Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη διαχείριση δεδομένων το κινητό δείχνει κάποιες εφαρμογές να έχουν χρησιμοποιήσει δεδομένα τις δύο τελευταίες μέρες, γύρω στα 64kB. Τα δεδομένα όμως ήταν κλειστά. Το θέμα είναι ότι επειδή έχω What's Up τρώει ένα ευρώ(για μία μέρα) κάθε φορά που συνδέομαι και τον προηγούμενο μήνα που συνέβει πρώτη φορά το έκανε κάθε μέρα μέχρι που τελείωσε η κάρτα. Πως έγινε αυτό? Μπορώ κάπως να το σταματήσω?
Σημείωση: Άρχισε όταν άλλαξα κινητό και έβαλα micro-sim.

Δημοσ.

βαλε ψευτικο apn. Και σε μενα το κανει αυτο, και στις 2 σιμ που εχω στο κινητο

Δημοσ.

Για να σταματησει να σε χρεωνει το 1€ στειλε το μυνημα END DAY στο 1333.Δες το στο ιντερνετ γιατι δεν ειμαι σιγουρος.

@Mary

Υπαρχει επιλογη-ρυθμιση που να κλεινει τα δεδομενα για να μην καταναλωνουν MB?Και για να μην κανει μονο του ενημερωσεις εφαρμογων?

Δεν ξερω γιατι δεν εχω smartphone.Εχω 1 παλιο samsung με λειτουργικο Bada και ποτε δεν καταναλωνει ουτε 1 Kb γιατι δεν "τρεχει" τιποτα στο bakround απο εφαρμογες.Για να γινει αυτο θα πρεπει εγω να ανοιξω καποια εφαρμογη που σχετιζεται με ιντερνετ.

Εχω αυτη την απορια γιατι βαζω τα 500MB τον μηνα και μου φτανουν οριακα.Και επειδη καποια στιγμη μαλλον θα αγορασω android.

Δημοσ.

υπαρχει σε smartphone να κλεινουν αλλά φαινεται πως οι εφαρμογες που λειτουργουν στο παρασκηνιο καταναλωνουν δεδομενα ειτε ειναι -εικονικα- κλειστες ειτε οχι.

Αλλά τα 500MB το μηνα που τρως, μου φαινονται υπερβολικα. Περιπου 400 ξοδευω που τα εχω ολα ανοιχτα και ειμαι χωρις WiFi περιπου 7 ωρες τη μερα. Κατι σου τραβαει δεδομενα και δε το καταλαβαινεις.....

Δημοσ.

Δεν τραβαει τιποτα ιντερνετ.Το εχω τσεκαρει απο τον μετρητη δεδομενων,ειναι παντα εκει που το αφησα.Απο τα 500 Mb περισσευουν καπου 50-100 Mb συνηθως.Η χρηση που κανω ειναι πανω κατω 132 ωρες ιντερνετ χωρις εικονες και βιντεο φυσικα.Το συγκεκριμενο κινητο εχει προεγκατεστημενα μονο FB,Twitter,Email και το Samsung application.Για να καταναλωσουν πρεπει να τα ανοιξω εγω.

Μπαινω παντα με το παλιο 3G(UMTS) γιατι με το απλο σημα σερνεται.

Οποτε αν παρω καποιο android μαλλον δεν θα μου φτανουν τα 500Mb,εκτος και αν οι εφαρμογες που θα τρεχουν απο πισω τρωνε μονο μερικα Kbs.

Δημοσ.

τι εννοεις "να τα ανοιξεις εσυ;"

Αφου εχεις εφαρμογη για email, αν υποθεσουμε οτι τωρα θα σου στειλει καποιος μέηλ, θα υπαρξει ειδοποιηση και θα το δεις. Αρα δε θα το ανοιξεις. Απλα θα τρεχει στο παρασκηνιο για να επικοινωνει με τον χ σερβερ ωστε να σε ειδοποιει για μεηλς

Δημοσ.

τι εννοεις "να τα ανοιξεις εσυ;"

Αφου εχεις εφαρμογη για email, αν υποθεσουμε οτι τωρα θα σου στειλει καποιος μέηλ, θα υπαρξει ειδοποιηση και θα το δεις. Αρα δε θα το ανοιξεις. Απλα θα τρεχει στο παρασκηνιο για να επικοινωνει με τον χ σερβερ ωστε να σε ειδοποιει για μεηλς

Η κυρια χρηση του κινητου ειναι να μπαινω ιντερνετ και αυτο ποτε οταν ειμαι σπιτι.

Δεν χρησιμοποιω ποτε (τουλαχιστον εως τωρα) Viber,WU,FB,Email κλπ.

Αν θελω να μπω στο FB η να χρησιμοποιησω καποιο απο τα email μου το κανω μονο απο το σπιτι απο το PC η το ταμπλετ.

Για αυτο τον λογο θα με καλυπτε και με το παραπανω ακομα και το πιο φθηνο κινητο,ειτε WP ειτε Android.

Οι λογοι που θελω να αλλαξω κινητο ειναι η μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη,η καλυτερη καμερα,οι περισσοτερες ρυθμισεις(δυνατοτητες).

Δημοσ.

Η κυρια χρηση του κινητου ειναι να μπαινω ιντερνετ και αυτο ποτε οταν ειμαι σπιτι.

Δεν χρησιμοποιω ποτε (τουλαχιστον εως τωρα) Viber,WU,FB,Email κλπ.

Αν θελω να μπω στο FB η να χρησιμοποιησω καποιο απο τα email μου το κανω μονο απο το σπιτι απο το PC η το ταμπλετ.

Για αυτο τον λογο θα με καλυπτε και με το παραπανω ακομα και το πιο φθηνο κινητο,ειτε WP ειτε Android.

Οι λογοι που θελω να αλλαξω κινητο ειναι η μεγαλυτερη και καλυτερη οθονη,η καλυτερη καμερα,οι περισσοτερες ρυθμισεις(δυνατοτητες).

Οπότε εκτός από τα δεδομένα, ρωτάς και για κινητό? Εάν ναι, πες μας budget και κανά στοιχείο του κινητού (διαστάσεις, κάτι...)

Δημοσ.

Οπότε εκτός από τα δεδομένα, ρωτάς και για κινητό? Εάν ναι, πες μας budget και κανά στοιχείο του κινητού (διαστάσεις, κάτι...)

Οχι,διαβαζω καιρο το φορουμ και ξερω τα φθηνα κινητα,VFM κλπ.Εχω καταληξει σε 2-3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...