Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα όποιοι γνωρίζουν σίγουρα να μου απαντήσουν σε ένα ερώτημα που έχω.Σήμερα ανακαλύψαμε μαζί με κάποιους γείτονες ότι ένας δίπλα στο σπίτι μου στην ταράτσα του βάζει κεραία κινητής τηλεφωνίας.Κάθε βρ'αδυ τώρα επι μια εβδομάδα κάποιοι έρχονται και πάνε στην ταράτσα του και κάνουν εργασίες...αργά το βράδυ όμως βρέχει χιονίζει αυτοί εκεί συνεχίζουν.Όταν τον είχαμε ρωτήσει είπε φτιάχνω κάποια υδραυλικά και δεν δώσαμε σημασία.Σήμερα μόλις το καταλάβαμε όλοι μιας και πλέον έχει βάλει κουτί και είναι κάπως ορατό το τι κάνει τον βρήκαμε όλοι μαζί και όταν τον ρωτήσαμε γιατί το κάνει αυτό και απαιτούμε να το ξυλώσει λόγω ραδιενέργειας αρνήθηκε και είπε ότι έχει και άδεια.Η εταιρεία η οποία βάζει την κεραία είναι η wind το είπε αυτός.Ήρθε η αστυνομία έκαναν μήνυση όλοι οι γείτονες μίλησαν και μαζί του και οι αστυνομικοί μας ενημέρωσαν ότι την Δευτέρα θα στήλουν τα χαρτιά στον εισαγγγελέα.Πώς γίνετε αυτός ο ηλίθιος που βάζει τα λεφτά πάνω απο την υγεία των άλλων ο οποίος έχει ένα σωρό σπίτια αμάξια και λεφτά να πάρει άδεια όταν απο κάτω στο σπίτι μάς βρίσκετε πλατεία όπου κάθε μέρα παίζουν τα παιδιά.Θα σας παρακαλούσα πολύ εάν όντως ξέρετε να μου πείτε για να ενημερώσω την γειτονιά γιατί όλοι μαζί ψαχνόμαστε τι πρέπει ακριβώς να κάνουμε πρωτού είναι αργά.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωστέ ραδιενέργεια ε;

Τόσο καιρό δεν είχες προβλημα με τις κεραίες κινητής γιατι πολύ απλά σε εξυπηρετούσαν και "καρκινιάζαν" άλλους. Τώρα που στήθηκε κοντά στο σπίτι σου μία ξαφνικά ενοχλείσαι απο την παρουσία της. Υποκριτικό. Σταμάτα εσύ και όλοι σου οι γείτονες να χρησιμοποιείτε κινητά και τότε ξαναδιαμαρτυρηθείτε. Τώρα το point σας είναι απλώς να πάει η κεραία αλλού, δηλαδή αντι να "καρκινιάζει" εσάς, να "καρκινιάζει" άλλους για να κάνετε εσείς τη δουλειά σας με τα κινητά σας. Δε θα επεκταθώ άλλο σε θέματα ουσίας γιατί απότι βλέπω η ημιμάθεια παρελαύνει μέσω...ραδιενέργειας.

• Like 22
Δημοσ.

Γιατί γενικά που είναι οι κεραίες; Μέσα στις πόλεις δεν είναι; Αν ναι, λογικό δεν είναι να είναι πιο κοντά σε κάποιους;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί γενικά που είναι οι κεραίες; Μέσα στις πόλεις δεν είναι; Αν ναι, λογικό δεν είναι να είναι πιο κοντά σε κάποιους;

ΌΧΙ

θέλουμε να έχουμε 3g/4g/Ng, φουλ σήμα, τα πάντα όλα κ.τ.λ. αλλά οι κεραίες μακριά από τον κώλο μας. Που; Ε κάπου αλλού. Και αν μετά δεν έχει σήμα, καταραμένες εταιρίες που μόνο τα λεφτά μας θέλετε.

• Like 7
Δημοσ.

ΌΧΙ

θέλουμε να έχουμε 3g/4g/Ng, φουλ σήμα, τα πάντα όλα κ.τ.λ. αλλά οι κεραίες μακριά από τον κώλο μας. Που; Ε κάπου αλλού. Και αν μετά δεν έχει σήμα, καταραμένες εταιρίες που μόνο τα λεφτά μας θέλετε.

Κάπως έτσι :)

Δημοσ.

πηρε αδεια μαλλον γιατι ειναι χαμηλης ισχυος. αυτες οι κεραιες που αναμεταδιδουν το σημα των κεραιων εκπομπης επιτρεπονται, εκτος εαν η πεδιομετρηση δειξει τιμες πανω απο τα επιτρεπτα ορια. αν μπορεσετε να βρειτε πεδιομετρο και καταγραψετε αυξημενες τιμες τοτε μπορειτε να κινηθειτε νομικα εναντιον του

Δημοσ.

OK παιδιά. Δηλαδή του λέτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το να έχει κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι του, ε; Δεν έχει ακτινοβολία / είναι αναγκαίο κακό. 

Το ακούσαμε κι αυτό. Τα πάντα στο βωμό της τεχνολογίας/επικοινωνίας. Δε ρωτάτε και κανένα γιατρό, λέω εγώ τώρα;

Δημοσ.

Ωστέ ραδιενέργεια ε;

Τόσο καιρό δεν είχες προβλημα με τις κεραίες κινητής γιατι πολύ απλά σε εξυπηρετούσαν και "καρκινιάζαν" άλλους. Τώρα που στήθηκε κοντά στο σπίτι σου μία ξαφνικά ενοχλείσαι απο την παρουσία της. Υποκριτικό. Σταμάτα εσύ και όλοι σου οι γείτονες να χρησιμοποιείτε κινητά και τότε ξαναδιαμαρτυρηθείτε. Τώρα το point σας είναι απλώς να πάει η κεραία αλλού, δηλαδή αντι να "καρκινιάζει" εσάς, να "καρκινιάζει" άλλους για να κάνετε εσείς τη δουλειά σας με τα κινητά σας. Δε θα επεκταθώ άλλο σε θέματα ουσίας γιατί απότι βλέπω η ημιμάθεια παρελαύνει μέσω...ραδιενέργειας.

Εάν δεν ξέρεις μην μιλάς στην περιοχή μας δεν έχει σχεδόν καμία κεραία είναι 1-2 πολύ μακρία.

Δημοσ.

Αρκεί το πεδιόμετρο να μετράει ραδιενέργεια, σημαντικό αυτό μην πάρει λάθος πεδιόμετρο...

Εάν δεν ξέρεις μην μιλάς στην περιοχή μας δεν έχει σχεδόν καμία κεραία είναι 1-2 πολύ μακρία.

Ευκαιρία να γίνουν τρεις. Καλορίζικη.
  • Like 4
Δημοσ.

Οι κεραίες κανονικά δεν είναι σε κατοικοιμένες περιοχές φίλε σύφωνα και με το νόμο.

Δημοσ.

Οι κεραίες κανονικά δεν είναι σε κατοικοιμένες περιοχές φίλε σύφωνα και με το νόμο.

Για δείξε μας αυτόν τον νόμο.
Δημοσ.

Όχι, αυτό δεν ισχύει. Σε κτίρια του ΟΤΕ υπάρχουν πάντα κεραίες κινητής. Τουλάχιστον σ'αυτά που ξέρω εγώ.

Δημοσ.

ραδιενεργεια λεει  :-D  :cry:  ακτινες γ  εκπεμπει απορω πως ειστε ακομα ζωντανοι 

κύριε ξερόλα έχεις να πείς κάτι άλλο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...