Tsiou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μια και δεν έχουν καταφέρει να αποδείξουν ότι οι κεραίες κινητής προκαλούν βλάβη, το κράτος έχει θέσει κάποια "όρια ασφαλείας" τα οποία στην ακτινοβολία των κινητών έχουν ορισθεί περίπου έτσι, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς την λογική : Μετράμε την ακτινοβολία που χρειάζεται ένα κύτταρο για να ανεβάσει την θερμοκρασία του κατά 1 βαθμό κελσίου. Την ακτινοβολία αυτή την διαιρούμε με 104, και ορίζεται σαν όριο ασφαλείας για την εκπομπή της κεραίας κινητής. Τώρα γιατί 1 κυτταρο, γιατί 1 βαθμός κελσίου, γιατί 104 γιατί γιατί γιατί.... Πάντως σίγουρα κάπου κοντά μας υπάρχει μια κεραία, (ή δεν υπάρχει αντίστοιχα όταν δεν έχουμε καλό σήμα στο σπίτι ή την δουλειά), αλλά μάλλον δεν θα πεθάνουμε από αυτό... 1
VasKag Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Για οσους εχουν ορεξη για διαβασμα. http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Antena/ Και μερικα αποσπασματα. 2. Ποια είναι τα νέα όρια ασφαλούς έκθεσης του κοινού σε ακτινοβολία ; Με τη δημοσίευση του Νόμου 3431/2006, τα όρια για την ασφαλή έκθεση του κοινού σε ακτινοβολία έγιναν αυστηρότερα και διατηρήθηκαν με το Νόμο 4070/2012. Συγκεκριμένα, δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 70% των τιμών που καθορίζονται στη σχετική νομοθεσία για τα μέτρα προφύλαξης του κοινού από τη λειτουργία κεραιών εγκατεστημένων στη ξηρά (άρθρα 2-4 ΚΥΑ 53571/3839/6.9.2000). Επισημαίνεται ότι προ του Ν.3431/2006 ίσχυε το 80% των αντίστοιχων τιμών. 3. Ποια είναι τα όρια ασφαλούς έκθεσης του κοινού σε ακτινοβολία για κατασκευές κεραιών που βρίσκονται κοντά σε σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς; Βάσει του Ν.4070/2012, και παλαιότερα του Ν.3431/2006, σε περίπτωση εγκατάστασης κατασκευής κεραίας σε απόσταση μέχρι 300 μέτρων από την περίμετρο κτιριακών εγκαταστάσεων βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, γηροκομείων και νοσοκομείων, τα όρια για την ασφαλή έκθεση του κοινού γίνονται ακόμα αυστηρότερα και απαγορεύεται να υπερβαίνουν το 60% των τιμών που καθορίζονται στη σχετική νομοθεσία (άρθρα 2-4 ΚΥΑ 53571/3839/6.9.2000 4. Επιτρέπεται η εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές; Η εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές επιτρέπεται δεδομένου ότι τηρούνται τα θεσπισμένα όρια ασφαλούς έκθεσης του κοινού σε ακτινοβολία σε όλα τα γειτονικά σημεία στο σταθμό κεραιών, όπου υπάρχει ανθρώπινη πρόσβαση (βλ. ερ. 1-3 ). Η εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση των κλήσεων μεταξύ κινητών τηλεφώνων. Αν οι κεραίες έχουν τοποθετηθεί αραιά μεταξύ τους, παρατηρούνται κενά στην κάλυψη του δικτύου με αποτέλεσμα οι κλήσεις να μη μπορούν να πραγματοποιηθούν, να διακόπτονται ή να τερματίζονται. Για το λόγο αυτό, τοποθετούνται σε πυκνό δίκτυο, εντός του αστικού ιστού, δηλαδή σε κατοικημένες περιοχές. Επιπλέον σημειώνεται ότι η λειτουργία των κεραιών αυτών γίνεται σε συγκεκριμένες συχνότητες, οι οποίες έχουν δοθεί στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας μετά από διαγωνιστική διαδικασία. (βλ. ερ. 8 ) 6. Επιτρέπεται η εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε σχολεία, νοσοκομεία, γηροκομεία,και βρεφονηπιακούς σταθμούς; Η εγκατάσταση κατασκευής κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κτιριακές εγκαταστάσεις βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων, γηροκομείων και νοσοκομείων δεν επιτρέπεται (βλ. παρ. 18, αρθρ. 30 Ν 4070/2012). Θεση δεν παιρνω. Απλως παραθετω καποια απο τα οποια ζητηθηκαν. 1
Dare-Devil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Βλέπω δυστυχώς ότι αντί να βοηθήσετε προσπαθεί ο καθένας σας να κάνει τον ξερόλα και τον έξυπνο.Στην περιοχή που ένω οι κεραίες που υπάρχουν ειανι το πολύ δύο και είναι πολύ πολύ μακρία απο εδώ και φυσικά όχι μέσα σε σπίτια.Δεν με ενδοιαφέρει εάν πάνε να την βάλουν κάπου μακριά στο βουνό αλλά όχι και μέσα στα σπίτια μας.Εάν πραγματικά θέλει κάποιος να βοηθήσει ας απανήσει σοβαρά όποιος θέλει εξυπνακισμούς του εύχομε να του βάλουν μια τέτοια κεραιούλα στν περιοχή του να γεμίσει καρκίνο να ησυχάσουμε. Είναι πολύ απλό . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ . Θας πας σε ενα δικηγόρο και αν ο νόμος ορίζει ότι ο γείτονας έχει παρανομήσει έχε καλως ειδάλλως τα παράπονα σου στο κράτος και ο γείτονας δεν σου φταίει τίποτα. Στη θέση σου σε πρώτη φάση δεν θα του έλεγα ξήλωσε την και τέτοιες μπούρδες χωρίς να ξέρω αν είναι ένοχος ή όχι . Δικαίωμα του τι θα βάλει στην ταράτσα του αν ο νόμος είναι υπέρ του. 1
lak10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 παντως με αυτο το facebook ολα τα χαζοblogs διασπειροουν οτι θελουν εχει καταντησιε αηδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 παντως με αυτο το facebook ολα τα χαζοblogs διασπειροουν οτι θελουν εχει καταντησιε αηδια το φαινόμενο με τις κεραίες είναι πιο παλιό από αυτά... σκέψου ότι κάποιοι συναντούν προβλήματα ακόμα και για κεραίες που χρησιμοποιούν για το AWMN... 1
Dare-Devil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 το φαινόμενο με τις κεραίες είναι πιο παλιό από αυτά... σκέψου ότι κάποιοι συναντούν προβλήματα ακόμα και για κεραίες που χρησιμοποιούν για το AWMN... Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Σε ένα νησί θυμάμαι μου το λεγε καθηγητής στην σχολή ο οποιος ασχολήθηκε στον σχεδιασμό ενός αιολικού πάρκου , οι κάτοικοι που είχαν πρόβατα γελάδια κτλ κοντά στις ανεμογενήτριες παραπονέθηκαν ότι δεν παράγουν γάλα οι αγελάδες τους εξαιτίας της παρουσίας των ανεμογεννητριών . Το θέμα είναι ότι όντως ψάξανε το θέμα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των επιπτώσεων στα ζώα οι υπεύθυνοι του πάρκου αυτού και τίποτα τέτοιο δεν έχει παρατηρηθεί . Οι κάτοικοι μόνο τα όπλα δεν πήραν ......
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 OK παιδιά. Δηλαδή του λέτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το να έχει κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι του, ε; Δεν έχει ακτινοβολία / είναι αναγκαίο κακό. Το ακούσαμε κι αυτό. Τα πάντα στο βωμό της τεχνολογίας/επικοινωνίας. Δε ρωτάτε και κανένα γιατρό, λέω εγώ τώρα; Έχοντας ένα κινητό στην τσέπη σου (κατ'ελάχιστον), δεν μπορείς να ανησυχείς για τις κεραίες γύρω σου! Εάν δεν ξέρεις μην μιλάς στην περιοχή μας δεν έχει σχεδόν καμία κεραία είναι 1-2 πολύ μακρία. Αυτό δεν είναι καλό για την υγεία σου, αν υποθέσουμε πως η έκθεση στις συχνότητες των κινητων κάνει κακό στην υγεία μας. Στο εξηγώ παρακάτω... έτσι κιαλιώς σήμα στα κινητά μας δεν έχουμε καλό. Το ότι δεν έχεις καλό σήμα στο κινητό σου σημαίνει πως δεν έχεις κοντινές κεραίες. Αυτό σημαίνει πως το κινητό σου λειτουργεί στο μέγιστο της ακτινοβολίας του ώστε να καταφέρει να "μιλήσει" με την πλησιέστερη κεραία. Η συσκευή σου λοιπόν, σε αντίθεση με την κεραία, βρίσκεται πολύ κοντά στο σώμα σου εκπέμποντας στο μέγιστο. Αν όμως είχαμε πάρα πολλές κεραίες μικρής ισχύος παντού μέσα στην πόλη, τα κινητά μας θα είχαν σήμα παντού και θα λειτουργούσαν σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα μιας και οι κεραίες θα ήταν κοντά. Το πρόβλημά σου λοιπόν καθώς και των γειτόνων είναι πρώτα ψυχολογικό και μετά πρακτικό. Προτιμάτε να μην βλέπετε τις κεραίες κοντά σας και να δέχεστε περισσότερη ακτινοβολία από τις συσκευές που έχετε στην τσέπη σας, αντί να τις έχετε δίπλα σας και να λειτουργούν όλα σε "φυσιολογικά" επίπεδα. Αντίστοιχα φαντάζομαι πως ανάμεσα στους διαφωνούντες θα είναι και άλλοι γείτονες που θα ήθελαν αυτοί τα μηνιαία έσοδα του ιδιοκτήτη που δέχτηκε στην ταράτσα του την κεραία και τώρα του δημιουργούν προβλήματα (τα γνωστά με τις κατσίκες). Αν μου έλεγες πως δεν έχεις κινητό ούτε πανω σου ούτε και στο σπίτι γενικότερα, πάλι θα διαφωνούσα αλλά τουλάχιστον θα καταλάβαινα τις ανησυχίες σου. Όπως και πολλοί από τους γονείς που γκρινιάζουν κάθε φορά όταν εντοπίζουν κεραίες κοντά στα σχολεία, δεν έχουν κανένα πρόβλημα ταυτόχρονα με το να κουβαλάει ο κανακάρης του ένα κινητό μέσα στη σχολική του τσάντα (για ασφάλεια) και να κοιμάται με αυτό κάτω από το μαξιλάρι του το βράδυ... Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Σε ένα νησί θυμάμαι μου το λεγε καθηγητής στην σχολή ο οποιος ασχολήθηκε στον σχεδιασμό ενός αιολικού πάρκου , οι κάτοικοι που είχαν πρόβατα γελάδια κτλ κοντά στις ανεμογενήτριες παραπονέθηκαν ότι δεν παράγουν γάλα οι αγελάδες τους εξαιτίας της παρουσίας των ανεμογεννητριών . Το θέμα είναι ότι όντως ψάξανε το θέμα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και των επιπτώσεων στα ζώα οι υπεύθυνοι του πάρκου αυτού και τίποτα τέτοιο δεν έχει παρατηρηθεί . Οι κάτοικοι μόνο τα όπλα δεν πήραν ...... H αντίδραση των κατοίκων που περιγράφεις είναι το κλασικότερο παράδειγμα ημιμάθειας... 9
defacer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 παντως με αυτο το facebook ολα τα χαζοblogs διασπειροουν οτι θελουν εχει καταντησιε αηδια Αηδία δεν είναι που τα γράφουν. Αηδία είναι που οι άλλοι τα πιστεύουν -- και μιλάμε για πράγματα που πρώτον οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή (vaxxers) και δεύτερον πολλές φορές και μόνο από το ύφος του γράφοντα καταλαβαίνεις ότι θέλει μια ζυγοστάθμιση στον εγκέφαλο. Αν θες να αυτοκτονήσεις ψάξε να βρεις το thread με τον Bill Gates και το νερό από τα κακάκια. 1
BritGreek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ερώτηση με καλή πρόθεση: υπάρχει επίσημη μελέτη η οποία να καταλήγει/αποδεικνύει ότι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από σπίτια δεν βλάπτουν ή δεν προκαλούν ασθένειες; Αυτή τη στιγμή είμαι με μια παρέα γιατρών οι οποίοι επιμένουν ότι δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να επιτρέπουν να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν βλάπτουν, ειδικά τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες και ότι το ενδεχόμενο να συμβάλλουν μακροπρόθεσμα στην εμφάνιση ασθενειών είναι μάλλον μεγάλο.
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχουν αντίστοιχες σοβαρές έρευνες, ουτε απο την μία, ουτε απο την αλλη πλευρα. Η επιστήμη πάντα ψάχνει από την πλευρά του πιθανού προβλήματος, «δηλαδή ένοχος μέχρι αποδειξης του αντιθετου». Αυτό όμως δεν επιτρέπει (ηθικά και επιστημονικά) σε επιστήμονες να λένε οτι «επειδή δεν ξέρουμε αν βλάπτει, άρα μάλλον βλάπτει». Δεν είναι ντροπή να λένε «δεν ξέρουμε» Βάλε τους να δουν την παρουσιαση του Κάππα
BritGreek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχουν αντίστοιχες σοβαρές έρευνες, ουτε απο την μία, ουτε απο την αλλη πλευρα. Η επιστήμη πάντα ψάχνει από την πλευρά του πιθανού προβλήματος, «δηλαδή ένοχος μέχρι αποδειξης του αντιθετου». Αυτό όμως δεν επιτρέπει (ηθικά και επιστημονικά) σε επιστήμονες να λένε οτι «επειδή δεν ξέρουμε αν βλάπτει, άρα μάλλον βλάπτει». Δεν είναι ντροπή να λένε «δεν ξέρουμε» Βάλε τους να δουν την παρουσιαση του Κάππα Μαζί σου. Φαντάζομαι, όμως, ότι συμφωνούμε στο ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν καταληκτικές μελέτες, είναι τουλάχιστον αφελές να θεωρούμε ότι δεν βλάπτουν και να μην είμαστε επιφυλακτικοί. Σε πρόσφατο συμβάν με πολύ αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε, οι γιατροί ήταν κάθετοι για την ακτινοβολία και το τι προκαλεί, επισημαίνοντας σε εμάς ότι ακόμα και ένα ηλεκτρονικό ξυπνητήρι δίπλα στο κρεβάτι μας, απλά δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί. Για τον ίδιο λόγο οι παιδίατροι επισημαίνουν ότι τα παιδία δεν πρέπει να μιλούν με ασύρματο τηλέφωνο και πως όταν υπάρχει παιδί στο σπίτι, δεν πρέπει να έχουμε wifi ανοικτό. Θέλεις να το πεις υπερβολή; Εγώ το εφαρμόζω προληπτικά, για να έχω το κεφάλι και τη συνείδησή μου ήσυχη. Στο δικό μου σπίτι, τα κινητά μπαίνουν σε flight mode και οι υπολογιστές συνδέονται ενσύρματα. Το ίδιο και στη δουλειά, όπου υπάρχουν πολλά παιδιά. Πρόσφατα ήμουν καλεσμένος σε ημερίδα γνωστού ιδιωτικού σχολείου, στην οποία ομιλητές ήταν φυσικοί και πανεπιστημιακοί. Η ημερίδα έγινε ακριβώς γι' αυτό. Για την ακτινοβολία που δεχόμαστε καθημερινά σε αστικό περιβάλλον, τους ενδεχόμενους κινδύνους και τα προληπτικά μέτρα που οφείλουμε να λαμβάνουμε. Οι συγκεκριμένοι αφόριζαν τη χρήση wifi στα tablet που όλοι αγοράζουμε στα παιδιά μας.
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μαζί σου. Φαντάζομαι, όμως, ότι συμφωνούμε στο ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν καταληκτικές μελέτες, είναι τουλάχιστον αφελές να θεωρούμε ότι δεν βλάπτουν και να μην είμαστε επιφυλακτικοί. Σαν κόσμος είμαστε επιφυλακτικοί και για αυτό το λόγο υπάρχουν όρια στην επιτρεπομενη ισχύ εκπομπής, που αλλάζουν μετά απο στατιστικές μελέτες. Αυτό ειναι πρόληψη. Απο την άλλη πλευρά υπάρχει η ημιμάθεια και τεχνοφοβία που μόνο προβλήματα δημιουργεί. Το επιχειρημα «επειδή δεν εχει αποδειχτεί οτι δεν κάνει κακό» για μένα είναι αναλογα αστείο με το «οι άθεοι δεν έχουν αποδειξεις οτι δεν υπάρχει Θεός, άρα ο Θεός υπάρχει». Στο σπιτι σου η τηλεόραση (γενικά οτιδήποτε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό) εκπέμπει κάποια μορφή ηλεκτρομαγνητικού κύματος. Ακόμα και το τηλεχειριστήριο που αλλάζεις κανάλια, εκπέμπει κύματα. Δεν είμαι ακτινοφοβικός γιατί τοτε θα έπρεπε να φτιάξω ένα κλωβό Φαρανται να μπω μέσα και να μη με χτυπά ποτέ φως (φυσικό ή τεχνητό). Πέρα απο αυτό ο επαγγελματικός μου τομέας μου επιτρέπει καλή γνώση του αντικειμένου. Προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να ανέβω κοντά στις κεραίες του Υμητου γιατί εχει γαμάτη θέα, ουτε να βάλω μπρος τον φουρνο μικροκυμάτων με την πόρτα ανοιχτή, αλλά το wifi και το κινητό δεν τα κλείνω, εκτός αν εχω λόγο (π.χ. δεν εχω μπαταρία). Πρόσφατα ήμουν καλεσμένος σε ημερίδα γνωστού ιδιωτικού σχολείου, στην οποία ομιλητές ήταν φυσικοί και πανεπιστημιακοί. Η ημερίδα έγινε ακριβώς γι' αυτό. Για την ακτινοβολία που δεχόμαστε καθημερινά σε αστικό περιβάλλον, τους ενδεχόμενους κινδύνους και τα προληπτικά μέτρα που οφείλουμε να λαμβάνουμε. Οι συγκεκριμένοι αφόριζαν τη χρήση wifi στα tablet που όλοι αγοράζουμε στα παιδιά μας. Αν οι ίδιοι επιστήμονες αφόρισαν τα wifi και παράλληλα δεν σας χιλιο-αφόρισαν την έκθεση στο ηλιακό φως, τότε στα δικά μου αυτιά μπαίνουν πολλοί ψύλλοι. Εκτός αν το είπαν και εσύ κράτησες μόνο το wifi. Το θέμα «πουλάει» και ειδικά αναμεσα σε γονείς. Δες την παρουσίαση του Κάππα. Ειναι πολύ έμπειρος και καλός επιστημονας στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_phone_radiation_and_health http://scholar.google.gr/scholar?q=antenna+radiation+and+health&hl=el&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart&sa=X&ei=NDn-VL-_PKH6ygOn64DQBA&ved=0CBwQgQMwAA
GreyHorse Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μαζί σου. Φαντάζομαι, όμως, ότι συμφωνούμε στο ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν καταληκτικές μελέτες, είναι τουλάχιστον αφελές να θεωρούμε ότι δεν βλάπτουν και να μην είμαστε επιφυλακτικοί. Σε πρόσφατο συμβάν με πολύ αγαπημένο πρόσωπο που έφυγε, οι γιατροί ήταν κάθετοι για την ακτινοβολία και το τι προκαλεί, επισημαίνοντας σε εμάς ότι ακόμα και ένα ηλεκτρονικό ξυπνητήρι δίπλα στο κρεβάτι μας, απλά δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί. Για τον ίδιο λόγο οι παιδίατροι επισημαίνουν ότι τα παιδία δεν πρέπει να μιλούν με ασύρματο τηλέφωνο και πως όταν υπάρχει παιδί στο σπίτι, δεν πρέπει να έχουμε wifi ανοικτό. Θέλεις να το πεις υπερβολή; Εγώ το εφαρμόζω προληπτικά, για να έχω το κεφάλι και τη συνείδησή μου ήσυχη. Στο δικό μου σπίτι, τα κινητά μπαίνουν σε flight mode και οι υπολογιστές συνδέονται ενσύρματα. Το ίδιο και στη δουλειά, όπου υπάρχουν πολλά παιδιά. Πρόσφατα ήμουν καλεσμένος σε ημερίδα γνωστού ιδιωτικού σχολείου, στην οποία ομιλητές ήταν φυσικοί και πανεπιστημιακοί. Η ημερίδα έγινε ακριβώς γι' αυτό. Για την ακτινοβολία που δεχόμαστε καθημερινά σε αστικό περιβάλλον, τους ενδεχόμενους κινδύνους και τα προληπτικά μέτρα που οφείλουμε να λαμβάνουμε. Οι συγκεκριμένοι αφόριζαν τη χρήση wifi στα tablet που όλοι αγοράζουμε στα παιδιά μας. Να υποθέσω ότι και οι γείτονες ενσύρματα συνδέονται;
gdriver Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 εδώ έμενα μου έκαναν παρατήρηση για κεραία τηλεόρασης που έβαλα στο μπαλκόνι μου (χαχαχαχαχα!) , στης κινητής θα κολλήσουμε τώρα! στο θέμα μας τώρα, θα γούσταρα ένα εισόδημα 5.000 ευρώ από το πουθενά με μία κεραία. μακάρι να μπορούσα και εγώ να βάλω. επίσης καταλαβαίνω την ενδεχόμενη "ζήλια" που ο λεφτάς γείτονας βρήκε τρόπο να γίνει περισσότερο λεφτάς ενώ οι υπόλοιποι ξεπατώνονται για 580 ευρώ και δε σκεφτηκαν να κάνουν και αυτοί αίτηση. πάντως αυτό με τις κεραίες σε κατοικημένες περιοχες και το νόμο περί απαγόρευσης μου θυμίζει λίγο τα βενζινάδικα. κάποτε μου είχαν πει πως απαγορεύεται βενζινάδικο σε κατοικημένη περιοχή αλλά τώρα πια στην αθήνα είναι περισσότερα και από τις πολυκατοικίες. κάτι αντίστοιχο με τα φαρμακεία και την υποτιθέμενη απόσταση των 750 μέτρων το ένα από το άλλο. δεν ξέρω τί και που σταματάει η αλήθεια πλεόν. όλοι νόμους επικαλούνται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα