Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Samsung Tab 3.

gta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι ακριβως εγινε κατα το update; Εμεινε απο μπαταρια; Αργουσε να ανοιξει την πρωτη φορα μετα το update και νομισες οτι κολλησε και το εσβησες βεβιασμενα; Το σιγουρο ειναι οτι κατι δεν πηγε σωστα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Την στιγμή που πήγε να κάνει επανεκίνηση μετά το update, από τότε δεν μπόρεσε να μπεί ποτέ.

Έμεινε στο λογότυπο SAMSUNG κολημένο.

Για ποση ωρα πριν αποφασισεις να το σβησεις βεβιασμενα ;; Να ξερεις οτι μετα απο φλασαρισμα μπορει να παρει και 15' το πρωτο ανοιγμα. Συνηθως 2 με 3 αλλα και το τεταρτο παιζει

Λοιπον ακου. Το ταμπλετ ακομα σωζεται , εχει σοφτ μπρικ και οχι χαρντ μπρικ αφου μπαινει στο λογκο. Καποιος γνωστης θα στο σωσει

www.youtube.com/watch?v=M45u5I1dr4Y δες εδω λιγο..

Δες και αυτο εδω www.androidayos.com/2014/11/05/firmware-upgrade-encountered-an-issue-samsung-galaxy-tab3-70 εχω την εντυπωση οτι δεν κανεις σωστα τα combos που χρειαζονται

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα ανταπόκρισή σου. Είδα το video και μπόρεσα και μπήκα στο download mode. Στο video δείχνει κάποια αρχεία που έχει στο pc του (drivers κλπ). Αυτά είναι που κατεβάζω από το Link που μου έστειλες προηγουμένως? ή πρέπει να τα βρω από κάπου αλλού?

Στο δεύτερο που σου δίνει στο androidayos.com

λέει ξεκάθαρα τι πρέπει να κατεβάσεις-->

Grab the tools:

Odin flasher tool – download
USB Driverdownload (only needed if you have not yet installed Kies in your computer)

χωρίς τους drivers δεν πας πουθενά!

Και εννοείται κατεβάζεις το firmware για να το περάσεις. Λίγο διάβασμα και προσοχή, νομίζω ότι θα γίνει η δουλειά σου.

Κατέβασα το odin flasher tool και τους drivers από τα ανωτέρω links τα οποία απότι κατάλαβα θα πρέπει να τα εγκαταστήσω στο pc μου. Μπορείς να με βοηθήσεις να κατεβάσω το firmware το σωστό για το συγκεκριμμένο tablet γιατί στο www.androidayos.com/2014/11/05/firmware-upgrade-encountered-an-issue-samsung-galaxy-tab3-70 δεν μου δίνει για Ευρώπη-Ελλάδα.

Θα το κατεβασεις απο το αλλο λινκ που εδωσα. Αν εχεις τζελυ θα βρεις το τζελυ (4.1.2) που γραφει eur. Αν εχεις κιτκατ παλι τοτε το κιτκατ που γραφει eur

Εδω εισαι. Βρες την ελληνικη ρομ (greece)www.sammobile.com/firmwares/database/SM-T210

www.sammobile.com/firmwares/download/37439/T210XXBNI1_T210EURBNI1_EUR εδω η ρομ σου ακριβως

Τα κατάφερα!!!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Μία τελευταία ερώτηση. Μήπως είναι καλό τώρα που μπορώ να bootάρω να του κάνω και ένα  factory reset?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να εισαι καλα και να εχεις και συ καλο βραδυ

Κατι ακομα πριν αρχισεις να κατεβαζεις διαφορα στο ταμπλετ. Ειχες αρχεια που θες πισω;;

Επεξ/σία από tsilitheo1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...