Tiropitoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα! Πριν λίγες ημέρες αντιμετώπισα πρόβλημα με κάποια artifact στα παιχνίδια crysis 3 , Heroes of the Storm.( παραθέτω φωτο πιο κάτω). Επίσης παίζω τα παιχνίδια ,BF4, Cod advance warfare ,Assassins Creed unity , Far cry 4, και άλλα με αρκετές απαιτήσεις χωρίς προβλήματα . Κάρτα γραφικών Sapphire Radeon r9 280 boost oc 3gb, αγορασμένη από e-shop. Το όλο σύστημα δεν έχει πάνω από ένα μήνα λειτουργίας . Επίσης έχω κάνει απεγκατάσταση τους drivers με Revo Unistaller και εγκατέστησα τους πρώτους http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/?pid=2194&psn=0006&lid=1&os=15 το πρόβλημα διορθώθηκε στο heroes of the storm αλλά παραμένει στο Crysi 3. Υπάρχει λύση ,, ή να ξεκινήσω διαδικασία αποστολής πίσω στο e-shop ; Crysis3 2015-03-07 21-21-36-45.bmp Crysis3 2015-03-07 21-21-43-16.bmp HeroesOfTheStorm_x64 2015-03-07 19-56-57-96.bmp Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2015 από Tiropitoulis
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εγω θα την επέστρεφα. Τι σου λέει ότι με τον καιρό δεν θα χειροτερέψει? Τι διαλα, οι μισές R9 280 πρόβλημα έχουνε... (βλέπε asus κτλ) 2
FovosEl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αγαπητε φιλε,ειχα και εγω προβληματα με αρτιφακτ και γραμμες σε μερικα παιχνιδια και επειδη ειχα παρει τη καρτα μεταχειρισμενη δεν μπορουσα να την στειλω πισω.Μετα απο απειρες δοκιμες και προτασεις εχω να σου πω τι μπορεις να δοκιμασεις.(εμενα ξαφνικα μετα απο αυτα λυθηκε το προβλημα,αλλα επειδη τα ετρεξα ολα δεν ξερω πιο εκανε την διαφορα). απεγκατασταση ΟΔΗΓΩΝ ΜΕ Display Driver Uninstaller DDU και εγκατασταση καινουργιων. Χρηση SpeedZooka 4.56.16 Χρηση Registry First Aid Platinum 9.2.0 Χρηση dll suite Χρηση spybot-2.4 Μετα που ετρεξα αυτα σταματησε το προβλημα σε εμενα.Εχω την 280x της Αsus. Tωρα αμα θες δοκιμασε το.Παντως αν μπορεις θα σου προτεινα να την στειλεις και με την διαφορα να παρεις μια 290X που δεν θα εχεις θεμα ποτε καθως και νομιζω οτι εχει πεσει και η τιμη της.Εγω αυτο θα εκανα. Φιλικα Μανωλης
umbrella co. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Επιστροφη και γρηγορα! Επισης, καλο ειναι για απεγκατασταση οδηγων να χρησιμοποιεις το ddu http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html καθως κανει πιο σχολαστικη δουλεια στην εκκαθαριση των οδηγων της καρτας. Με προλαβε o FovosEl στο θεμα του ddu.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 δοκίμασε να θες μέσω του trixx να κατεβάσεις τα ρολόγια μνήμης και πυρήνα και δες πάλι. Αν και κανονικά εφόσον πλήρωσες για κλοκαρισμένη κάρτα αυτή πρέπει και να έχεις. τέλος,catalyst θα περάσεις απ ευθείας απο amd και μάλιστα τον 14.12 που είναι και ο τελευταίος.
Tiropitoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Οπότε θα συντάξω ένα e-mail στο e-shop θα επισυνάψω τις φωτό , το θέμα είναι θα βρουν αυτοί πρόβλημα η θα με πρήξουν ; Επίσης σε περίπτωση που την βρουν ελαττωματική μπορώ να ζητήσω πιστωτικό και όχι αντικατάσταση με μια ίδια:
FovosEl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δοκίμασε να θες μέσω του trixx να κατεβάσεις τα ρολόγια μνήμης και πυρήνα και δες πάλι. Αν και κανονικά εφόσον πλήρωσες για κλοκαρισμένη κάρτα αυτή πρέπει και να έχεις. τέλος,catalyst θα περάσεις απ ευθείας απο amd και μάλιστα τον 14.12 που είναι και ο τελευταίος. Aγαπητε Φιλε Χρηστο,δυστηχως αυτο δεν ειναι αξιοπιστη λυση και δεν θα το προτεινα καθως δοκιμαζοντας το,δουλεψε μονο για το COD MW3 που λυθηκε το προβλημα,στα αλλα παιχνιδια ημουν πολυ πιο ασταθες και δεν δουλευαν καλα, Dynasty warrior 8, bfme2, DMC και μερικα αλλα. Φιλικα Μανωλης
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 και θες να μου πείς ότι ήταν σωστότερο να χρησιμοποιήσεις ένα κάρο πράγματα που πειράζουν το λειτουργικό απ ότι να στείλει την κάρτα πίσω η να κατεβάσει τα ρολόγια; το πρόβλημα που έχει είναι 99% θέμα κακού χρονισμού των μνημών. Με όλη την καλή διάθεση φυσικά 2
FovosEl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Οπότε θα συντάξω ένα e-mail στο e-shop θα επισυνάψω τις φωτό , το θέμα είναι θα βρουν αυτοί πρόβλημα η θα με πρήξουν ; Επίσης σε περίπτωση που την βρουν ελαττωματική μπορώ να ζητήσω πιστωτικό και όχι αντικατάσταση με μια ίδια: Μπορεις να ζητησεις πιστωτικο αλλα εγω αυτο που κανω ειναι να πω στο μαγαζι την αληθεια, Ειναι ελλατωματικη,αρα θελω αλλο μοντελο και πληρωνω την διαφορα.Κερδιζουν και αυτοι κατι παραπανω με την διαφορα και δεν μου εχει πει κανεις οχι οπου το εχω κανει. (Απο το μαγαζι αυτο που λες οτι αγοραστικε δεν ειχα ποτε θεμα με επιστροφη) Φιλικα Μανωλης. και θες να μου πείς ότι ήταν σωστότερο να χρησιμοποιήσεις ένα κάρο πράγματα που πειράζουν το λειτουργικό απ ότι να στείλει την κάρτα πίσω η να κατεβάσει τα ρολόγια; το πρόβλημα που έχει είναι 99% θέμα κακού χρονισμού των μνημών. Με όλη την καλή διάθεση φυσικά Αγαπητε Χρηστο +φωνο μαζι σου 1000% αλλα εγω δεν ειχα αυτη την πολυτελεια να την στειλω για αντικατασταση και επρεπε να βρω τι λυση μονος μου.(η καρτα ηρθε μεταχειρισμενη χωρις κουτι κτλ. ενω η αγγελεια ελεγε αλλα.....) Επειδη το παιδι και να την στειλει θα μεινει χωρις PC 1-2 εβδομαδες στην καλυτερη δεν νομιζω να χασει τιποτα να δοκιμασει κατι πριν την στειλει. Στο τελος του λεω και εγω οτι το καλυτερο ειναι να την στειλει πισω.Ακομα η Saphire θεωρω οτι ειναι η πιο αξιοπιστη σειρα 280Χ μιας και στα αλλα forum δεν εχουν συνηθως θεματα. Φιλικα Μανωλης 1
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 μωρέ καλά τα λες. Τα ρολόγια της κάρτας είναι το θέμα επαναλαμβάνω η προβληματικές μνήμες. όπως είπα και πρίν,ας ρίξει λίγο την συχνότητα και βλέπει. αν δεν είναι πρόβλημα μνήμης 99% με το χαμήλωμα συχνότητας θα είναι οκ Βέβαια πλήρωσε για κάρτα που είναι με αυτά τα ρολόγια 1
Tiropitoulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Την πάω για αντικατάσταση λοιπόν , το θέμα είναι ότι είναι κάρτα ενός μήνα γιατί να δοκιμάζω πράγματα ενώ πλήρωσα για κάτι άλλο , το ότι τελικά αποδείχτηκε προβληματική σειρά δεν είναι δικό μου θέμα , ναι πήρα ένα ρίσκο αγοράζοντας , την ποιο απροβλημάτιστη της σειράς που τελικά αποδείχτηκε και αυτή προβληματική..... Το θέμα τώρα είναι εάν και εφόσον εγκριθεί πιστωτικό σε ποια κάρτα να πάω το badget που διαθέτω είναι περίπου 50-60 ευρώ επιπλέον ; ( Μήπως να περάσω την άλλη όχθη GTX ; )
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μην βάζεις τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι εκτός κ αν και εσύ είσαι τις άποψης ότι τα amd καίγονται,είναι θερμάστρες κλπ κλπ. Η κάρτα σου πρόβλημα έχει στα ρολόγια της όπως αναφέρω τόση ώρα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αρνείσαι να κάνεις αυτό που πρότεινα και πρίν ώστε να είσαι 100% σίγουρος. πιστωτικό θα πάρεις σίγουρα. Για 50-60€ παραπάνω θα έπαιρνα 280Χ προσωπικά αλλίως πήγαινε σε 970(με το αντίστοιχο κόστος)η 960 θα ήταν καλή περίπτωση αν είχε παραπάνω μνήμη.
LouCi4er Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Την πάω για αντικατάσταση λοιπόν , το θέμα είναι ότι είναι κάρτα ενός μήνα γιατί να δοκιμάζω πράγματα ενώ πλήρωσα για κάτι άλλο , το ότι τελικά αποδείχτηκε προβληματική σειρά δεν είναι δικό μου θέμα , ναι πήρα ένα ρίσκο αγοράζοντας , την ποιο απροβλημάτιστη της σειράς που τελικά αποδείχτηκε και αυτή προβληματική..... Το θέμα τώρα είναι εάν και εφόσον εγκριθεί πιστωτικό σε ποια κάρτα να πάω το badget που διαθέτω είναι περίπου 50-60 ευρώ επιπλέον ; ( Μήπως να περάσω την άλλη όχθη GTX ; ) Παρε καμια 290 αν μπορεις.
FovosEl Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και από εμένα! Πριν λίγες ημέρες αντιμετώπισα πρόβλημα με κάποια artifact στα παιχνίδια crysis 3 , Heroes of the Storm.( παραθέτω φωτο πιο κάτω). Επίσης παίζω τα παιχνίδια ,BF4, Cod advance warfare ,Assassins Creed unity , Far cry 4, και άλλα με αρκετές απαιτήσεις χωρίς προβλήματα . Κάρτα γραφικών Sapphire Radeon r9 280 boost oc 3gb, αγορασμένη από e-shop. Το όλο σύστημα δεν έχει πάνω από ένα μήνα λειτουργίας . Επίσης έχω κάνει απεγκατάσταση τους drivers με Revo Unistaller και εγκατέστησα τους πρώτους http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/?pid=2194&psn=0006&lid=1&os=15 το πρόβλημα διορθώθηκε στο heroes of the storm αλλά παραμένει στο Crysi 3. Υπάρχει λύση ,, ή να ξεκινήσω διαδικασία αποστολής πίσω στο e-shop ; Αγαπητε φιλε ειμαι και εγω χρηστης της asus 280Χ και ειχα και εγω το ιδιο προβλημα..Μετα απο απειρες ωρες πειραματισμου και ψαξιμου σε forum για να λυσω το προβλημα μιας και δεν ειχα εγγυηση βρηκα αυτη την λυση.Οσο παραξενο και αν ακουγετε σε πολλα παιχνιδια που μου εκανε artifact καθως και μου πετουσε γραμμες διαπιστωσα αυτο.Αν τρεχω μονο το παιχνιδι χωρις να εχω ανοιχτο καποιον browser δεν μου κανει προβληματα.Δεν ειμαι ειδικος να σου εξηγησω το γιατι αλλα εμενα αυτο δουλεψε.Δοκιμασε το και εχω απορια να μας πεις αμα εκανε δουλεια και σε εσενα αυτο..... Φιλικα Μανωλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα