Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Νομίζω το έχω αναφέρει και παλιότερα: Στο Βερολίνο, όταν πρόκειται να εγκατασταθεί μια νέα κεραία κινητής, μπαίνει μια μεταλλική ταμπέλα στην είσοδο της οικοδομής που ενημερώνει για τη μελλοντική τοποθέτηση. Στη συνέχεια και αφού εκδοθούν οι σχετικές άδειες, γίνεται η εγκατάσταση και τοποθετείται νέα ένδειξη σχετικά με τις μετρήσεις της ακτινοβολίας και τα όρια εκπομπής. Όλα αυτά γίνονται σε δημόσια θέα και δεν εργάζονται τα συνεργεία στα κρυφά. Και αφού ολοκληρωθεί η τοποθέτηση, αναλαμβάνουν ειδικά συνεργεία σε συνεργασία με τους κατοίκους/ενοίκους κλπ ώστε να βρουν την καλύτερη αισθητικά λύση για την κάλυψη της κεραίας και την ενσωμάτωσή της στην αρχιτεκτονική του χώρου. 3
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δηλαδή στο Βερολίνο δεν μαζεύονται στην είσοδο της οικοδομής φωνάζοντας για μηνύσεις και με τα κινητά τους να τηλεφωνουν σε γνωστους να ερθουν για μπούγιο;
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δηλαδή στο Βερολίνο δεν μαζεύονται στην είσοδο της οικοδομής φωνάζοντας για μηνύσεις και με τα κινητά τους να τηλεφωνουν σε γνωστους να ερθουν για μπούγιο; Και δεν πάνε βράδυ σαν τους κλέφτες;; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και δεν πάνε βράδυ σαν τους κλέφτες;; Και δεν ...τσεκουρώνουν τις κεραίες και μετά τις κρεμάνε στα δέντρα της γειτονιάς προς παραδειγματισμό (true story στη γειτονιά μου)... 5 1
tsakonas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τελικα ολοι οι γειτονες ζηλευουν τον γερο που τσιμπησε τα ευρωπουλα... 2
Balrog Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ξεθάβω λίγο για να ρωτήσω εάν σε ταράτσα πολυκατοικίας όπου ένας έχει την αποκλειστική χρήση έχει πράγματι δικαίωμα να εγκαταστήσει κεραία τηλεφωνίας, εφόσον δεν διευκρινίζεται στη σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών. Υπενθυμίζω ότι οι ταράτσες (δώματα) είναι κοινόκτητες (όπως άλλωστε οι πυλωτές και οι θέσεις στάθμευσης σε αυτές, τα μπαλκόνια και οι προσόψεις των κτιρίων) και στη συγκεκριμένη ταράτσα ένας ιδιοκτήτης έχει από την σύσταση την αποκλειστική χρήση της μισής ταράτσας (η υπόλοιπη παραμένει κοινόχρηστη). Στο μισό που έχει θέλει να βάλει την κεραία. Για ακτινοβολία πάντως δεν ανησυχούν οι ένοικοι αφού η φυσική λέει ότι δεν επηρεάζει αυτούς που είναι κάτω από την κεραία (σαν ομπρέλλα), αλλά τα απέναντι κτίρια, όπως αναφέρθηκε 2-3 φορές και στο θέμα. ΥΓ: Επειδή δεν είμαι νομικός ελπίζω να μην έμπλεξα τις έννοιες κοινόκτητο και κοινόχρηστο Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Balrog
user33655 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Στις 7/3/2015 στις 10:36 ΜΜ, BritGreek είπε Όχι, αυτό δεν ισχύει. Σε κτίρια του ΟΤΕ υπάρχουν πάντα κεραίες κινητής. Τουλάχιστον σ'αυτά που ξέρω εγώ. Σε αυτό συμφωνω σε όλα τα κτηρία ακομα και σε αυτα που έκλεισε τα καταστήματα ο OTE υπάρχουν κεραιες
vagos789 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Στις 26/6/2019 στις 1:40 ΜΜ, Balrog είπε Στο μισό που έχει θέλει να βάλει την κεραία Γενικα μπορει,αλλα οι υπολοιποι μπορει να πανε στα δικαστηρια και να προβαλλουν τον ισχυρισμο οτι ειναι χρηση που δεν προβλεπεται απο τον κανονισμο (σιγουρα κανενας κανονισμος δεν εχει προβλεψει ρητα τετοια χρηση) και θετει σε κινδυνο την ασφαλεια των αλλων,οποτε αν δεν υπαρχει συναινεση δεν το βλεπω να γινεται 1
*nenya* Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δεν πάει καλά ο κόσμος...απ'τη μία διαμαρτύρεται αν δεν πιάνει το κινητό 4g παντού και απ'την άλλη τα βάζει με τις κεραίες: https://www.patrasevents.gr/article/426884-patra-i-keraia-kinitis-tilefonias-stin-odo-euripidou-apotelei-parelthon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα