Προς το περιεχόμενο

Αναπαραγωγή ταινιών 3D

alexop72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά και χαρά σε όλους

Θα ήθελα αν κάποιοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα να μου πουν τις εμπειρίες τους.

Έχω αντιγράψει από BluRay 3D ταινίες με το dvdfab σε αρχεία m2ts (χωρίς κάποια μετατροπή). Πάντα φυσικά στις επιλογές του dvdfab επέλεγα να γίνει η αντιγραφή σαν 3D ταινία και όχι 2D.

Το media player που έχω αυτή τη στιγμή (Apacer 460) δεν έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει αρχεία 3D οπότε σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Οτιδήποτε άλλο έχω γράψει (από bluray και dvd τα παίζει όλα άψογα).

Παράλληλα δοκιμάζω να κάνω αναπαραγωγή απευθείας από το σκληρό δίσκο στο usb της τηλεόρασης (LG 55LM640S-ZA) και μέσω του BR player (LG BP325). Και στις 2 περιπτώσεις δεν αναγνωρίζονται τα αρχεία ως 3D video. Η μόνη διαφορά είναι πως με την απευθείας αναπαραγωγή στην tv μου εμφανίζει 7 επιλογές όταν πατάω την επιλογή 3D, ενώ μέσω του BR player εμφανίζει 4. Αυτό που θέλω εγώ όμως είναι η αναπαραγωγή σε frame pack (όπως είναι αποθηκευμένο στο bluray) που θα το αναγνώριζε αυτόματα και θα ξεκινούσε η αναπαραγωγή απευθείας σε 3D.

Τα ερωτήματά μου λοιπόν είναι τα εξής:

1. Είναι τα αρχεία που παράγει το dvdfab όντως 3D frame pack ή μήπως τσάμπα παιδεύομαι; Το έχει κάνει κανείς και να παίζουν σωστά;

2. Υπάρχει τρόπος (αν τα αρχεία είναι οκ) να παίξουν σωστά (όπως περιγράφω παραπάνω) χωρίς media player, απευθείας στην tv ή μέσω του BR player;

3. Έχει ή ξέρει κάποιος media player που να αναπαράγει σωστά τα 3D αρχεία σε frame pack αναπαραγωγή;

4. Εφαρμόζει κάποιος άλλο τρόπο αντιγραφής και αναπαραγωγής ταινιών 3D επιτυχημένα;

Όλα τα ανωτέρω και γενικότερα όλο το θέμα αφορά ταινίες που βρίσκονται στη μορφή στην οποία είναι αποθηκευμένες στο BluRay. Όχι κατεβασμένες από το internet ή συμπιεσμένες κατά άλλο τρόπο.

Παρακαλώ για απαντήσεις από φίλους που καταλαβαίνουν το θέμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αλέξανδρος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια λύση είναι αντιγραφή τα δισκάκια σε .ISO και media player που υποστηρίζει 3D πχ mede8er.

Με το DVDFab μπορείς να τα κάνεις SBS ΜΚV και να ενεργοποιείς το 3D από την τηλεόραση επίσης.

• Like 1

Tony_Montana μήπως ξέρεις αν το mede8er δεν παίζει τα .m2ts με 3D; Μόνο σε .iso θα το παίξει; Ρωτάω γιατί έχω ήδη αρκετά σε .m2ts

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...