Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Θα ήθελα να μου δώσετε διευθύνσεις μαγαζιων που να βάφουν κουτιά στην Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν υπαρχουν μαγαζια που να βαφουν tower. Η δουλεια ειναι δικη σου,αγοραζεις τις μπογιες και ξεκινας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Βασικά κάνεις κομμάτια το κουτί σου και το πας σε βαφείο (που δε βάφει κουτιά γιατί δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο). Δεν υπαρχουν μαγαζια που να βαφουν tower. Η δουλεια ειναι δικη σου,αγοραζεις τις μπογιες και ξεκινας Απλά ασύμφορο... Για να γινει σωστη δουλειά έτσι θελει αρκετά λεφτά και πολύ μα πολύ εμπειρία. Αλλιώς τα λεφτά (και τα μπινελίκια) που θα ρίξεις έτσι μπορεί να είναι και περισσότερα από το να πας για ηλεκτροστατική σε βαφείο (ειδικά αν θες μόνο 1 ή άντε και 2 κλασσικά χρωματάκια όλο το κουτί η τιμή μένει σε λογικά πλαίσια). Και φυσικά δεν τίθεται καν μέτρο σύγκρισης της ποιότητας και της αντοχής ανάμεσα σε σπρέι και ηλεκτροστατική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Για ηλεκτροστατική κανένα μαγαζί στην Αθήνα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Για ηλεκτροστατική κανένα μαγαζί στην Αθήνα?? Σίγουρα έχει πολλά αλλά θέλει προσοχή στις τιμές, αρχίζουν απο 20-25€ και βαρανε κουτουλια 90-110€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Υπάρχουν αρκετές λύσεις, ανάλογα το κουτί που έχεις και τα χρήματα που διαθέτεις. Ξεκινάς από τα 20 ευρώ μόνος σου και καταλήγεις αρκετά πάνω από τα 100 ανάλογα τι θες να κάνεις. Γράψε τι κουτί έχεις και τι σκέφτεσαι να κάνεις για να σε κατευθύνουμε καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έχω ένα Ιn Win Dragon Slayer.Θέλω να το βάψω μαύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Νομιζω γινεται να το βαψεις κανονικα με σπρει. Ξυσιμο τα πλαστικα/σιδερα, ασταρι και χρωμα ωσες στρωσεις χρειαστει. Εγω ετσι εχω βαψει οσες μηχανες ειχα τουλαχιστον. Το τελικο αποτελεσμα ειναι ιδιο με το να το εβαφες σε επαγγελματια, απλα ισως τα σπρει να μην κρατανε οσα χρονια θα κρατουσε μια επαγγελματικη βαφη. Απλα μην το κανεις εαν δεν εχεις ιδεα, βρες καποιον που να ξερει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έχω ένα Ιn Win Dragon Slayer. Θέλω να το βάψω μαύρο. Δεν συμφέρει να πας σε επαγγελματία για κουτί των 70 ευρώ. Το πιθανότερο είναι να σου ζητήσει άλλα τόσα. Αν παρολαυτά δεν θες να το κάνεις μόνος σου κάνε μια αναζήτηση στο google για μαγαζιά ηλεκτροστατικής βαφής στη περιοχή σου. Αν το κάνεις μόνος σου και το κουτί δεν έχει γρατζουνιές, πάρε διάφανο αστάρι σε σπρέυ και μαύρο σπρέυ εξάτμισης μηχανής, δοκίμασε πρώτα στο εσωτερικό του πλαϊνού να δεις πως πάει και μετά βάφεις και το υπόλοιπο. Αν έχει γρατζουνιές πρέπει να περάσεις και με γυαλόχαρτο γύρω από τη γρατζουνιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Νομιζω γινεται να το βαψεις κανονικα με σπρει. Ξυσιμο τα πλαστικα/σιδερα, ασταρι και χρωμα ωσες στρωσεις χρειαστει. Εγω ετσι εχω βαψει οσες μηχανες ειχα τουλαχιστον. Το τελικο αποτελεσμα ειναι ιδιο με το να το εβαφες σε επαγγελματια, απλα ισως τα σπρει να μην κρατανε οσα χρονια θα κρατουσε μια επαγγελματικη βαφη. Απλα μην το κανεις εαν δεν εχεις ιδεα, βρες καποιον που να ξερει. Αυτό είναι το πρόβλημα κυρίως, ότι αν δεν έχεις την εμπειρία και θα ταλαιπωρηθείς γιατί δε θα σου πετυχει κατι και θα πρεπει να ξανατριβεις απο την αρχη παλι και θα χρεωθεις 2-3 φορες τα υλικα αφου τα μισα θα πανε για πεταμα. Πάντως από αυτά που έχω δει εγώ, πιστευω πως δεν εχει καμια σχεση το αποτελεσμα της ηλεκτροστατικης με τα σπρει. Οσο καλη δουλεια και να γινει, ειναι εντελως διαφορετικη μπογια. Πιο σκληρη καλυπτει τα παντα γιατι αφηνουν αρκετο παχος στην επιφανεια, καθεται ομοιομορφα και επισης μπορεις να βρεις και αρκετες διαφορετικες περιεργες αποχρωσεις (ειτε και απο ολοκληρη την πακετα με τα RAL χρωματα το είχα γραμμένο τόσες ώρες λάθος ) αλλα και με διαφορετικες υφές (matte, gloss, σαγρέ). Εγω ειχα παει σε αυτον αν θες να ρωτησεις παντως να παρεις μια ιδεα. Υπαρχουν παρα πολλοι και εχουν αναφερθει και εδω στο φορουμ. Θα κοιταξω μηπως βρω το θεμα που ειχαν αναφερθει. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2015 από .::NikoS::. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μπορείς να το πας και στον καλύτερο. Ειναι και συνφουρίτης. Κοπρίτης ειναι το nickname του. Πάρτον τηλ http://www.slackerxl.com 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πάρα πολυ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα