Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω μια Sapphire 7970 Reference με περασμενο bios Ghz αλλα απο Msi μοντελο,τρεχει στα 1050/1500 σταθερα με default ρευματα εδω και 2 μηνες περιπου,ολα καλα!

Σημερα αποφασισα να παιξω λιγο και απ οτι φαινεται δεν μου βγηκε σε καλο!

Εκανα overclock,με default ρευματα πηγε μεχρι 1100/1550.Προσπαθησα για παραπανω και το ρευμα απο 1.163 (default) το εφτασα μεχρι 1.25 και προσπαθησα στα 1150/1650 αλλα τιποτα.Οταν ανοιγω το Unigine Heaven τοτε μου πεταει οτι η εφαρμογη σταματησε να δουλευει.

Και ετσι ειπα να επιστρεψω οπως ειχα πριν τα παντα,ΑΛΛΑ πλεον δεν μου παιζει κανενα παιχνιδι,μολις το ανοιγω μου πεταει το ιδιο σφαλμα,οτι η εφαρμογη σταματησε να δουλευει.Η καρτα εχει dual bios,και δοκιμασα και με τα stock ρολογια της αλλα και παλι τιποτα!

Τι μπορει να συμβαινει?Μηπως εκανα καμια ζημια στη καρτα?

Ειδα ομως οτι αλλοι χρηστες εφταναν το ρευμα μεχρι τα 1.3-1.32 .

Δημοσ.

Υποτιθεται οτι με ρευματα μεχρι 1.25 εισαι κομπλε απο θεμα ασφαλειας....Κανε απεγκατασταση και βλεπεις...

Δημοσ.

Λοιπον,απ οτι φαινεται καποιο προβλημα ειχε με τις ρυθμισεις που ειχα στο afterburner.Εκανα καθαρη εγκατασταση των drivers αλλα παλι συνεχιζε.Ξαναεγκατεστησα και το afterburner σβηνοντας ολα τα αρχεια που ειχε αφησει και τωρα ολα καλα.

Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...