Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1250 ευρώ το μήνα διάβασα κάπου.... και με βάση το ότι καλύτερα πάνω από το κεφάλι σου παρά μακριά σου ερωτώ :

Πως γίνεται να βάλω και εγώ κεραία ;  :-D 

φωτογραφίες ταρατσας-κτιρίου, satellite maps, gps στίγμα και email στο τεχνικό τμήμα των εταιρειών κινητής. Αν έχουν πρόβλημα διασπορας στην περιοχή, να είσαι σίγουρος οτι θα σου τηλεφωνήσουν. 

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1250 ευρώ το μήνα διάβασα κάπου.... και με βάση το ότι καλύτερα πάνω από το κεφάλι σου παρά μακριά σου ερωτώ :

λάθος διάβασες σε έναν φίλο μου του έδινε η vodafone 5000 ευρώ τον μήνα γιατί ήταν σε καλή περιοχή να βάλει αλλά δεν έβαλε αυτός δίπλα εδώ πήρε 25000 στο χέρι για να την εγκαταστήσει.

Τις εργασίες τις έκαναν όσο αθορυβα γίνονται για να μην τους «τσουρεκωνουν τα ...» και γιατί ολος και κάποιος θερμόαιμος άσχετος θα το παίζει καπετάνιος και νταής. Όλα αυτά απλά καθυστερουν το πέρας των εργασίων, αλλά δεν αναιρούν το αποτελεσμα. Αντι λοιπον να μπλέκουν με αστυνομιες, βία, μηνύσεις, κλπ χαζομάρες που απλά ανεβάζουν το κόστος (καθυστερήσεις, δικηγόροι, ασφαλιστικά μέτρα), κάνουν αθόρυβα την εργασία και καληνύχτα σας.

Αφου σας έδειξε την άδεια, δεν μπορείτε να κάνετε τιποτα (με νόμιμο τρόπο πάντα). Θα δικαιωθεί. Τα λεφτά απο τις μηνύσεις πάνε υπερ κράτους και ακόμα κι αν κάνετε ασφαλιστικά μέτρα, απλά τα «εγκαίνια» θα πάρουν παράταση 1-2 εβδομάδες. 

Συμφωνώ με βάση τη λογική, αλλά διαφωνώ με βάση την πραγματικότητα. Ακόμα κι αν οι 8 στους 10 γειτονους να πειστουν, οι υπολοιποι 2 απλά θα δημιουργουν μπελάδες (οι Αθηναϊκές πινακίδες). 

Η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις ειναι πολύ απλη. Αν υποψιαστουμε εργασίες κεραίας, τραβάμε φωτογραφίες και ρωτάμε ΕΓΓΡΑΦΩΣ την ΕΕΤΤ αν η τάδε κεραία, στην τάδε διεύθυνση διαθέτει άδεια λειτουργίας και ποιος ειναι ο αριθμός αυτής. Αν δεν υφίσταται άδεια, τότε απλά καλούμε την αστυνομία και την πολεοδομία. 

Σοβαρός και κατατοπιστικός όχι σαν κάτι άλλους εδώ μέσα...ευχαριστώ φίλε.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρός και κατατοπιστικός όχι σαν κάτι άλλους εδώ μέσα...ευχαριστώ φίλε.

Εγω δεν σε έβρισα! Δεν θα μου στιγματίσεις εσυ το προφίλ, μετά απο κοντά 4000 μηνύματα

:)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν σε έβρισα! Δεν θα μου στιγματίσεις εσυ το προφίλ, μετά απο κοντά 4000 μηνύματα

:)

:P

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα όποιοι γνωρίζουν σίγουρα να μου απαντήσουν σε ένα ερώτημα που έχω.Σήμερα ανακαλύψαμε μαζί με κάποιους γείτονες ότι ένας δίπλα στο σπίτι μου στην ταράτσα του βάζει κεραία κινητής τηλεφωνίας.Κάθε βρ'αδυ τώρα επι μια εβδομάδα κάποιοι έρχονται και πάνε στην ταράτσα του και κάνουν εργασίες...αργά το βράδυ όμως βρέχει χιονίζει αυτοί εκεί συνεχίζουν.Όταν τον είχαμε ρωτήσει είπε φτιάχνω κάποια υδραυλικά και δεν δώσαμε σημασία.Σήμερα μόλις το καταλάβαμε όλοι μιας και πλέον έχει βάλει κουτί και είναι κάπως ορατό το τι κάνει τον βρήκαμε όλοι μαζί και όταν τον ρωτήσαμε γιατί το κάνει αυτό και απαιτούμε να το ξυλώσει λόγω ραδιενέργειας αρνήθηκε και είπε ότι έχει και άδεια.Η εταιρεία η οποία βάζει την κεραία είναι η wind το είπε αυτός.Ήρθε η αστυνομία έκαναν μήνυση όλοι οι γείτονες μίλησαν και μαζί του και οι αστυνομικοί μας ενημέρωσαν ότι την Δευτέρα θα στήλουν τα χαρτιά στον εισαγγγελέα.Πώς γίνετε αυτός ο ηλίθιος που βάζει τα λεφτά πάνω απο την υγεία των άλλων ο οποίος έχει ένα σωρό σπίτια αμάξια και λεφτά να πάρει άδεια όταν απο κάτω στο σπίτι μάς βρίσκετε πλατεία όπου κάθε μέρα παίζουν τα παιδιά.Θα σας παρακαλούσα πολύ εάν όντως ξέρετε να μου πείτε για να ενημερώσω την γειτονιά γιατί όλοι μαζί ψαχνόμαστε τι πρέπει ακριβώς να κάνουμε πρωτού είναι αργά.

Εαν έχει άδεια και την έχει λάβει νομότυπα καταθέτωντας όλα τα δικαιολογητικά και την διαδικασία τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Τα περι ραδιενέργειας και εδώ έχουμε παιδιά σκυλιά γατιά πλατείες δεν τα σχολιάζω καν.

Δημοσ.

Πως θα βγούμε από την κρίση:

Μια κεραία σε κάθε οικοδομή :D

Δημοσ.

Θα έχουμε απίστευτες ταχύτητες 5 G + και επίσης θα μπορέσουν να γυρίσουν εδώ τα sequel του The hills have eyes χωρίς να χρειάζονται μεικ απ και ειδικά εφέ...  :-D

post-268249-0-36772600-1425779460_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως έτσι πρέπει να γίνεται στην Ευρώπη στις πόλεις. Πολλές μικρές κεραίες ανά 4-5 κτήρια..

Δημοσ.

Είναι καλύτερα να έχεις πολλές κεραίες χαμηλής ισχύος, παρά λίγες που να δίνουν πόνο. Και επιπλέον όπως είπε και κάποιος παραπάνω αν είναι να έχει κάποιος κεραία φρόντισε να είσαι εσύ. Γιατί και λεφτά παίρνεις και η επιβάρυνση σου από την κεραία που έχεις πάνω από το κεφάλι σου είναι από ελάχιστη έως μηδαμινή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορισμενοι γινονται εξαλλοι με τις κεραιες και την ακτινοβολια.

Οι ιδιοι ομως καθε τρεις και λιγο αλλαζουν τις κινηταρες γουρουνιων διαστασεων (επειδη ειναι πολυ ψοφια με wifi και με 3g και θελουν κατι καλυτερο ), με αλλες κινηταρες που "πετανε",που ειναι σφαιρατα τελως παντων  και τα επιδεικνυουν σαν κοκορια σε φιλους και γνωστους λες και καναν καποιο σπουδαιο κατορθωμα,τρομαρα τους.

Οι ιδιοι ξανα, και παλι με περηφανεια δειχνουν σε φιλους και γνωστους και συγγενεις ολο καμαρι,ποσο εξυπνο ειναι το μωρακι τους που εχει την κινηταρα του μπαμπα στο αυτακι του και "αχ τι εξυπνο που ειναι το γιαβρι μου,ξερει να τηλεφωνει κιολας" !!.Ετσι διδασκουν στο μωρακι οτι δεν πειραζει να φαει ενα τονο ακτινοβολια στον ευαισθητο εγκεφαλικο φλοιο του,"ελα ρε συ αστο να παιξει,τι θα παθει" "μη γινεσαι σπαστικος και μας την λες,"ενα παιχνιδι ειναι"......

Και τι εκπληξη  :Οι ιδιοι ,μα ακριβως οι ιδιοι, επιτρεπουν στο κοριτσακι τους που μολις βγηκε απ το σπιτι και παει σχολειο, να βαλει επισης την κινηταρα στο αυτακι της ,να παρει για πρωινο μια ωραιοτατη δοση ακτινοβολιας ,και να μιλησει με την  κολλητη της ατελειωτα ,γιατι σε πεντε λεπτα που θα βρεθουνε ειναι uncool να τα πουνε κατ ιδιαν.....Και φυσικα οι ιδιοι σαν ασχετοι που ειναι, την αγοραζουν πανακριβο smartphone γιατι δεν γινεται,πρεπει η CEO κορη τους να δωσει κατευθυντηριες εντολες και ακριβεις οδηγιες στους εργαζομενους της πολυεθνικης που διευθυνει......Ενω αν εχει ενα απλο  τηλεφωνακι,ή ακομη καλυτερα καθολου, "δεν λεει"...Λες και εμεις που δεν υπηρχαν κινητα τοτε που ημασταν μαθητες παθαμε κατι.Τεσπα...(αλλες συνθηκες αλες εποχες).

Επισης, και θα βγω λιγο off topic ,επιτρεπουν, ή μαλλον, δεν εχουν ιδεα οτι η κορη τους ειναι ενα φυτο πρωτης ποιοτητας και περπατα,μιλα,κινειται με το κεφαλι μονιμως κατω (ωραια μοδα αυτη ,ενα σωρο ζομπι γυρω μας) και γενικα το smartphone ειναι η 100% προεκταση του χεριου της. Αγνοουν βεβαια οτι η κορη τους ειναι στο facebook νυχθημερον και οτι φωτογραφιζεται αβερτα σαν βλαμμενο με τον καθε πεταμενο που βλεπει κοντα της,ποσταρει αβερτα καθε 3 δευτερολεπτα για το που ειναι ,τι κανει κλπ,λες και μας νοιαζει,και οταν μια μερα το αγγελουδι τους καταληξει θυμα αποπλανησης κλπ κλπ ,τοτε, και μονο τοτε, θα ξυπνησουν απ τον υπνο τον βαθυ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχω περιπτωση πολυ κοντινου μου προσωπου που η κορη τους εφαρμοζει ολη την τελευταια μου παραγραφο.Αν μιλησω θα σφαχτουμε ασχημα ,το ξερω,αν δεν τους μιλησω θα με πουν ,¨καλα γιατι δεν μας ειπες κατι να προσεξουμε;"...Anyway κλεινει το off topic ..

Εν κατακλειδι θα συμφωνησω με τους πιο πολλους εδω μεσα ,οι κεραιες καποιους σας πειραζουν και το παιζετε ανησυχοι  οικολογοι

τα πιαδια σας ομως τα χετε ζομπι και εντελως εκτος ελεγχου..Εφαρμοστε το σωστο και ελατε να τα πουμε για την SAR  με στοιχεια επισημων φορεων κι οχι με λογακια.

Επεξ/σία από David20
  • Like 1
Δημοσ.

Ορισμενοι γινονται εξαλλοι με τις κεραιες και την ακτινοβολια.

Οι ιδιοι ομως καθε τρεις και λιγο αλλαζουν τις κινηταρες γουρουνιων διαστασεων

γουρουνίσιων ή γουρουνιαίων διαστασεων αν μου επιτρεπεται η παρεμβαση :P

κατα τα αλλα γλαφυροτατη η περιγραφη της αλλοπροσαλης συμπεριφορας των γονεων, την ανεγνωσα προσεκτικα μεχρι κεραιας :lol:

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

οι ίδιοι καπνίζουν ενώ παραπονιούνται για κεραίες, nuff said...

• Like 5
Δημοσ.

γουρουνίσιων ή γουρουνιαίων διαστασεων αν μου επιτρεπεται η παρεμβαση :P

κατα τα αλλα γλαφυροτατη η περιγραφη της αλλοπροσαλης συμπεριφορας των γονεων, την ανεγνωσα προσεκτικα μεχρι κεραιας :lol:

Απλα με αρεσει να το λεω "γουρουνίων διαστασεων" ειναι -δεν ειναι σωστο !!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχει νομιμη αδεια δε μπορειται να του κανετε τιποτα. Και μηνυση για τη κεραια να του κανετε, η Wind θα αναλαβει τα εξοδα και φυσικα θα κερδισει και τη δικη.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανοιξετε το ιντερνετ και μαθετε να ψαχνεται στα σωστα μερη. Οχι μονο fb και μαλακό-blogs.

Δημοσ.

Τζαμπα τα 100€ που θα δωσετε για την μυνηση.

Η κεραια τους πειραξε μονο,οχι οι αλλες 100 συσκευες που εκπεμπουν διαφορα ειδη ακτινοβλιας και ειναι κοντα σε ανθρωπους.Κινητα,modem,γενικα ηλεκτρικες συσκευες κλπ.

Λες και ζουμε σε αποστειρωμενο περιβαλλον υγιεστατοι και αν ζησουμε κοντα σε κεραια θα βγαλουμε 3ο χερι και 2ο κεφαλι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...