gta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλημέρα, έχω ένα tablet Samsung Galaxy Tab 3 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Πήγα να κάνω update λογισμικού και από τότε το tablet προσπαθεί να ανοίξει αλλά μένει μόνιμα στην αρχική οθόνη που εμφανίζει το logo Samsung. Τι μπορώ να κάνω?υπάρχει κάποια λύση? Προσπαθώ πιέζοντας παρατεταμένα το κουμπί on/off αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται. Επιπλέον το άφησα να αποφορτιστεί πλήρως αλλά και πάλι τα ίδια. Καμιά συμβουλή? Ευχαριστώ.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Γραφεις σε παρακαλω το μοντελο σου ;; οχι το ονομα αλλα τον κωδικο πχ lg v490
gta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) SM-T210. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από gta
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Οκ. Για αρχη ας δοκιμασουμε factory reset. Ενω ειναι σβηστο κρατας πατημενο το volume up και το power για μερικα δευτερα. Στο μενου που θα δεις ψαξε βρες το factory reset. Μετακινησε με πληκτρα φωνης και επιλεγεις με power. Να γνωριζεις οτι ισως χασεις αρχεια κανοντας το... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από tsilitheo1
gta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Το έχω ήδη προσπαθήσει και με βγάζει σε οθόνη όπου εμφανίζεται το σήμα του android για να με βγάλει στο μενού, δείχνει σε ποσοστά οτι φορτώνει αλλά μετά σβήνει.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Bad recovery. Ωραια παμε στα βαθεια τωρα. Κατεβασε την ρομ απο εδω.samsung-updates.com/device/?id=SM-T210&details=Galaxy_Tab_3_7.0 . Κατεβαζεις την κιτκατ που γραφει EUR. Μετα ακολουθεις αυτον εδω τον οδηγο. www.androidofficer.com/2014/01/update-t210xxaml4-android-412-on-galaxy.html . Προσπερνας τα πρωτα βηματα και πας εκει που λεει through odin και κανεις κατα γραμμα οτι λεει. Προσοχη ομως να εχεις φουλ μπαταρια. Δεν θες να σβησει την ωρα που φλασαρει
gta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 .samsung-updates.com/device/?id=SM-T210&details=Galaxy_Tab_3_7.0 αυτό το κατεβάζω από ποιο site γιατί το googlarisa και μου βγάζει διάφορα.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Λοιπον μολις ειδα ενα βιντεο. Για να μπεις recovery πατας home button + volume up + power. Μολις δεις το λογκο της σαμσουνγκ αφηνεις το power και συνεχιζεις να πατας τα αλλα δυο μεχρι να μπει .samsung-updates.com/device/?id=SM-T210&details=Galaxy_Tab_3_7.0 αυτό το κατεβάζω από ποιο site γιατί το googlarisa και μου βγάζει διάφορα. Με copy paste θα πας ακριβως εκει. Για καποιο λογο δεν μου βγαζει λινκ το ταμπλετ μου
gta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Το έχω κάνει και πάει να φορτώσει το recovery menu αλλά ξανασβήνει.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τοτε ξεκινα με τα παραπανω. Προσοχη ομως μην το brickαρεις. Οτι κανεις με δικη σου ευθυνη και αν νοιωθεις οτι ισως δεν τα καταφερεις ή δεν εχεις ξαναασχοληθει με φλασαρισμα καλυτερα δωστο σε καποιον φιλο που γνωριζει
gta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Λοιπον μολις ειδα ενα βιντεο. Για να μπεις recovery πατας home button + volume up + power. Μολις δεις το λογκο της σαμσουνγκ αφηνεις το power και συνεχιζεις να πατας τα αλλα δυο μεχρι να μπει Με copy paste θα πας ακριβως εκει. Για καποιο λογο δεν μου βγαζει λινκ το ταμπλετ μου Το έκανα copy-paste και δεν με πάει κατευθείαν.....
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Copy paste οχι στο google αλλα στην γραμμη url Ρε συ τωρα το ειδα. Οχι την τελεία Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από tsilitheo1
gta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Θα κατεβάσω το firmware απλά η απορία μου είναι πως μπορώ να το εγκαταστήσω τη στιγμή που το tablet δεν μπορώ να το συνδέσω με pc γιατί δεν επικοινωνεί.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε να το βαλεις σε download mode οπως γραφει ο οδηγος του odin. Και εγκατεστησε τους drivers οπως λεει επισης Και κατι ακομα. Κιτκατ ειχε το ταμπλετ ή τζελυ ;; Κατεβασε οποια φοραγε και μετα κανε update μεσω kies καλυτερα. Και παντα η μπαταρια φουλ Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από tsilitheo1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα