που θέλω, σίγουρα πιο αναξιόπιστο (αν υποθέσουμε πως το mazda δεν είναι κακοποιημένο) και θα χρειάζεται να ξαναλλάζω αυτοκίνητο. Όσον αφορά τα 80 άλογα ναι, είναι λίγα, πάμε Θεσσαλονίκη που και που και στην ανηφόρα από 180 πέφτει στα 100, επειδή το Fiat Brava 1.2 μας είναι ένας κουβάς με ρόδες. Ένας από τους λόγους που Punto δεν θα αγόραζα με τίποτα είναι πως στο brava μας έχουμε αλλάξει 3 φορές φλάντζα κεφαλής, το air conditioner έχει διαρροή κι έτσι σε 1 μήνα αφού βάλουμε κρύο γιοκ, είχε θέμα με το ρελαντί και έσβηνε κλπ. Αμάξι 15 χρονών είναι ok αλλά δεν νομίζω κάποιο corolla να εμφανίσει το ίδιο εύκολα τέτοια προβλήματα ή κάποιο... μχ5 Γενικώς τα Ευρωπαϊκά δεν μου πολυαρέσουν και ειδικά από Fiat μεριά φοβάμαι Άλλωστε μου αρέσει που θα μπορέσω να μάθω στην αληθινή ζωή χειρισμό πίσω κίνησης (ξαναλέω δεν θα το πάρω και θα κατεβαίνω τον Λαϊλιά με τις μπάντες), πέφτει η οροφή και το καλοκαίρι κάνεις και λίγη μόστρα/τζάμπα πιστολάκι στα μαλλιά, είναι γρήγορο, είναι ομορφούλι. Να δώσω 3.000€ για Clio 80hp με καγκουροζάντες την στιγμή που μπορώ μ'αυτά τα χρήματα να'χω πανέμορφο χαμηλό ιάπωνα με παραπάνω κότσια (που δεν είμαι αναγκασμένος να τα χρησιμοποιώ όλη την ώρα) και οροφή που πέφτει <3 Και όσον αφορά την νεότητα του αυτοκινήτου προσωπικά πιστεύω όσο παλιότερο τόσο καλύτερα (μέχρι ένα σημείο) εφ'όσον μηχανικά είναι άριστο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6122834/ Το Clio δεν θα μου κακόπεφτε, μια χαρά αυτοκινητάκι είναι, αν μου το χάριζαν. Αν αγόραζα hatchback θα πήγαινα σε Suzuki Swift αλλά δεν βρίσκω τον λόγο, δεν μου χρησιμεύει η πρακτικότητά του απλα καποια παιδια σε αυτην την ηλικια σκεφτονται με αλλο κεφαλι και δεν κρινουν σωστα και το προβλημα ειναι ΟΤΙ και να τους δωσεις τις μαλακιες θα τις κανουν,απλος με λιγα αλογα θα δυσκολευτουν. Εγω τον πρωτο χρονο οδηγουσα ενα παλιο bmw 92 320 190 ιππων (μετατροπη) με το οποιο εκανα παρα πολλα χιλιομετρα,το αυτοκινητο ηθελε αρκετη προσοχη ουτε βλακειες εκανα ουτε τιποτα ηξερα τι οδηγουσα , ηξερα οτι το αυτοκινητο με το ζορι παει ευθεια αλλα προσεχα και τωρα θα σου φερω παραδειγμα του φιλο μου,εχει διπλωμα 2 χρονια και εχει σπασει 3 αυτοκινητα σε αυτον τη λες? παρε ασφαλεστερο αυτοκινητο? παρε αυτοκινητο με 50 αλογα? εγω του προτεινα να μην ξαναπιασει τιμονι εστω μεχρι να κοψει τις μαλακιες... Βεβαίως, άτομα της ηλικίας μου (+3 χρόνια) έχουνε πολλές περισσότερες πιθανότητες να κάνουν μαλακίες. Ακούω γνωστούς να μιλάνε για μηχανάκια σούζες και κόντρες (όλη μέρα μέχρι να γίνουν 16 γι'αυτό θα μιλάνε, ε κι εγώ για mx5 ) αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ισχύει για όλους μας. Π.χ. όταν συζητάμε για αυτοκίνητα λένε για κόντρες στην βενιζέλου στις 5 το πρωί. Όχι δεν θα το'κανα αυτό, χίλιες φορές προτιμότερο να περνάω με την κουκούλα κάτω από την κοιλάδα Σερρών καλοκαιριάτικα like a boss και να κάνουμε χαζομάρες με βροχερό καιρό σε αλάνα, που έχει πολλές ας πούμε στον οβά. Όταν οδήγησα το rx7 1ης γενιάς (12a turbo 160hp) είχα την ευκαιρία και την δυνατότητα (άλλωστε ισιάδι ήταν) να το πατήσω φουλ το γκάζι για λίγη ανδρεναλίνη. Αρκετή μου ήταν η ανδρεναλίνη του να οδηγάω τόσο ωραίο (για εμένα) αυτοκίνητο, που πάνω από 50 δεν πήγα. Μπορούσα, δεν θέλησα. Άλλος στην ηλικία μου μπορεί να το κολλούσε το γκάζι στο πάτωμα και να'φτανε 120. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο μυαλό αυτό θέλω να εξηγήσω. Και μετά θα μου πείτε γιατί θες mx5 τότε; Έχετε ανέβει ποτέ τον Λαϊλιά (για την ακρίβεια πριν τον Λαϊλιά, μέχρι την Ορεινή) ; Αν ναι, ξέρετε πως είναι μια ωραία διαδρομή γεμάτη στροφές όπου σε ιδανικές συνθήκες πρόσφυσης με τέτοιο αυτοκίνητο το γουστάρεις. Η αλήθεια είναι έχω κάνει την διαδρομή, στις 3 η ώρα την νύχτα καλοκαίρι με συνοδηγό φυσικά, με μηδενική κίνηση, όλα πήγανε άψογα και ήταν πάρα πολύ ωραία. Το να το κάνω και νόμιμα, με ένα αυτοκίνητο που απλά για βολτίτσα δεν θέλει κατέβασμα ταχύτητας συνέχεια είναι ακόμα καλύτερα Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι θέλω να πω
thanosrx8 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 @AMD Expert με 3.000+ ευρω μπορεις να βρεις rx7 fc. 1
AMD Expert Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 @AMD Expert με 3.000+ ευρω μπορεις να βρεις rx7 fc. Ναι, ξέρω, το λατρεύω, απλώς οικονομικά δεν νομιζω να το αντεξω, ακόμα και ψηλή συμπίεση να'χει ο κινητήρας βενζίνη και λάδια τα πίνει σαν μπεκρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα