georgemvg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μόλις άλλαξα καμμένη μητρική σε ένα παλιό Toshiba L300. Όταν το άναψα πρώτη φορά ακουγόταν ένας τσιριχτός ήχος που σίγουρα δεν ήταν από κάποιο κινητό μέρος, ανεμιστηράκι ή σκληρός δίσκος. Μετά από καμια ώρα άρχισε να ελλατώνεται και τώρα δεν το ακούω καθόλου. Θα μου πείτε τι ασχολούμαι αφού δεν ακουγεται πια. Απλά ήθελα να ξέρω τι μπορεί να ήταν. Μου φάνηκε ότι ερχόταν από το inverter.
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δες στο youtube για coil whine, λογικά κάποιο πηνίο "τις έτρωγε"!
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Θα μπορούσε να είναι coil whine ειδικά από το inverter. Ίσως μετακινήθηκε κάτι όταν το διέλυσες και το ξαναέστησες και το ξεβόλεψες από τη θέση του;
georgemvg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 To inverter δεν το πήραξα για την αλλαγή μητρικής. Εαν είναι κάποιο πηνίο, τι το κάνουμε για να μην ακούγεται; Εαν και τώρα δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τότε το αφήνεις όπως είναι και ξαναγράφεις άν ποτέ έχεις πρόβλημα!
georgemvg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ¨Ελεγα μήπως υπήρχε πρόβλημα με τη μητρική να την στείλω πίσω όσο είναι καιρός...
SPANK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μπορεί να ειναι οτιδήποτε τώρα αν δεν στο ξανα βγάζει μην την πάς άδικα πίσω , παρακαλούθησε το λιγο καιρό και βλέπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα