Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη και τώρα που είμαι 31 αν μου δίναν ξανά ένα s2000 θα αυξανόταν δραματικά οι πιθανοτητες να έχω σοβαρό ατύχημα.

Το στήσιμο που λες σαφώς και μετράει,αλλά όλα αυτά τα αυτοκίνητα έχουν παρόμοιο καλό στήσιμο οπότε δεν είναι παράμετρος που επηρεάζει.

γιατι το λες αυτο;

φανταζομαι τωρα εχεις κατι πιο δυνατο/στημενο απο το S?

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς η οδηγική μας παιδεία είναι πάρα πολύ χαμηλή. Θέλω να ρωτήσω τον ts στα 15 σου χρόνια πόσες φορές διδάχθηκες κάτι για την οδική συμπεριφορά στο σχολείο και επιπρόσθετα αν διδάχθηκες κατά πόσο παρακολούθησες.

Ιδιαίτερα στην επαρχία -Σέρρες- είναι συχνό το φαινόμενο να δίνει ο ανίδεος πατέρας το αυτοκίνητο και να αγοράζει μηχανάκια ώστε να γυρίζουν τα χωριά παιδιά Γυμνασίου. Είναι ντροπή όλων μας να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Αν θέλεις όντως να γίνεις ένας καλός οδηγός κάθισε και ψάξε - ενημερώσου . Έτσι θα καταφέρεις κάτι που θα είναι αξιέπαινο και θα είσαι άξιος συγχαρητηρίων. Αν όμως δεν το κάνεις οι πιθανότητες να κλείσεις το σπίτι σου και να γίνεις εκκλησάκι, δίχως να έχεις πετύχεις τίποτα στη ζωή σου, είναι τεράστιες. 

• Like 3
Δημοσ.

Για να καταλάβεις αγόρι μου για το δικό σου καλό το λέω και όχι για το δικό μου. Καλώς ή κακώς είσαι 15 χρονών και δεν το λέω με υποτιμητική έννοια. Όμως πρέπει να συνειδητοποιήσεις την ηλικία σου και να αντιληφθείς πως πρέπει να αποκτήσεις οδηγική παιδεία την οποία από τα λεγόμενα σου προκύπτει πως ΔΕΝ έχεις.

Επίσης, δε μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με μια μοναδική περίπτωση 15χρονου όπως αυτή που ανέφερες πρώτον γιατί είναι μια εξαίρεση και δεύτερον γιατί αυτό που κάνει γίνεται σε πίστα και όχι σε δημόσιο δρόμο. Αυτό που ψάχνεις να βρεις εσύ θα κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο.

Ακόμη, μείωσε την νεανική σου "όρεξη" και κατάλαβε πως ένα βιντεοπαιχνίδι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. 

Αν οι φωτογραφίες δεν σε έπεισαν ξεκίνα να ψάχνεις το όνομα Ιαβέρης και παρακολούθησε τον. 

Σίγουρα, το ξέρω, δεν αμφιβάλλω. Όσον αφορά αυτό για την οδηγική παιδεία δεν κατάλαβα και πολύ από που προκύπτει για να'μαι ειλικρινής, το να θέλω ένα αυτοκίνητο 115 αλόγων που απλώς είναι πισωκίνητο, κι έτσι θα μπορέσω να εξασκηθώ σ'αυτό σε ελεγχόμενο περιβάλλον πριν πάω σε αυτοκίνητο με περισσότερη δύναμη, δεν μου φαίνεται και τόσο χαζό :D Θα το ψάξω το όνομα.

Αυτός ο Γρίλλης που λες ,υποθέτω οτι απο τα 4-5 του οδηγάει καρτ και επίσης έμαθε να οδηγάει σε πίστες και όχι στο δρόμο.

Σε αυτά τα 10 χρόνια ξέρεις πόσες φορές θα έχει βγει απο τον δρόμο;Η διαφορά είναι οτι έξω απο το δρόμο υπήρχε αμμοπαγίδα ,και όχι κολώνα ή κάποιος πεζός.

Εσύ η μόνη πείρα που λες οτι έχεις είναι η τιμονιέρα..

Απο που και ως που θεωρείς οτι μπορείς να ελέγξεις τα 145 άλογα;

Αν δηλαδή ξεκινήσεις με ένα ταπεινό μπροστοκίνητο και πάρεις το mx5 στα 22 σου τι πειράζει;

Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις κατευθείαν στα βαθιά;

Εγώ στα 21 μου είχα s2000..Δεν έπαθα τίποτα,αλλά έχω μια παραπάνω ιδέα για τους κινδύνους αυτών των αυτοκινήτων.

Ακόμη και τώρα που είμαι 31 αν μου δίναν ξανά ένα s2000 θα αυξανόταν δραματικά οι πιθανοτητες να έχω σοβαρό ατύχημα.

Το στήσιμο που λες σαφώς και μετράει,αλλά όλα αυτά τα αυτοκίνητα έχουν παρόμοιο καλό στήσιμο οπότε δεν είναι παράμετρος που επηρεάζει.

Ναι, βεβαίως, από μικρή ηλικία οδηγάει καρτ και αν σπινιάρει σίγουρα δεν θα έχει επιπτώσεις ούτε ατύχημα σημαντικό. Δεν βρίσκω τεράστια διαφορά από ένα ταπεινό μπροστοκίνητο 100+ αλόγων με το mx5 1.6 115hp προσωπικά. Με το S2000 όμως ναι, 246hp vs 115 :D εκείνο το αμάξι είναι το crazy miata, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το σκεφτόμουν για πρώτο αυτοκίνητο,ούτε καν για το επόμενο. Όσον αφορά για την τιμονιέρα αναφέρομαι στα θεωρητικά, δηλαδή ανάποδο τιμόνι,χρήση γκαζιού για συνέχιση του drift και λοιπά. δηλαδή γνωρίζω τα θεωρητικά που διαφοροποιούν το μπροστοκίνητο από το πισωκίνητο, γιατί και στα 2 μπορεί να'χεις περίεργες συνθήκες δρόμου, καιρού κλπ αλλά το πισωκίνητο "σώζεται" αλλιώς

Η στατιστική τι λέει; Πιο έχει πιο μεγάλη πιθανότητα να είναι το αναμενόμενο, το (1) ή το (2) ;

το 2, αλλά αποκλείουμε έναν συνδιασμό των 2, ένα 1.6 ας πούμε :) ?

Δυστυχώς η οδηγική μας παιδεία είναι πάρα πολύ χαμηλή. Θέλω να ρωτήσω τον ts στα 15 σου χρόνια πόσες φορές διδάχθηκες κάτι για την οδική συμπεριφορά στο σχολείο και επιπρόσθετα αν διδάχθηκες κατά πόσο παρακολούθησες.

Ιδιαίτερα στην επαρχία -Σέρρες- είναι συχνό το φαινόμενο να δίνει ο ανίδεος πατέρας το αυτοκίνητο και να αγοράζει μηχανάκια ώστε να γυρίζουν τα χωριά παιδιά Γυμνασίου. Είναι ντροπή όλων μας να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Αν θέλεις όντως να γίνεις ένας καλός οδηγός κάθισε και ψάξε - ενημερώσου . Έτσι θα καταφέρεις κάτι που θα είναι αξιέπαινο και θα είσαι άξιος συγχαρητηρίων. Αν όμως δεν το κάνεις οι πιθανότητες να κλείσεις το σπίτι σου και να γίνεις εκκλησάκι, δίχως να έχεις πετύχεις τίποτα στη ζωή σου, είναι τεράστιες. 

Ναι, το γνωρίζω, στο χωριό (βαλτερό δλδ) τίγκα στα μηχανάκια είναι, πολλές φορές τα οδηγούνε παιδιά κάτω των 16 και κάνουν βλακείες. Το αυτοκίνητο ποτέ δεν το έχω πάρει μόνος, πάντα ήταν και ο ιδιοκτήτης/πατέρας συνοδηγός. Μες στην πόλη ζω, όχι στο χωριό. Θέλω να γίνω καλός οδηγός - απλώς θέλω να έχω και ένα όμορφο, σχετικά γρήγορο αυτοκινητάκι, σε λογικά όρια βεβαίως..

Δημοσ.

γιατι το λες αυτο;

φανταζομαι τωρα εχεις κατι πιο δυνατο/στημενο απο το S?

Τώρα έχω μια SLK πρώτης γενιάς με 163 άλογα.Προφανώς δεν έχει και μεγάλη σχέση με το s2000 αλλά είναι πολύ πιο ασφαλής και ευκολοδήγητη..Το s το έδωσα για οικονομικούς λόγους.Αλλά και πάλι πιστεύω οτι με έσωσε.

Το s2000 δεν περιγράφεται με λόγια..Αν δεν προσέξεις μπορεί άνετα να διπλώσεις κάθετα σε ευθεία την ώρα που κάνεις προσπέρασμα.

Εντάξει το Rx8 είναι πολύ πιο φιλικό και ασφαλές αλλά και πάλι.....

Δεν βρίσκω τεράστια διαφορά από ένα ταπεινό μπροστοκίνητο 100+ αλόγων με το mx5 1.6 115hp προσωπικά.

Και ποιός μίλησε για 100+ ίππους; Εγώ είπα οτι πρέπει να ξεκινήσεις με 75 άλογα.

Το κρατάς 1-2 χρόνια ,πας και καμιά 10αρια φορές στην πίστα(αν είσαι απο Σέρρες) και μετά που θα έχεις αποκτήσει έλεγχο ανεβαίνεις κατηγορία.

Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου..Μη βιάζεσαι!

• Like 1
Δημοσ.

τους δρομους τους φτιαξανε στην πολη μεσα ή ειναι τιγκα στις λακουβες;

επισης με τις μονοδρομησεις τι εγινε; τις αλλαζουν καθε μηνα παλι;;;; :P

Δημοσ.

τους δρομους τους φτιαξανε στην πολη μεσα ή ειναι τιγκα στις λακουβες;

επισης με τις μονοδρομησεις τι εγινε; τις αλλαζουν καθε μηνα παλι;;;; :P

1) υπάρχει σημαντική βελτίωση

2) κάθε μήνα :P

Δημοσ.

Και ποιός μίλησε για 100+ ίππους; Εγώ είπα οτι πρέπει να ξεκινήσεις με 75 άλογα

Ακόμα καλύτερα με 45 άλογα.

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα με 45 άλογα.

Όλα τα ποστ σου είναι ίδια.

συνεχώς κοροιδια και επιχειρήματα 0..

καταντάει κουραστικό όταν καποιοι προσπαθούν να μιλήσουν σοβαρά.

:ph34r:

Δημοσ.

Έτσι, άρα ακόμα καλύτερα και με τα πόδια!

Όλα τα ποστ σου είναι ίδια.

συνεχώς κοροιδια και επιχειρήματα 0..

καταντάει κουραστικό όταν καποιοι προσπαθούν να μιλήσουν σοβαρά.

:ph34r:

Με αυτά που διαβάζω εδώ και πολύ καλά είναι.

Δημοσ.

Δεν έχουμε όλοι τα δικά σου γούστα.

Άλλωστε δεν δήλωσα εγώ κουρασμένος.

Όταν διαβάζεις κάτι λάθος πρέπει να επιχειρηματολογείς για το αντίθετο..Κοροιδεύοντας δεν πετυχαίνεις τίποτα παραπάνω απο το να δημιουργείς εντάσεις και να προσβάλεις αυτόν που το γράφει..

εν πάσει περιπτώσει.. καλή συνέχεια

Δημοσ.

Όπως είπα η απάντηση είναι ανάλογη του τι έχω διαβάσει.

Αν ο καθένας παίρνει ότι γράφεται εδώ προσωπικά δεν είναι δικό μου θέμα.

Δημοσ.

Είναι τόσο τραγικά λίγα τα 75 άλογα δηλαδή; Μια χαρά αμαξάκια υπάρχουν με 70-80 άλογα και πας και όπου θες. Μια χαρά μου φαίνεται :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...