Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει πως μπορώ να κάνω ότι και η onPause απλά χωρίς τη χρήση της συνάρτησης. Όλο αυτό το λέω γιατί θέλω να εμφανίζω ένα dialog box και αν πατηθεί το όχι τότε τρέξει η onPause αλλά επειδή κάτι τέτοιο δυστυχώς δε γίνεται, πρέπει να βρω άλλο τρόπο να το κάνω αυτό.

Αν ξέρει κάποιος και μπορεί ας μου πει τη γνώμη του :)

Δημοσ.

Έχω αυτό εδώ ως onPause

@Override
protected void onPause() {
	myWebView.pauseTimers();
        super.onPause();
}

Απλά σκέφτομαι στο onResume να έχω ένα dialogbox ώστε να μην ξεκινάει απευθείας η αντίστροφη μέτρηση στο κουίζ μέσω του resumeTimers()..... και να πατήσει συνέχεια ο χρήστης ώστε να ενεργοποιηθεί αυτό... απλά στην περίπτωση που δεν πατηθεί το "συνέχεια" για παράδειγμα τι θα γίνει; :P

(σκέφτηκα να τρέχω από την αρχή την εφαρμογή στην άλλη επιλογή αλλά είναι κάπως άσκοπο)

*Την εφαρμογή μπορείτε να τη δείτε στην υπογραφή μου εκεί που λέει Movie Quiz και ακόμη καλύτερα να την δοκιμάσετε και στον browser σας (μόνο Chrome) πατώντας το κουμπί play game

Δημοσ.

απλά στην περίπτωση που δεν πατηθεί το "συνέχεια" για παράδειγμα τι θα γίνει; :P

Μπορείς να βρείς ότι χρειάζεσαι στο επίσημο Link.png Site: site .

Επίσης αν θες να πατηθεί το "Συνέχεια" οπωσδήποτε απλά βάλε μόνο αυτό σαν επιλογή action. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...