Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το nba2k14 αυθεντικο παιζω αρκετο καιρο σημερα μετα απο πεντε λεπτα παιχνιδιου παρατηρησα οτι η οθονη εκανε σπασιματα δοκιμασα το benchmark του παιχνιδιου και ητανε σταθερα στα 80 fps αλλα τα σπασιματα συνεχιζονταν θερμοκρασια τσεκαρα ητανε 54 αλαξα και driver αλλα τα ιδια καμια ιδεα κανεις?

Δημοσ.

Λοιπον παιδια δοκιμασα με το afterburner την ωρα που αρχιζει και μου κανει τα σπασιματα μετα απο περιπου 3 λεπτα παιχνιδιου αρχιζουν οι αυξομιωσεις στην μνημη που χρησιμοποιει η καρτα ενω οσο παιζω κανονικα η μνημη που χρησιμοποιητε ειναι πολυ πιο σταθερη τονιζω παλι οτι το frame rate παραμενει κανονικο.

Δημοσ.

Ναι γιατι?

Για να σε ρωταω υπαρχει λογος. Υπαρχει παραπομπη στην κατασκευαστρια εταιρεια για το συγκεκριμενο "μοντελο";

Δημοσ.

Για να σε ρωταω υπαρχει λογος. Υπαρχει παραπομπη στην κατασκευαστρια εταιρεια για το συγκεκριμενο "μοντελο";

αν μπορεις δωσε καποιο λινκ να το ψαξω το χω googlarei πολυ και δεν εχω βρει τπτ.

Δημοσ.

αν μπορεις δωσε καποιο λινκ να το ψαξω το χω googlarei πολυ και δεν εχω βρει τπτ.

Με δουλεύεις; Ακριβώς για αυτό τον λόγο ρώτησα γιατί ακριβώς δεν θα την έβρισκε ποτέ κανείς ως r7265. Radeon 265 είναι της σειράς 7. ΄Ετσι για να δείτε τι γράφετε και πόσο πρέπει να ψαχτεί κάποιος για να σας απαντήσει.

Δημοσ.

οκ συγνωμη φιλε μου απλα ετσι την ηξερα.

παντως φιλε και παλι δεν μπορω να βρω καμια αναφορα για τετοιου ειδους προβλημα.

Δημοσ.

οκ συγνωμη φιλε μου απλα ετσι την ηξερα.

παντως φιλε και παλι δεν μπορω να βρω καμια αναφορα για τετοιου ειδους προβλημα.

Τι επεξεργαστή έχεις και σε τι ανάλυση παίζεις; Αν κατεβάσεις κάπως τις ρυθμίσεις στο παιχνίδι δεν καλυτερεύουν ή εξαφανίζονται τα "σπασίματα" που λες;

Δημοσ.

το δοκιμασα δεν επηρεαζονται καθολου αφου το benchmark του παιχνιδιου δειχνει 75 80 frame αλλα και παλι το περιεργο ειναι οτι το κανει μετα απο κανα τετραλεπτο.Στο μεταξυ 5 μηνες κανονικα ολα.Μου φαινετε σαν να τρεχει καποιο προγραμμα απο πισω

Δημοσ.

το δοκιμασα δεν επηρεαζονται καθολου αφου το benchmark του παιχνιδιου δειχνει 75 80 frame αλλα και παλι το περιεργο ειναι οτι το κανει μετα απο κανα τετραλεπτο.Στο μεταξυ 5 μηνες κανονικα ολα.Μου φαινετε σαν να τρεχει καποιο προγραμμα απο πισω

Εάν στο κάνει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι τότε πιθανότατα να είναι πρόβλημα του ίδιου του παιχνιδιού. Καλού κακού όμως δες αν τρέχει κάποιο περίεργο πρόγραμμα γενικά στο περιθώριο στον υπολογιστή σου και ρίξε και κανένα σκανάρισμα για ιούς/malware.

Δημοσ.

φιλε σε ευχαριστω οχι σε αλλο παιχνιδι δεν το κανει θα ψαξω για τπτ ιους κατι τετοιο πρεπει να ειναι σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...