linuxman666 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 iphone 6 Και απο εμενα. το iphone 6 θα το κρατησεις χρονια γιατι θα σου αρεσει. το s6 θα το κρατησεις χρονια (αν αντεξει και δεν laggarei) γιατι θα κλαις τα 800 ευρο, ασχετα αν στο κανουν δωρο.
leonidas_fs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν δεν εχεις προβλημα να φορτιζεις 2 φορες τη μερα, και δε σε ενοχλουν οι περιορισμοι του λειτουργικου, iphone. Αλλιώς, σαμσουνγκ. LOL!! 10000000% ανακρίβεια. Το iPhone 6 μου το φόρτιζα μέρα παρα μέρα και ήταν ανοιχτό 24/7, full χρήση Whats'up και facebook. Όταν άνοιγα συνέχεια τα δεδομένα τότε μονο το φόρτιζα καθε μερα. 1
kataramenos32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 iphone 6 Και απο εμενα. το iphone 6 θα το κρατησεις χρονια γιατι θα σου αρεσει. το s6 θα το κρατησεις χρονια (αν αντεξει και δεν laggarei) γιατι θα κλαις τα 800 ευρο, ασχετα αν στο κανουν δωρο. Σοβαρευτειτε και δωστε καποιο σοβαρο επιχειρημα. Το Note 2 συσκευή του 2012 και παει μια χαρα φουλ στοκ 1
GianniSM Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το ερώτημα είναι λάθος...δεν είναι iphone 6 vs S6, αλλά ios vs android. 2 κορυφαίες συσκευές κάνουν ότι υπόσχονται πολύ καλά αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο.Έχεις από την μια την κλειστή φύση του ios που φέρνει και ανάλογη σταθερότητα, έχεις από την άλλη ένα ανοικτό λειτουργικό που σου επιτρέπει πολλές παρεμβάσεις.Προσωπικά εγώ προτιμώ το android αλλά δεν μπορώ να σου πω πως θα κάνεις λάθος αν διαλέξεις κάτι διαφορετικό 2
haHa Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 LOL!! 10000000% ανακρίβεια. Το iPhone 6 μου το φόρτιζα μέρα παρα μέρα και ήταν ανοιχτό 24/7, full χρήση Whats'up και facebook. Όταν άνοιγα συνέχεια τα δεδομένα τότε μονο το φόρτιζα καθε μερα. Eσυ που εκανες προφανως ελαφρια χρηση ακομα και οταν ειχες ανοιχτα συνεχεια τα δεδομενα (ελαφρια χρηση κανει οποιος εχει κινητο των 800€ αλλα δεν εχει ανοιχτα παντα τα δεδομενα) σου κραταγε μια μερα. Καποιος που θα κανει πιο βαρια χρηση(δηλαδη δεν θα του περναγε καν απο το μυαλο του να κλεινει τα δεδομενα, θα εκανε και χρηση του gps πχ το απογευμα για να γραψει με το runkeeper το τρεξιμο του κλπ) θα του κραταγε λιγοτερο απο ημερα και θα χρειαζοταν και ενδιαμεσα φορτιση. 2
nikoskon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 iPhone 6 λόγω iOS. Αν και θα προτιμούσα 6 Plus για την μεγαλύτερη μπαταρία, την μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη και το stabilization στην κάμερα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Σε φυσικά χαρακτηριστικά το S6 είναι σαφέστατα πολύ ανώτερη συσκευή. Η πραγματική ερώτηση τι θες να κάνεις με το τηλέφωνο. Αν είναι να το πάρεις και απλά να το έχεις να κάθεται σε ένα τραπεζάκι πάρε iPhone, αν πάλι θες να πάρεις μια συσκευή που θα την χρησιμοποιείς με κάμποσα apps και να σε βοηθήσει στην καθημερινότητα σου τότε πας για S6.
disqualified Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν δεν εχεις προβλημα να φορτιζεις 2 φορες τη μερα, και δε σε ενοχλουν οι περιορισμοι του λειτουργικου, iphone. Αλλιώς, σαμσουνγκ. Το βράδυ το nexus 5 μου έχει φάει μέχρι και 30% μπαταρία(στις αρχές έχει φάει και μόνο 5%)...φαντάζομαι τί είναι ικανό να κάνει το samsung με την πάροδο του χρόνου. Σχετική είναι και η μπαταρία. Υ.Γ. Βλέπω ότι έχουμε 2015 και ακόμα μιλάμε για...χαρακτηριστικά... Από μένα iphone (σίγουρα υπερκοστολογημένο όμως) γιατί πολύ απλά έχεις ένα τηλέφωνο που μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη και όχι ένα παιδί να νταντεύεις. Αν πέσει το samsung κάτω από 400 κάτι γίνεται Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2015 από disqualified
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται να μου κάνουν δώρο ένα από τα 2 αυτά κινητά. Πιστεύω ότι έχω καταλήξει σε ποιο από τα 2 να επιλέξω, αλλά θα ήθελα να δω τι θα επιλέγατε εσείς αν ήσασταν στη θέση μου και αν θέλετε γιατί κιόλλας. Ευχαριστώ Αφου ειναι απο δωρο προφανως Iphone 6. S6 μπορεις να το αγορασεις αργοτερα στην μιση τιμη οπως και με το S5 τωρα.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αφου ειναι απο δωρο προφανως Iphone 6. S6 μπορεις να το αγορασεις αργοτερα στην μιση τιμη οπως και με το S5 τωρα. Σωστό. του αγοράζουν το i-phone 6 δώρο, το κρατάει κανένα χρόνο και το πουλάει αρκετά ψηλά και με το κέρδος αγοράζει ΚΑΙ ένα S6. Win-win. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Είμαι χρήστης του ipod touch εδώ και 6-7 χρόνια. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το ipod touch 5th gen και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι ότι αν αγόραζα εγώ κάποιο android κινητό σίγουρα δεν θα ήταν Samsung. Το iphone 6 - 6 plus είναι τρομερά ελκυστικά για εμένα, αλλά σαν χρήστης τόσων χρόνων του ios, θα ήθελα τώρα να πάω σε android. Από τη στιγμή που μου είπαν ή iphone6 ή samsung s6, πιστεύω ότι θα πάω προς samsung για τους παραπάνω λόγους. Κάποιος μπορεί να πει, αφού είσαι ευχαριστημένος με την apple μην αλλάξεις. Δεκτό, αλλά σκοπεύοντας να κρατήσω το ipod πιστεύω η καλύτερη επιλογή είναι το samsung. Οποιαδήποτε άποψη επί του θέματος ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ πολύ και για τα μηνύματά σας! Ωπα αυτο δεν το ειδα. Ε ναι τοτε δεν αξιζει να πας σε Iphone,καλυτερα σε καποιο Android(δεν λεω με το ζορι S6)αλλα γενικα σε καποιο Android γιατι αν παρεις Iphone τοτε θα ειναι αχρηστο το Ipod Touch που εχεις(το οποιο ειχα παρει και εγω για κατι καιρους και οντως ειναι ωραιο ).
euxoulhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 3 στον λουτσο κλαιγανε με τις αρχικες απαντησεις εχω να πω... το iphone εχει καλυτερα υλικο κατασκευης!το λειτουργικο android ειναι πιο ''ανοιχτο'' σε τροποποιησεις απο το ios που σε εχει περιορισμενο σε αρκετο βαθμο. σε θεμα λαγκαρισματος ΟΛΑ εχουν! οποιος πει οτι δεν εχει ας παει σε οφθαλμιατρο. συγκεκριμενα απο εμπειρα αν πας σε samsung για να μην εχεις λαγκαρισματα θελει καποια καλα tips να κανεις για νασαι gg οπως το να κλεινεις τις εφαρμογες καθε φορα που δεν τις χρησιμοποιεις. απο θεμα χαρακτηρηστικων πιστευω το galaxy s6 υπερτερει.το εχω στα χερια μου 2 βδομαδες περιπου και πραγματικα πετα το κινητο,βεβαια σε επιδοσες ειναι ισαξιο με το s5
frix_ath Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Με κλειστα ματια....θα πας στο iphone 6plus...!! Αν σου λεγανε να διαλεξεις μεταξυ μιας ferrari και μιας bmw, τι θα διαλεγες; Ειδικα οταν σου δινανε και τα 2 στην ιδια τιμη;! Πολυ καλο το s6 αλλα δεν ειναι 6plus.... H samsung εχει τρελλαθει με τις τιμες της! Παρατηρηστε και τιμες στις νεες flagship τηλεορασεις της..! Ειμαι κατοχος 6plus και θεωρω το κινητο ως το καλυτερο που υπαρχει ως σημερα στον κοσμο. Sent from my iPhone using Insomnia
Pa0ki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Άκου τον αποπάνω, μιλάμε για φουλ αντικειμενικότητα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα