euxoulhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 κοιτα τα αρχικα ποστ να δεις αντικειμενικοτητα που υπαρχει
GianniSM Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 3 στον λουτσο κλαιγανε με τις αρχικες απαντησεις εχω να πω... το iphone εχει καλυτερα υλικο κατασκευης!το λειτουργικο android ειναι πιο ''ανοιχτο'' σε τροποποιησεις απο το ios που σε εχει περιορισμενο σε αρκετο βαθμο. σε θεμα λαγκαρισματος ΟΛΑ εχουν! οποιος πει οτι δεν εχει ας παει σε οφθαλμιατρο. συγκεκριμενα απο εμπειρα αν πας σε samsung για να μην εχεις λαγκαρισματα θελει καποια καλα tips να κανεις για νασαι gg οπως το να κλεινεις τις εφαρμογες καθε φορα που δεν τις χρησιμοποιεις. απο θεμα χαρακτηρηστικων πιστευω το galaxy s6 υπερτερει.το εχω στα χερια μου 2 βδομαδες περιπου και πραγματικα πετα το κινητο,βεβαια σε επιδοσες ειναι ισαξιο με το s5 Δεν χρειάζεται αυτό, το κάνει μόνο του το λειτουργικό αν χρειαστεί παραπάνω ραμ, για αυτό άλλωστε οι επιδόσεις μεταξύ 2 και 3 ραμ είναι μόλις 4-5% καλύτερες.
atalli Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 3 στον λουτσο κλαιγανε με τις αρχικες απαντησεις εχω να πω... το iphone εχει καλυτερα υλικο κατασκευης!το λειτουργικο android ειναι πιο ''ανοιχτο'' σε τροποποιησεις απο το ios που σε εχει περιορισμενο σε αρκετο βαθμο. σε θεμα λαγκαρισματος ΟΛΑ εχουν! οποιος πει οτι δεν εχει ας παει σε οφθαλμιατρο. συγκεκριμενα απο εμπειρα αν πας σε samsung για να μην εχεις λαγκαρισματα θελει καποια καλα tips να κανεις για νασαι gg οπως το να κλεινεις τις εφαρμογες καθε φορα που δεν τις χρησιμοποιεις. απο θεμα χαρακτηρηστικων πιστευω το galaxy s6 υπερτερει.το εχω στα χερια μου 2 βδομαδες περιπου και πραγματικα πετα το κινητο,βεβαια σε επιδοσες ειναι ισαξιο με το s5 Το iPhone δεν εχει καλυτερα υλικα κατασκευης http://www.phonearena.com/news/How-the-Galaxy-S6-was-made-thermoforming-nanocoating-no-iPhone-bendgate_id66703 Εχεις το σ6 στα χερια σου? λες ότι πραγματικα πετα το κινητο και σε επιδοσεις είναι ισαξιο του σ5.Τι πινεις ρε μεγαλε?
StigmaX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το iPhone δεν εχει καλυτερα υλικα κατασκευης http://www.phonearena.com/news/How-the-Galaxy-S6-was-made-thermoforming-nanocoating-no-iPhone-bendgate_id66703 Εχεις το σ6 στα χερια σου? λες ότι πραγματικα πετα το κινητο και σε επιδοσεις είναι ισαξιο του σ5.Τι πινεις ρε μεγαλε? Του το έστειλαν από το εργοστάσιο...
euxoulhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δεν χρειάζεται αυτό, το κάνει μόνο του το λειτουργικό αν χρειαστεί παραπάνω ραμ, για αυτό άλλωστε οι επιδόσεις μεταξύ 2 και 3 ραμ είναι μόλις 4-5% καλύτερες. δεν εχω δει να σου πω την αληθεια ποτε το κινητο να κλεινει εφαρμογη..συγκεκριμενα fb,instagram whatsapp etc.. μπορει και να χεις δικιο.. @atali πιες το μιλκο και μετα γραψε..στο θεμα κατασκευης υλικου δεν εκανα αναφορα σε συγκεκριμενο μοντελο αλλα αναμεσα στις εταιρεις. παμε παρακατω..πιασε το galaxy s5 και το galaxy s6 και θα δεις. δεν σου λεω να πας σε μαγαζι και να το δουλεψεις κανενα 10λεπτο μιση ωρα.. αν συνεχισεις μετα απο αυτο νασαι δυσπιστος τοτε δοκιμασε να πιες και monster και ασε εμενα να πινω οτι πινω
atalli Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 @ευχουλη σε νημα που εχει τιτλο Iphone 6 ή Samsung Galaxy S6? εσυ γραφεις γενικα και περιμενεις εγω να μυρισω τα νυχια μ τι εννοεις εισαι ακυρος τελειως τωρα αυτο που λες για το σ5 ειναι αστειο απλα δεν χρειαζεται να τα πιασεις(που αμφιβαλω οτι τοχεις κανει εσυ) απλα δες τα χαρακτηριστηκα δες την ραμ οχι το μεγεθος αλλα τι ραμ ειναι δες την εσωτερικη μνημη τι ακριβως ειναι και φυσικα την cpu.δεν μιλαω τωρα για την φωτογραφικη γιατι απλα δεν συγκρινετε εκτος αν με επιδοσεις εννοεις το ποσο γριγορα μπενεις στο facebook...τελικα πρεπει ναναι καλο το πραμα ε?
euxoulhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 τι να μυρισεις τα νυχια σου;αφου εγραψα ξεκαθαρα samsung/iphone ξεστραβωσου. τεσπα οκ στα @@@ μου κιολας ο καθενας εχει τν δικη τ αποψη
GianniSM Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 δεν εχω δει να σου πω την αληθεια ποτε το κινητο να κλεινει εφαρμογη..συγκεκριμενα fb,instagram whatsapp etc.. μπορει και να χεις δικιο.. @atali πιες το μιλκο και μετα γραψε..στο θεμα κατασκευης υλικου δεν εκανα αναφορα σε συγκεκριμενο μοντελο αλλα αναμεσα στις εταιρεις. παμε παρακατω..πιασε το galaxy s5 και το galaxy s6 και θα δεις. δεν σου λεω να πας σε μαγαζι και να το δουλεψεις κανενα 10λεπτο μιση ωρα.. αν συνεχισεις μετα απο αυτο νασαι δυσπιστος τοτε δοκιμασε να πιες και monster και ασε εμενα να πινω οτι πινω Έτσι δουλεύει το android φίλε. Δεν έχω τώρα πηγές πρόχειρες αλλά αν το ψάξεις θα δεις πως έχω δίκιο. 1
Chris_85 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 LOL!! 10000000% ανακρίβεια. Το iPhone 6 μου το φόρτιζα μέρα παρα μέρα και ήταν ανοιχτό 24/7, full χρήση Whats'up και facebook. Όταν άνοιγα συνέχεια τα δεδομένα τότε μονο το φόρτιζα καθε μερα. Ανακρίβεια εγώ ή εσύ, που νομίζεις οτι υπάρχει σοβαρή χρήση σε smarthphone χωρίς χρήση δεδομένων? 2
atalli Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 τι να μυρισεις τα νυχια σου;αφου εγραψα ξεκαθαρα samsung/iphone ξεστραβωσου. τεσπα οκ στα @@@ μου κιολας ο καθενας εχει τν δικη τ αποψη το iphone εχει καλυτερα υλικο κατασκευης Δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε σου ξαναλεω σε νημα με τιτλο Iphone 6 ή Samsung Galaxy S6 εσυ λες αυτο απο πανω και πρεπει εμεις να καταλαβουμε πως μιλας γενικα,και πιο το νοημα σε αυτο που λες δεν καταλαβαινω θα μου πεις να ξεστραβωθω κιολας. Κοφτα λιγμενα
euxoulhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 ασε μας ρε atali και μην μας πριζεις τα παπαρια, ενταξει ναι εχεις δικιο σταματα τωρα
haHa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 δεν εχω δει να σου πω την αληθεια ποτε το κινητο να κλεινει εφαρμογη..συγκεκριμενα fb,instagram whatsapp etc.. μπορει και να χεις δικιο.. Δεν ειδες το λειτουργικο να κλεινει μια εφαρμογη, γιατι ακομα και αν την βγαλει απο την Ram, αυτη παραμενει στο multitatsking menu. Αλλα θα δεις οτι οταν επιστρεφεις σε αυτην, δεν ανοιγει αμεσα(οπως αν ηταν στη Ram), αλλα αργει λιγο και την ξαναφορτωνει/τρεχει απο την αρχη. Αυτη ειναι η λειτουργια του λειτουργικου , οπου πεταει απο την Ram εφαρμογες αν χρειαστει εξτρα Ram . Δεν χρειαζεται να το κανεις εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα