hercoulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλημέρα. Έχω Windows 7 και δε ξέρω ποιόν Explorer μάλλον τον τελευταίο τον 11 και, προσπαθώ να οργανώσω τα αγαπημένα και δε μπορώ.Δηλαδή κάποια λινκ που έχω αποθηκεύσει δεν διαγράφονται και έχουν το σήμα του admin ( μία ασπίδα )όπως στην εικόνα.Πως μπορώ να τα σβήσω αυτά με την ασπίδα? http://s2.postimg.org/c0i44s6x5/IMG_1645.jpg"/>
David20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλημέρα. Έχω Windows 7 και δε ξέρω ποιόν Explorer μάλλον τον τελευταίο τον 11 και, προσπαθώ να οργανώσω τα αγαπημένα και δε μπορώ. Δηλαδή κάποια λινκ που έχω αποθηκεύσει δεν διαγράφονται και έχουν το σήμα του admin ( μία ασπίδα )όπως στην εικόνα. Πως μπορώ να τα σβήσω αυτά με την ασπίδα? http://s2.postimg.org/c0i44s6x5/IMG_1645.jpg"/> Καλησπερα,εχω την αισθηση οτι πρεπει να πας "Πινακας ελεγχου" και αριστερα γραφει "Αλλαγη ρυθμισεων ελεγχου λογαριασμου χρηστη" ανοιξε το και ενεργοποιησε αυτο που γραφει "Να μην ειδοποιουμαι οταν κανω αλλαγες σε ρυθμισεις των windows".... Αλλαξε και κανε δοκιμες ,νομιζω αυτο ειναι.
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εε αυτό είναι: πονάει μάτι, βγάλει μάτι αλλά ναι οκ θα λύσει το πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και αν θες να το ξαναβαλεις μετά εκεί που ήταν η ρύθμιση. (αν και προσωπικά το κλείνω σε όλους αυτό, αλλά οκ γούστα ειναι αυτά)
David20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εε αυτό είναι: πονάει μάτι, βγάλει μάτι αλλά ναι οκ θα λύσει το πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και αν θες να το ξαναβαλεις μετά εκεί που ήταν η ρύθμιση. (αν και προσωπικά το κλείνω σε όλους αυτό, αλλά οκ γούστα ειναι αυτά) Τι εννοεις;....Οτι πρεπει να το κατεβασει τερμα κατω;...
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αν το κατεβασει τερμα κατω κλεινει το UAC. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και αν ντε και καλά θέλει την υποτιθέμενη προστασία του UAC, μπορεί να το ξαναβαλει εκει που ηταν. Το ποναει ματι βγαλει ματι το ειπα γιατι αυτη η λύση που έδωσες ναι μεν θα λύσει το πρόβλημα, αλλά στην ουσία απλά απενεργοποιείς εντελώς την "προστασία" οπότε παρακαμπτεις τον περιορισμό στο πρόβλημα σου (που ίσως να λύνεται και αλλιώς)
David20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αν το κατεβασει τερμα κατω κλεινει το UAC. Κάνει μια χαρά τη δουλειά του και αν ντε και καλά θέλει την υποτιθέμενη προστασία του UAC, μπορεί να το ξαναβαλει εκει που ηταν. Το ποναει ματι βγαλει ματι το ειπα γιατι αυτη η λύση που έδωσες ναι μεν θα λύσει το πρόβλημα, αλλά στην ουσία απλά απενεργοποιείς εντελώς την "προστασία" οπότε παρακαμπτεις τον περιορισμό στο πρόβλημα σου (που ίσως να λύνεται και αλλιώς) Στο αρχικο μου post ομως,αν προσεξες, δεν τον ειπα να το κατεβασει τερμα κατω,προτεινα να το βαλει σε συγκεκριμενη θεση,οχι ομως κατω στην απενεργοποιηση. Εσυ ποια λυση θα προτεινες Νικο;
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει καποια χαμηλοτερη επιλογη απο την default για να δω πως συμπεριφερεται το συστημα γιατι γενικως μου σπαει τα νευρα και το κατεβαζω κατω κατω Οσον αφορα το προβλημα βασικά δε καταλαβαίνω και κάτι. Το ότι έχει την ασπίδα δε σημαίνει ότι δεν διαγράφεται! Σου πεταει φιλε μου προειδοποίηση; Ή σου το απαγορευει οταν πατας διαγραφη; Ενα πραγμα που θα μπορουσε να δοκιμασει θα ηταν να τρεξει τον ΙΕ με δεξι κλικ και εκτελεση ως διαχειριστης. Ετσι θα τον ρωτησει το UAC και αμα δωσει οκ πρεπει να εχει full δικαιωματα. Ενας αλλος τροπος θα μπορουσε να ειναι να μπει μεσα στον φακελο του user του και να βρει απο εκει τα αγαπημενα. Τα αγαπημενα του ΙΕ αποθηκευονται σε φακελο μεσα στο user\Favorites. Αν τιποτε απο αυτα δεν τον αφηνει, τοτε πιθανον να βρισκεται σε καποιο λογαριασμο χρηστη περιορισμενων δικαιωματων και να πρεπει να κανει login στα windows με αλλον χρηστη. (ειναι πιθανο πιστευω αν δεν ειναι δικος του ο υπολογιστης, ή αν έγινε κάτι τέτοιο κατα λάθος)
David20 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει καποια χαμηλοτερη επιλογη απο την default για να δω πως συμπεριφερεται το συστημα γιατι γενικως μου σπαει τα νευρα και το κατεβαζω κατω κατω Οσον αφορα το προβλημα βασικά δε καταλαβαίνω και κάτι. Το ότι έχει την ασπίδα δε σημαίνει ότι δεν διαγράφεται! Αλλά έστω οτι δε διαγράφεται οταν το πατας επειδη σου λεει πως δεν εχεις δικαιωματα. Ενα πραγμα που θα μπορουσε να δοκιμασει θα ηταν να τρεξει τον ΙΕ με δεξι κλικ και εκτελεση ως διαχειριστης. Ετσι θα τον ρωτησει το UAC και αμα δωσει οκ πρεπει να εχει full δικαιωματα. Ενας αλλος τροπος θα μπορουσε να ειναι να μπει μεσα στον φακελο του user του και να βρει απο εκει τα αγαπημενα. Τα αγαπημενα του ΙΕ αποθηκευονται σε φακελο μεσα στο user\Favorites. Εμενα τωρα που συζηταμε με κανει εντυπωση οτι χρησιμοποιει τον Internet Explorer...!!!!!..Εν τω μεταξυ δεν μας απαντησε ο ts να δουμε και τι εγινε με το θεμα του....
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 χαχα ε ενταξει κι εγω το αγνοησα το οτι χρησιμοποιουσε ΙΕ. Ας χρησιμοποιει ο,τι θελει. Το ζήτημα είναι να λυθεί το πρόβλημα που σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι από τον ΙΕ (πρωτοφανές βεβαια αλλά οκ δε μπορώ να κατηγορήσω τον ΙΕ σε αυτη τη περίπτωση)
hercoulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για αυτά που μου προτείνατε. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι. Όταν πάω να κάνω μία διαγραφή αγαπημένου, τότε ξανά εμφανίζεται στην ουρά της λίστας. Το ίδιο συμβαίνει όταν μπω και μέσα στους φακέλους. Το διαγράφω και ξανά εμφανίζεται Μπήκα και με δεξί κλικ ως διαχειριστής όπως μου είπατε από τον Explorer αλλά πάλι ότι διαγράφω εμφανίζεται στο τέλος Χρησιμοποιώ Internet Explorer από χρόνια, δε κάνω και μεγάλη χρήση του υπολογιστή όπως παλιά και δεν έχω προσθέσει κάποιον άλλον. Θα ξαναδοκιμάσω μήπως θέλει επανεκκίνηση... edit: τελικά δε κατάφερα κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα