Alex9589 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έχω δει ότι μερικά τροφοδοτικά λένε ότι υποστηρίζουν το atx v 2.2 άλλα την 2.3 κτλ. Καθώς η μητρική μου στο manual δεν αναφέρει τίποτε για το τι υποστηρίζει και στο διαδίκτυο δεν έχω καταφέρει να βρω πληροφορίες που να με καλύπτουν θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: ποιες είναι οι διαφορές και τι μπορεί να συμβεί εάν χρησιμοποιηθεί τροφοδοτικό που υποστηρίζει άλλη version. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα και δες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/ATXτι σημαίνουν όλα αυτά.
Alex9589 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή αναβαθμίζω μητρική, επεξεργαστή και RAM και έχω ξεμείνει με τροφοδοτικό που υποστηρίζει 2.2 version για αυτό ρώτησα. Δηλαδή όλα τα atx τροφοδοτικά (ανεξαρτήτως version) παίζουν με όλες τις atx μητρικές. Σωστά;
pano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ὀχι όλα τα τροφοδοτικά ακριβώς,αλλά στην δική σου περίπτωση μην ανησυχείς δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα(ὀσο αφορά την version).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα