Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβασα το counterspy απο το psn και αφου το εκανα install, οταν φορτωνει μου βγαζει το μηνυμα

there was an error loading your local game settings, the data may be corrupτ, try again? or continue with default settings?

οταν επιλεγω το δευτερο μου λεει

there was an error loading your saved game
και μου δινει τις επιλογες load again, load saved game from network server και τελος restart game.

Ό,τι και να πατησω καταληγω με το μηνυμα

there was an error saving your game

υπ οψη οτι την πρωτη φορα καταφερα να παιξω απο την δευτερη και μετα που το φορτωσα αρχισαν τα μηνυματα.

Υποθετω οτι εχει να κανει με το ρολοι του PS3 το οποιο ομως εινα σωστα ρυθμισμενο, καμια ιδεα?

Δημοσ.

Το save σου για καποιο λογο καταστραφηκε. Πρεπει να το σβησεις. Αν εχει 2 saves 1 για ρυθμισεις και 1 για την προοδο σβησε πρωτα αυτο των ρυθμισεων και δοκιμασε μηπως παιξει. Αν οχι σβησε και το αλλο

• Like 1
Δημοσ.

επειδη δεν γνωριζω μπορεις να μου πεις πως σβυνουν τα saves? το παιχνιδι το εκανα uninstall κ το ξαναεβαλα αλλα αν εχεις δικιο τα saves δεν φευγουν με το uninstall ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Αλλο το game που ειναι εγκατεστημενο και αλλο τα saves.

Για να βρεις τα saves ολων των παιχνιδιων πας εκει που σου εμφανιζει τα games,ανεβαινεις πιο πανω που γραφει saved data PS3.Αλλα games εχουν 1 save και αλλα 2 η και πιο πολλα.Αυτο που σου γραφει ο @tsilitheo1 ειναι να προσπαθησεις να σβησεις το save που ειναι για τς ρυθμισεις και οχι αυτο που ειναι για την προοδο του παιχνιδιου,θα το καταλαβεις λογικα απο αυτα που γραφει διπλα στο εικονιδιο του save.

1 λογος που μπορει να καταστραφει το save ειναι οταν γινει διακοπη ρευματος και κλεισει η κονσολα ενω ειναι ανοιχτη.Μετα οταν την ανοιξεις σου βγαζει μυνημα οτι μπορει να χαθηκαν δεδομενα και οτι πρεπει να κανει ελεγχο και επαναφορα.Corrupted data.

• Like 1
Δημοσ.

Στο μενου του ps3 πανω απο τα games ακριβως υπαρχει ενα υπομενου saved data utility (ps3). Πατας χ μπαινεις και βρισκεις το save που θες. Με τριγωνο ανοιγεις επιλογες και πατας delete.

Με προλαβε ο camber. Οτι σου ειπε κανε

Δημοσ.

Εχω το PS3 5+ χρονια.Οσες φορες και να εκανε ελεγχο για corrupted data απο διακοπες ρευματος δεν θυμαμαι ποτε να εχασε καποιο save.Μονο σε 1 λογαριασμο που οταν παω στα saves του εφτιαξε υποφακελο μαλλον επειδη εκανε restore.

1 απλος τροπος για να εχεις τα saves σου σε περιπτωση που χαθουν ειναι να τα κανεις copy σε usb.Φτιαχνει μονο του τον φακελο.Οποτε αν γινει στραβη τα ξαναπερνας παλι.Μπορεις σ οποιονδηποτε λογαριασμο,αλλα αν τα βαλεις σε διαφορετικο λογαριασμο δεν σωζει τα trophies.

Βασικα αν εχεις Plus θα επρεπε ηδη να εχεις τα saves online αλλα θα επρεπε να εχεις ενεργοποιησει την επιλογη στο on.Εχεις κανει κατι τετοιο?

• Like 1
Δημοσ.

εσβυσα τα saves (δυο ηταν) τωρα μου γραφει there is an error saving your game και αν θελω να ξαναπροσπαθησω, στο vita που το παιζει το counterspy ο γιος μου κανονικα μετα τα σβυσηματα που εκανα σο ps3 μου λεει οτι υπαρχει διαφορα ωρας στο local server kai στο vita, το ιδιο μου ειχε βγαλει μια φορα και στο πσ3 , γιαυτο στο πρωτο μου ποστ εκανα λογο για πιθανο προβλημα στο ρολοι, βεβαια η ωρα κα η ημ/νια ειναι ενταξει....ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις παιδια

Δημοσ.

Λιγακι κουφο μου ακουγεται. Για ριξε μια ματια στο βιτα αν συναδουν οι ωρες

Edit. Μαλλον ο ενας εχει GMT +2 ATHENS και ο αλλος καποια αλλη χρονικη ζωνη οποτε κατι νοημα βγαζει. Βαλτε και στα δυο +2 αθηνα

Δημοσ.

Το 1 save ειπαμε να δοκιμασεις να σβησεις οχι και τα 2.Πιθανον αυτο που δεν γραφει την προοδο σου(πχ level 5-20 ωρες ταδε σημειο) και να ξαναδοκιμαζες.

Αν το προβλημα επιμενει σβησε και το Game data utility του παιχνιδιου και ξαναβαλε το παιχνιδι να ξεκινησει μηπως φταιει αυτο.

Δημοσ.

ανεβασα το save απο το βιτα sto online storage, φορτωσα το παιχνιδι στο πσ3 και στο μενου  μου δινει επιλογη να το συνεχισω απο εκει που το αφησα στο βιτα, παταω continue και μου βγαζει στο τελος error οτι δεν μπορει να κανει save το παιχνιδι, ενω στο βιτα παιζει κανονικα, τι να πω ... μαλλον θα το παιξω μονο απο το βιτα, ευχαριστω για την βοηθηα παντως...

Δημοσ.

κανονικα ειναι και οι δυο ωρες και η ημ/νια, δεν ξερω τι αλλο να κανω, φαινετε οτι την πρωτη φορα που επεξα το παιχνιδι στο πσ3 δεν σωθηκε σωστα εκανε upload to corrupt save και αρχισε το γλεντι, αλλα να φορτωνει το save του βιτα και να μην μπορει να κανει save  το πσ3 μετα, περιεργο πραγματι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...