panosdabest Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα έχω μια σχολική εργασία να βάλω τρία λειτουργικά (Windows 7,Windows xp,Kubuntu) μέσα σε ένα σκληρό και να έχω μενού επιλογής.Γίνετε να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για το πώς να το κάνω?. Ευχαριστώ
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εγκατάσταση πρώτα τα ΧΡ. Στην εγκατάσταση τους κάνεις ένα partition που θα μπουν τα ΧΡ και τον υπόλοιπο δίσκο άστον χωρίς partition. Μετά εγκατάσταση των 7. Στην εγκατάσταση τους πας και δημιουργείς άλλο 1 παρτιτιον για να μπουν τα 7. Τέλος το kubuntu. Τον υπόλοιπο κενό χώρο του δίσκου θα πρέπει να τον φτιάξεις από τα linux (αν googlareis linux partition scheme θα βρεις πληροφορίες για το τι χρειάζεται το λινουξ και πως θα ηταν καλυτερα να το κανεις αναλογα και με τα δικα σου γουστα) Αν τελειώσεις και εφόσον η έκδοση kubuntu που θα βαλεις είναι νεότερη από τα win7 θα πρεπει να φτιαχτει μονος του ο grub για να σου ξεκινάνε όλα τα λειτουργικά. Αν δε φτιαχτει και σου ανοιγει μονο το kubuntu τοτε πρεπει να το κανεις χειροκινητα αλλα δε πολυθυμαμαι οποτε θα περιμενεις αλλον να σου πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα