dimos47ki7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Vodafone Γερμανιας , στην Ελλαδα δεν βλεπω να εχει παρομοιο προγραμμα, εχει μονο το day pass για 5 ευρω την μερα. Γενικα μιλοντας , οι τηλεπικοινωνίες στην Ευρωπη ειναι εντυπωσιακα φτηνοτερες σε σχεση με την Αμερικη, μαλλον αναφερεται σε πακετα ιντερνετ με 5€/μηνα οπως αυτο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11166
georgepppo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ε καλά δεν τους συμφέρει να χάνουν τόσα λεφτά Εξυπονοω οτι η ΕΕ εχει γινει τοσο φασιστικη και συντηριτικη, που οι ΗΠΑ μοιαζουν με κομμουνιστικη χωρα. έχεις ιδέα τι είναι κομμουνισμός που τον αναφέρεις και σαν παράδειγμα δημοκρατίας ?
stiflerakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ουστ ξεφτυλες! Εμεις φταιμε ομως που το πιστεψαμε οτι μπορει και να γινοταν... Α ρε , οπου υπαρχει πολυ χρημα μην ελπιζετε σε τιποτα... Δεν πειραζει θα ψαχνουμε wifi και θα σας τα τρωμε απο την πισω πορτα...Κοροιδα. Εκτος και αν υποστηριζουν την χρηση του skype στα πονηρα και δουμε τιποτα χρεωσεις απο εκει να τραβαμε τα μαλλια μας... 1
BritGreek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ταξιδεύω σε χώρες της Ευρώπης τουλάχιστον 3 φορές το μήνα. Όσο κι αν αυξήσουν τα τέλη περιαγωγής, από τη στιγμή που υπάρχουν τα δωρεάν skype / viber / line, δεν βλέπω το λόγο γιατί να κάνω κανονικές κλήσεις, από τη στιγμή που μπορώ να βλέπω το συνομιλητή μου και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα. Αυτό που χρειάζεται είναι το data, αλλά τουλάχιστον εκεί που πηγαίνω εγώ υπάρχει wifi σχεδόν παντού. Κανένα πρόβλημα λοιπόν. Από τότε που βγήκαν αυτές οι εφαρμογές σε android/tablet/pc, εγώ προσωπικά ως επαγγελματίας γλιτώνω πάνω από 150-200 ευρώ το μήνα σε τηλεφωνικές κλήσεις, ενω έχω άμεση οπτική επαφή με τους συνεργάτες και την οικογένειά μου. Και οι συγγενείς μου που είναι ναυτικοί, δεν έχουν πλέον το κόστος των δορυφορικών κλήσεων, χάρη στις εφαρμογές αυτές, έστω και με σκέτο ήχο ή μηνύματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα