georrrr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται να μου κάνουν δώρο ένα από τα 2 αυτά κινητά. Πιστεύω ότι έχω καταλήξει σε ποιο από τα 2 να επιλέξω, αλλά θα ήθελα να δω τι θα επιλέγατε εσείς αν ήσασταν στη θέση μου και αν θέλετε γιατί κιόλλας. Ευχαριστώ
Beastakos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 lol δε χωράει συζήτηση, το iphone 6 φυσικά. Την samsung την πήραν χαμπάρι μέχρι και οι Κινέζοι, οδεύει προς τον πάτο πλέον. Αν είναι να θες android οκ αλλά δες άλλη εταιρεία καλύτερα. 1
gerrybezhani Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Galaxy s6 με κλειστά μάτια από μένα . ανώτερο σε όλα από το iPhone. 2
nefos78 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Για κακή μου τύχη βρέθηκα εχθές στο public.Έπεσε το μάτι μου πάνω σε ένα ταμπελάκι που έγραφε κάτι σαν the next... εκεί ήταν το s6 και το edge.Tο 6 ίσα που το έπιασα στα χέρια μου και οφείλω να παραδεχτώ πως είναι το μόνο samsung που πιάνω και λέω ουάου...ΑΛΛΑ...έπιασα στα χέρια μου το edge.Tο ταμπελάκι έπρεπε να έλεγε the future is here.Πραγματικά ότι κινητό και αν είδα ή (και ας φανώ υπερβολικός) ότι άλλο gadget εκεί μέσα ήταν τίποτα μπροστά του!Και πραγματικά έχουν περάσει και πολλά gadget από τα χέρια μου και παρακολουθώ την τεχνολογία πάρα πολλά χρόνια τώρα.Όσο και αν το είδα σε φώτο και reviws, δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα μπροστά μου.Ειδικά έβαλα να παίξει ένα βίντεο που είχε με κάτι καταρράκτες και...!!Τέλος πάντως θα πρέπει να το πιάσει κάποιος για να καταλάβει. Κλείνοντας δυο παρατηρήσεις.. 1) εξεπλάγην το πόσο ελαφρύ ήταν στα χέρια μου και απορούσα πως στο δια*λο έχουν χωρέσει τα πάντα εκεί μέσα και 2) καθαρά γραφιστικά, θεωρώ το interface του Touchwiz άθλιο!!!πραγματικά ήταν το μόνο που δεν μπορούσα να δεχθώ και το αδικούσε..
athina249 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μακριά από Samsung.είμαι χρόνια καταναλωτής Samsung αλλά μετά από το s5 κατάλαβα πως δεν έχει service.Αν τυχόν και στο δώσουν χαλασμένο δεν βρίσκεις άκρη και απλά το τρως όπως στο έδωσαν!Αντίθετα με την iphone που κατευθείαν σου κάνουν αντικατασταση.
Papakaliati Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το edge εστω και αν ειναι ελαφρως gimmick, ειναι εξαιρετικα ομορφο και ενδιαφερον και η πλαγια οθονη πραγματικα το κανει να φαινεται σαν αλλο κινητο απο το S6. To απλο το S6 και οποιαδηποτε ναυαρχιδα θα τα κοιτουσα μονο με σκοπο να τους βαλω καθαρο android L rom, επειδη απλα ειναι τοσο ανωτερο σχεδιαστικα σε σχεση με touchwiz που δεν ειναι σχεδον αστειο. Και οχι, απλα αλλο launcher δεν τα κανει καλυτερα τα πραγματα, απλα λιγοτερο φριχτα.
paulchro Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Βρηκες θεμα να ανοιξεις τωρα εσυ.... Iphone6 απο μενα...
leonidas_fs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Χρόνια χρήστης iPhone συσκευών, επειδή μου έσπασε το 6αρι πριν μια βδομάδα περίπου πήρα το Samsung Galaxy Alpha. Για να είμαι ειλικρινής το περίμενα πολύ χειρότερο, αλλα τελικά μου άρεσε. Βέβαια μου άρεσε επειδή έδωσα 320€ απο skroutzο-μαγαζο και όχι 450€ απο Public. iPhone 6 απο μένα.
georrrr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Είμαι χρήστης του ipod touch εδώ και 6-7 χρόνια. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το ipod touch 5th gen και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η αλήθεια είναι ότι αν αγόραζα εγώ κάποιο android κινητό σίγουρα δεν θα ήταν Samsung. Το iphone 6 - 6 plus είναι τρομερά ελκυστικά για εμένα, αλλά σαν χρήστης τόσων χρόνων του ios, θα ήθελα τώρα να πάω σε android. Από τη στιγμή που μου είπαν ή iphone6 ή samsung s6, πιστεύω ότι θα πάω προς samsung για τους παραπάνω λόγους. Κάποιος μπορεί να πει, αφού είσαι ευχαριστημένος με την apple μην αλλάξεις. Δεκτό, αλλά σκοπεύοντας να κρατήσω το ipod πιστεύω η καλύτερη επιλογή είναι το samsung. Οποιαδήποτε άποψη επί του θέματος ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ πολύ και για τα μηνύματά σας!
atalli Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν υπαρχει μετρο σύγκρισης s6 δαγκωτό.Αποτι λενε το touch wiz εχει γινει πανάλαφρο και γενικα το τηλ πεταει...εκτος του οτι ειναι οτι πιο ομορφο(για μενα) εχω δει
disqualified Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν υπαρχει μετρο σύγκρισης s6 δαγκωτό.Αποτι λενε το touch wiz εχει γινει πανάλαφρο και γενικα το τηλ πεταει...εκτος του οτι ειναι οτι πιο ομορφο(για μενα) εχω δει Το ότι "πετάει" πάντως πρέπει να έχει ειπωθεί για οποιοδήποτε συσκευή android που έχει κυκλοφορήσει...Χρησιμοποιώντας το nexus 5 έχω καταλάβει ότι κολληματάκια και lags δεν τα αποφεύγεις στο android ό,τι και να γίνει. Το πλεονέκτημα στο android είναι ό,τι το αγοράζεις φθηνότερα (με επίσημες τιμές ούτε αυτό ισχύει) αλλά καλύτερο σε εμπειρια χρησης δεν είναι, αλλά σίγουρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Έχω στην κατοχή μου ένα ipod nano και αυτό που έχω καταλάβει είναι πως έχει αντοχή και σταθερότητα απόδοσης στο χρόνο και αυτό ισχύει και για την μπαταρία 2
dieccast Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Βρηκες θεμα να ανοιξεις τωρα εσυ.... Iphone6 απο μενα... χαχα οντως βρηκε θεμα να ανοιξει! θα γινει χαμος θα φτασει καμια 8 σελιδες! θα αρχισει η γνωστη μαχη οποιο και να παρεις νομιζω θα εισαι καλυμενος αλλα καλυτερα να περιμενεις λιγο να δεις πως θα παει το galaxy απο reviews και απο ατομα που θα το αγορασουνε!! και τα δυο ειναι πανακριβα προφανως και το s6 ακομα ποιο ακριβο!
StigmaX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν κάνανε τη συζήτηση αυτή πέρσι, η απάντηση θα ήταν δες iPhone ή άλλα ναυαρχίδα Android. Φέτος όμως, η σαμσουνγκ έδειξε την τεχνολογική της υπέροχη, και πολύ απλά έχει παρουσιάσει ότι καλύτερο φέτος, για να μη σου πω στην ιστορία της κινητής. Προσωπική μου επιλογή φέτος είναι τι s6 edge.
kataramenos32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το Galaxy S6 είναι κλάσης ανώτερο από πλευράς χαρακτηριστικών κάμερα κτλ κτλ. Το μόνο που μπορεί να πάει υπερ του iphone πλέον είναι το smoothness του χιλιοκλειδωμενου όμως λογισμικού του
Chris_85 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν δεν εχεις προβλημα να φορτιζεις 2 φορες τη μερα, και δε σε ενοχλουν οι περιορισμοι του λειτουργικου, iphone. Αλλιώς, σαμσουνγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα