Hamurabi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 παιδιΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Στην καρτα ηχου μου εχω συνδεδεμενα ηχεια. υποδοχη για ακουστικα εχει και απευθειας στη καρτα ηχου και στα ηχεια. θα εψω καλυτερη ποιοτητα ηχου αν συνδεω τα ακουστικα στη καρτα ηχου απο οτι στα ηχεια ή ειναι το ιδιο; ευχαριστω
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Θεωρητικά καλύτερη ποιότητα έχεις όταν τα συνδέεις απευθείας γιατί το ενδιάμεσο καλώδιο είναι κοντύτερο και οι συνδέσεις λιγότερες!
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 το ιδιο δεν ειναι..σιγουρα θα χασεις κατι απο τα ηχεια.. ποιοτητα θα εχεις καλυτερη απευθειας πανω στην καρτα ηχου. ΟΜΩΣ! ειναι μεταβλητο ολο το θεμα.. γιατι τα ηχεια σου μπορει να εχουν κανενα αξιοπρεπες ολοκληρομενο , που να μην καταλαβεις καν την απολεια της ποιοτητας, σε σχεση και με τα ακουστικα που εχεις , παντα. σιγουρα παντως θα εχεις περισσοτερη ενταση οταν τα βαζεις πανω στα ηχεια... εγω εχω να πω..ακου και κρινε.. ειδικα για φθηνα πραγματα (καρτες ηχου onboard , gaming , ηχεια logitec , gigaworks κλπ)και ακουστικα κατω του 50ευρου, δεν αξιζει να συγχιζεσαι καθολου.. χρησιμοποιησετα οπως σε βολευει εσενα Θεωρητικά καλύτερη ποιότητα έχεις όταν τα συνδέεις απευθείας γιατί το ενδιάμεσο καλώδιο είναι κοντύτερο και οι συνδέσεις λιγότερες! αυτο ειναι πολυ γενικα..και πολυ αμελητεο για αποστασεις μεχρι 3-5 μετρα.. παρ ολα αυτα , ειναι αληθεια..γιατι ειναι φυσικη..οσο περισσοτερο μεταλο, τοση περισσοτερη αντισταση..θορυβοι κλπ..μπαινουμε σιγα σιγα σε αλλα μονοπατια
Hamurabi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 η καρτα ηχου και τα ακουστικα ειναι καλα. τα ηχεια ειναι φτηνιαρικα.
lefi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εάν τα ηχεία είναι φτηνιάρικα νομίζω θα το καταλάβεις και μόνος σου δοκιμάζοντας, κάρτα ήχου.
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Απευθείας στην κάρτα λοιπόν! ας δοκιμασει πρωτα! μπορει να παιζει και αξιοπρεπως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα