CrasH_Smaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα μερικές γνώμες και συμβουλές για την αγορά καινούργιου κινητού, τι πρέπει να προσέχω- από την αγορά από εξωτερικό...μέχρι και κάποια μυστικά αν ξέρετε-. Είμαι κάτοχος του Sony Ericsson W995 και όπως καταλάβατε θα ήθελα να μπω στο 2015 ( μεταφορικά). Τα specs που προτιμώ είναι τα εξής: -5 " οθόνη ( τουλάχιστον ) + -1.5 GB RAM + -16 gb αποθηκευτικό χώρο + - 13 MP camera + (πίσω) - 2 MP + (μποστινή) Είμαι ανοιχτός σε όλες τις μάρκες! Μπορώ να διαθέσω εώς και 250 ευρώ... { 10 - 20 ευρώ παραπάνω νομίζω δεν είναι πρόβλημα } Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
Donalhioy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Απο Ελλαδα lg g2 16GB Huawei P7 και με επιφυλαξη Lenovo vibe z2 Απο Κινα Σε αυτα τα λεφτα μονο το Lenovo vibe X2
CrasH_Smaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 χαχα ναι όντως...αλλα δεν είμαι σίγουρος για LG ... δεν είχα ποτέ και δεν γνωρίζω... Όμως δεν θέλω μετα απο καιρο να αρχισει να κολλαει και να μην λειτουργει σωστα... Απο Ελλαδα lg g2 16GB Huawei P7 και με επιφυλαξη Lenovo vibe z2 Απο Κινα Σε αυτα τα λεφτα μονο το Lenovo vibe X2 Μέχρι 250 φίλε .... το vice x2 ειναι ακριβουτσικο
Donalhioy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 χαχα ναι όντως...αλλα δεν είμαι σίγουρος για LG ... δεν είχα ποτέ και δεν γνωρίζω... Όμως δεν θέλω μετα απο καιρο να αρχισει να κολλαει και να μην λειτουργει σωστα... Μέχρι 250 φίλε .... το vice x2 ειναι ακριβουτσικο και γι αυτο λεω απο κινα που θα βγει κτι λιγοτερο απο 250 http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-x2-smartphone-4g-lte-mtk6595-5-0-inch-1920-x-1080-2gb-32gb-dual-sim-android-os-4-4.html 230 δολλαρια.. βαλε και 30 να παρει η paypal..... καντω τωρα σε ευρο!
carrypizza Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Απο Ελλαδα lg g2 16GB Huawei P7 και με επιφυλαξη Lenovo vibe z2 Απο Κινα Σε αυτα τα λεφτα μονο το Lenovo vibe X2 αξιζει το p7? ειμαι αναμεσα σε p7 galaxy alpha g3 s5 g2 φυσικα δεν περιμενω να ειναι καλυτερο απο g3 και s5 απλα να αξιζει τα 250 ευρω
GianniSM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 αξιζει το p7? ειμαι αναμεσα σε p7 galaxy alpha g3 s5 g2 φυσικα δεν περιμενω να ειναι καλυτερο απο g3 και s5 απλα να αξιζει τα 250 ευρω Έχει kirin chipset δικό της εταιρίας που σε σχέση με τα άλλα είναι αρκετά πίσω ακόμα και από το G2, επιπλέον φαίνεται πως δεν θα πάρει lollipop που για μένα είναι τεράστιο μείον, προσωπικά θα το προσπερνούσα... Ρίξε μια ματιά Site: Εδώ
carrypizza Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έχει kirin chipset δικό της εταιρίας που σε σχέση με τα άλλα είναι αρκετά πίσω ακόμα και από το G2, επιπλέον φαίνεται πως δεν θα πάρει lollipop που για μένα είναι τεράστιο μείον, προσωπικά θα το προσπερνούσα... Ρίξε μια ματιά Site: Εδώ για το alpha τι λες?
Donalhioy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δεν γνωριζω ατομο που μην εμεινε ικανοποιημενος απο... huawei P7, Lg G2 "διορθωση.. απο mate7 ηταν.. " παντως και το s3 απο cpu δεν τα παει και πολυ καλυτερα!" το θεμα ειναι να μην πεσεις σε αστοχια υλικου.. αν δεν κανω λαθος και τα 2 ειναι arvato που μονο servis δεν το λες "οχι οτι τα αλλα εχουν καλυτερο.. αλλα.."
GianniSM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τα LG είναι procordia, δεν υπάρχει θέμα με σέρβις.
GianniSM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 <p>για το alpha τι λες?</p> To alpha μπαίνει σαν επιλογή αν θες μικρή οθόνη Αλλά αν πάμε εκεί προτιμώ το Ζ3 compact παρόλο πού δεν συμπαθώ Την σονυ. Θεωρώ ακόμα και το s5 καλύτερο του. Λίγο μέταλλο δεν είναι αρκετό για μένα να με ψήσει. Βέβαια Ο επεξεργαστής της σαμμυ Είναι πολύ καλός. Έχει θέματα με την μπαταρία όμως και χάλια φωτο στο σκοτάδι
leo06 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 To alpha μπαίνει σαν επιλογή αν θες μικρή οθόνη Αλλά αν πάμε εκεί προτιμώ το Ζ3 compact παρόλο πού δεν συμπαθώ Την σονυ. Θεωρώ ακόμα και το s5 καλύτερο του. Λίγο μέταλλο δεν είναι αρκετό για μένα να με ψήσει. Βέβαια Ο επεξεργαστής της σαμμυ Είναι πολύ καλός. Έχει θέματα με την μπαταρία όμως και χάλια φωτο στο σκοτάδι σε σχέση με το z3c δηλαδή έχει χειρότερη ποιότητα κατασκευής το alpha και το z3c βγάζει καλύτερες φωτογραφίες στο σκοτάδι που λογικά τα έχεις συγκρίνει και το είδες με τα μάτια σου?το alpha έχει σχεδόν ίδια κάμερα με το s5 και το z3c βγάζει χάλια φώτο στο αυτόματο οπότε για να βγάλεις μια καλή φώτο θα πρέπει να είσαι επαγγελματιας και γι αυτο λεω απο κινα που θα βγει κτι λιγοτερο απο 250 http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-x2-smartphone-4g-lte-mtk6595-5-0-inch-1920-x-1080-2gb-32gb-dual-sim-android-os-4-4.html 230 δολλαρια.. βαλε και 30 να παρει η paypal..... καντω τωρα σε ευρο! τι θα πάρει η paypal?τα 230 δολάρια κάνουν 212 ευρώ σήμερα που είναι και το τελικό ποσό που πληρώνεις,πάντως το x2 παίζει και σε καλύτερη τιμή http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-vibe-x2
GianniSM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Leo σύγκρινα τηλ μεταξύ τους. Δεν είπα πως έχει κακή ποιότητα το alpha αλλά σαν συνολικά πως προτιμώ το Ζ3c. Δεν επικεντρώθηκα ειδικά στην κάμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα