Liverpool89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλα ναι ετσι νομιζεις με ενα μπουκαλι νερο θα δεις την στεγαννοτητα; Με τις βροχες που εκανε αν το εχεις εξω και μπαζει εστω και λιγο ειναι αρκετο να σου γινει πλεουμενο...
AMD Expert Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλα ναι ετσι νομιζεις με ενα μπουκαλι νερο θα δεις την στεγαννοτητα; Με τις βροχες που εκανε αν το εχεις εξω και μπαζει εστω και λιγο ειναι αρκετο να σου γινει πλεουμενο... χμ...λαστιχο; οχι σμαρτακι γιατι ειναι πισωκινητο x) When they ask me what I drive, I say : I drive a rear-wheel drive mid-engined Mercedes γιατι δε κοιτας κανα rx8? Ότι το γουστάρω το γουστάρω, αλλά αυτό καταναλώνει βενζίνη για 8κύλινδρο και 1 λίτρο λάδι στα 4 γεμίσματα Και αν θέλει ανακατασκευή την κάτσαμε. Άσε που αν έπαιρνα αυτοκίνητο με περιστροφική καρδιά θα προτιμούσα Rx-7 Fc
johnbond Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 γιατι δε κοιτας κανα rx8? Το κόσμο κατα προτίμηση.. Ότι πρέπει 230 ίπποι για πρώτο αυτοκίνητο και νέο οδηγό!
d_gkal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 γιατι πρεπει ο νεος οδηγος να παρει μικρου κυβισμου αυτοκινητο και με λιγα αλογα; αν καποιος εχει την δυνατοτητα ας παρει οτι γουσταρει. 1
AMD Expert Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το κόσμο κατα προτίμηση.. Ότι πρέπει 230 ίπποι για πρώτο αυτοκίνητο και νέο οδηγό! Έχω κάτσει σε challenge, με απενενεργοποιημένα esp/traction control, να το πατάει ο οδηγός. Δεν έχει και τόση ροπή που να'ναι αρκετά επικίνδυνο απ'όσο έχω καταλάβει, βέβαια ο οδηγός ήταν έμπειρος και το έχει εδώ και 6 χρόνια. γιατι πρεπει ο νεος οδηγος να παρει μικρου κυβισμου αυτοκινητο και με λιγα αλογα; αν καποιος εχει την δυνατοτητα ας παρει οτι γουσταρει. Ναι,δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα μέχρι στιγμής εξακολουθώ να πιστεύω πως αν εξαιρέσουμε την παθητική ασφάλεια, ένα mx5 mk2 είναι ότι πρέπει
thephotoshoped Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και να δει ο πατέρας και η μάνα μετά έτσι το 18χρονο παιδί του : http://www.nairaland.com/375098/nasty-effects-road-accidents-caution. ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ! Αν είναι δυνατόν να συμβουλεύετε ένα 15χρονο στο πόσα άλογα να πάρετε. Αντί να δίνετε λινκ για κυκλοφοριακή αγωγή.
johnbond Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 γιατι πρεπει ο νεος οδηγος να παρει μικρου κυβισμου αυτοκινητο και με λιγα αλογα; αν καποιος εχει την δυνατοτητα ας παρει οτι γουσταρει. Κάτι μου λέει οτι και εσύ δεν έχεις ακόμη δίπλωμα..Ή έστω δεν έχεις οδηγήσει ποτέ γρήγορο αυτοκίνητο. Αλλιώς θα ήξερες οτι τα πολλά άλογα σε συνδυασμό με την νεαρή ηλικία και την έλειψη πείρας είναι θανατηφόρος συνδυασμός.
d_gkal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 καλως η κακως γινονται και αυτα. και δε πιστευω οτι φταιει το οχημα, αλλα αλλοι παραγοντες. και πανω απ ολα η παιδεια 1
AMD Expert Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Και να δει ο πατέρας και η μάνα μετά έτσι το 18χρονο παιδί του : http://www.nairaland.com/375098/nasty-effects-road-accidents-caution. ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ! Αν είναι δυνατόν να συμβουλεύετε ένα 15χρονο στο πόσα άλογα να πάρετε. Αντί να δίνετε λινκ για κυκλοφοριακή αγωγή. 15χρονο 15χρονος μπορεί να'ναι ο Σταύρος Γρίλλης που κουμαντάρει άψογα drift car 400 αλόγων και όταν βγάλει δίπλωμα να έχει άψογη παιδεία και συμπεριφορά στους δημόσιους δρόμους. 15χρονος μπορεί να'ναι και το πλουσιόπαιδο που δεν μπορεί να κάνει ούτε στο ελάχιστο αυτό που κάνει ο Σταύρος και να πηγαίνει σαν μ@@@@ μες στους δρόμους με την corvette του "μπαμπά" όταν γίνει 18. Ας μην μπαίνουμε όλοι στο ίδιο σακί, είτε για τις ικανότητες είτε για την οδηγική συμπεριφορά. Άλλωστε rx8 δεν θα αγόραζα και το mx5 που καψουρεύομαι έχει 145hp στην top έκδοση. Δεν είναι κανένας τεράστιος αριθμός, είναι ένας τέλειος συνδιασμός γρηγοράδας και συγχώρησης για μάθηση. Αν καταφέρεις με 145hp ή 115 (που μ'αυτό με βλέπω να καταλήγω) να σου φύγει άσχημα το αυτοκίνητο και να βρεθείς σε καμιά σοβαρή τράκα καλά να πάθεις, το άξιζες.
d_gkal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 διπλωμα εχω κοντα μια 10ετια τωρα. και οδηγω ολα αυτο το διαστημα. απ το 2006 ενα yaraκι 1300 κυβικα, που εχει απ τη μανα του καλο στησιμο και συγχωρει λαθη τι θεωρεις γρηγορο αυτοκινητο; ενα που εχει 300 αλογα και τιποτε αλλο; ή παει μαζι και το στησιμο του αυτοκινητου; γιατι παντα μιλαω για συνδιασμο αυτων, δε κοιταω αλογα μονο, ουτε επιδοσεις. αλλα ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ, φρενα, λαστιχα, κλπ... το πιο "γρηγορο" που οδηγησα ηταν περιπου 150 αλογα. μετραει; επισης επιμενω για αρκετα αλογα (σε λογικα πλαισια, μεχρι 150 τα θεωρω οκ) γιατι σε σωζουν απο καταστασεις. ειδικα σε προσπερασεις
thephotoshoped Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Για να καταλάβεις αγόρι μου για το δικό σου καλό το λέω και όχι για το δικό μου. Καλώς ή κακώς είσαι 15 χρονών και δεν το λέω με υποτιμητική έννοια. Όμως πρέπει να συνειδητοποιήσεις την ηλικία σου και να αντιληφθείς πως πρέπει να αποκτήσεις οδηγική παιδεία την οποία από τα λεγόμενα σου προκύπτει πως ΔΕΝ έχεις. Επίσης, δε μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με μια μοναδική περίπτωση 15χρονου όπως αυτή που ανέφερες πρώτον γιατί είναι μια εξαίρεση και δεύτερον γιατί αυτό που κάνει γίνεται σε πίστα και όχι σε δημόσιο δρόμο. Αυτό που ψάχνεις να βρεις εσύ θα κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο. Ακόμη, μείωσε την νεανική σου "όρεξη" και κατάλαβε πως ένα βιντεοπαιχνίδι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Αν οι φωτογραφίες δεν σε έπεισαν ξεκίνα να ψάχνεις το όνομα Ιαβέρης και παρακολούθησε τον. 2
NT1G Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 15χρονο (1)15χρονος μπορεί να'ναι ο Σταύρος Γρίλλης που κουμαντάρει άψογα drift car 400 αλόγων και όταν βγάλει δίπλωμα να έχει άψογη παιδεία και συμπεριφορά στους δημόσιους δρόμους. (2)15χρονος μπορεί να'ναι και το πλουσιόπαιδο που δεν μπορεί να κάνει ούτε στο ελάχιστο αυτό που κάνει ο Σταύρος και να πηγαίνει σαν μ@@@@ μες στους δρόμους με την corvette του "μπαμπά" όταν γίνει 18. Η στατιστική τι λέει; Πιο έχει πιο μεγάλη πιθανότητα να είναι το αναμενόμενο, το (1) ή το (2) ; 1
johnbond Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 15χρονο 15χρονος μπορεί να'ναι ο Σταύρος Γρίλλης που κουμαντάρει άψογα drift car 400 αλόγων και όταν βγάλει δίπλωμα να έχει άψογη παιδεία και συμπεριφορά στους δημόσιους δρόμους. 15χρονος μπορεί να'ναι και το πλουσιόπαιδο που δεν μπορεί να κάνει ούτε στο ελάχιστο αυτό που κάνει ο Σταύρος και να πηγαίνει σαν μ@@@@ μες στους δρόμους με την corvette του "μπαμπά" όταν γίνει 18. Αυτός ο Γρίλλης που λες ,υποθέτω οτι απο τα 4-5 του οδηγάει καρτ και επίσης έμαθε να οδηγάει σε πίστες και όχι στο δρόμο. Σε αυτά τα 10 χρόνια ξέρεις πόσες φορές θα έχει βγει απο τον δρόμο;Η διαφορά είναι οτι έξω απο το δρόμο υπήρχε αμμοπαγίδα ,και όχι κολώνα ή κάποιος πεζός. Εσύ η μόνη πείρα που λες οτι έχεις είναι η τιμονιέρα.. Απο που και ως που θεωρείς οτι μπορείς να ελέγξεις τα 145 άλογα; Αν δηλαδή ξεκινήσεις με ένα ταπεινό μπροστοκίνητο και πάρεις το mx5 στα 22 σου τι πειράζει; Γιατί πρέπει να ξεκινήσεις κατευθείαν στα βαθιά; απ το 2006 ενα yaraκι 1300 κυβικα, που εχει απ τη μανα του καλο στησιμο και συγχωρει λαθη Εγώ στα 21 μου είχα s2000..Δεν έπαθα τίποτα,αλλά έχω μια παραπάνω ιδέα για τους κινδύνους αυτών των αυτοκινήτων. Ακόμη και τώρα που είμαι 31 αν μου δίναν ξανά ένα s2000 θα αυξανόταν δραματικά οι πιθανοτητες να έχω σοβαρό ατύχημα. Το στήσιμο που λες σαφώς και μετράει,αλλά όλα αυτά τα αυτοκίνητα έχουν παρόμοιο καλό στήσιμο οπότε δεν είναι παράμετρος που επηρεάζει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα