Προς το περιεχόμενο

android ή windows tablet?

pans_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1GB RAM έχει το Nexus 7 που το έχω από το 2012. Μου φαίνονται λίγα για 2015.

Είναι λάθος να συγκρίνουμε απαιτήσεις διαφορετικών λειτουργικών.

Για βασική χρήση, δηλαδή σερφάρισμα χωρίς να έχεις απαιτήσεις για πολλά tabs και τρελές ταχύτητες, για modern προγράμματα και για ελαφρά προγράμματα desktop, θα σε καλύψει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αποψη μου στο θεμα tablet δεν εχει αντιπαλο η samsung δες τα tab pro 8.4 kai tab s ειναι σε απεχτες τιμες και τα δυο 280 το ενα και 32αρι αν δεν κανω λαθος στο γνωστο best price και το αλλο ποιο φθηνο ακομα 240 κατι τετοιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το samsung 2014 edition lte andoid 4.4 (αγορα 12/2013 780ευρω) και το asus t100ta w8.1 (αγορα 6/2014 340ευρω ) και Mls iqtab 8" (αγορα τελος 2014  120 ευρω )

το καθε ενα εχει διαφορετικα χαρισματα...

γενικα ομως καταληγω να χρησιμοποιω εντος του σπιτιου το asus και εκτος το samsung...

κυριο μειονεκτημα asus δεν εχει gps και ειναι πιο βαρυ , αλλα τρεχει τα παντα και πολυ σημαντικο σε αφηνει να κανεις πραγματα και να τρεχουν αλλες εφαρμογεσ στο παρασκηνιο (πχ youtube) και εχει τρελη μπαταρια και στις πολυ δυσκολιες κανεις και καμμια δουλεια  στο μηχανημα

το samsung εχει καλυτερη οθονη, δεν κολαει γιατι τρεχει μονο ενα app την φορα και ειναι πιο μαζεμενο και πιο ελαφρυ. πολυ σημαντικο ειναι η ευκολη συνεσιμοτητα με τις smart τηλεορασεις... αυτηρα μονο για διασκεδαση

το mls ειναι λιγο απελπισία αν εχεις πιασει το samsung στα χερια σου... 

αν επρεπε να αγορασω τωρα μονο ενα απο τα δυο μαλλον στο asus θα κατεληγα...

οφφτοπικ

για πλοηγηση σπιτι και βιντεο θα σου προτεινα να δωσεις 100 ευρω και να παρεις το Pipo x7  (+10 ποντικι + 35 ευρω μια 64 καρτα sd) να το συνδεσεις με την tv και να εισαι αρχηγος!

Επεξ/σία από Agathoklis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...