Black Demis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Έχω 128 εφαρμογές και το screenshot που βλέπεις είναι από τα χειρότερα. Έχει τύχει και 500 mb free Screenshot_2015-03-08-08-41-47.png τι ανάλυση ειναι αυτή? (λογικά χαμηλή) δεύτερον τρέχεις το greenfy που τα σκοτώνει ολα........ ουσιαστικά πάει το multitasking) εγώ στο nexus 5 εκεί που έτρεχα ολα με την 4.4 στο background και άνοιγα άνετα και browser με καμία 10 καρτέλες και πήγαινα πίσω πχ στο tapatalk και καποιο game όλα ήταν ανοιχτά με την 5 όλα είναι κλειστά και ram στο οριο.......... αν χρησιμοποιήσω το greenify πεφτει κατανάλωση κατά πολύ αλλά αντίο το multitasking με λίγα λόγια έχασα μια σημαντική λειτουργία που με ένοιαζε επειδή εφαρμογές καταναλώνουν διπλάσια ram........... εδώ μονο το fb μου τρώει 175 mb ραμ οταν τρέχει (οσο δλδ ολα τα app σου μαζι.....) ενώ παλιά ήταν στα 120 κλπ (και πάλι τόσο είναι αν το γυρίσω στην 4,4 1
chrstosRHO Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσίευση 13 Δεκέμβριος 2014 - 05:04 μμ Quote θα τρέχει αρχικά Android 4.4.4 KitKat (μέσα στο πρώτο μισό της νέας χρονιάς θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop). όπως και με το Xperia SP όλοι θα περιμένουν την καινούρια αναβάθμιση αλλά δεν θα έρθει ποτέ... Είπα και εγώ σε post για το Ε4 ότι θα είχε τη μοίρα του SP... Δυστυχώς για έμενα η Sony mobile έχει χάσει την αξιοπιστία της (Όχι σε ποιότητα αλλά σε υποσχέσεις...)
nivakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Και ύστερα αναρωτιούνται γιατί παράτησα το xperia SP 1 μήνα μετά την αγορά του... Sony after sales service: EPIC FAIL
purespyros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 SONY, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο από αυτή την εταιρεία!!! Αν εξαιρέσει κανείς το PS4 δεν αξίζει ούτε καν να ασχοληθεί κανείς μαζί τους
BILL5 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 και το Xperia Z θα την παρει;; ναι θα την παρουμε το θεμα ειναι μην φαμε πατατα μιας και τρεχει νερακι η 4.4.4
gkostas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 τι ανάλυση ειναι αυτή? (λογικά χαμηλή) δεύτερον τρέχεις το greenfy που τα σκοτώνει ολα........ ουσιαστικά πάει το multitasking) εγώ στο nexus 5 εκεί που έτρεχα ολα με την 4.4 στο background και άνοιγα άνετα και browser με καμία 10 καρτέλες και πήγαινα πίσω πχ σ το tapatalk και καποιο game όλα ήταν ανοιχτά με την 5 όλα είναι κλειστά και ram στο οριο.......... αν χρησιμοποιήσω το greenify πεφτει κατανάλωση κατά πολύ αλλά αντίο το multitasking με λίγα λόγια έχασα μια σημαντική λειτουργία που με ένοιαζε επειδή εφαρμογές καταναλώνουν διπλάσια ram........... εδώ μονο το fb μου τρώει 175 mb ραμ οταν τρέχει (οσο δλδ ολα τα app σου μαζι.....) ενώ παλιά ήταν στα 120 κλπ (και πάλι τόσο είναι αν το γυρίσω στην 4,4 1. Τα lollipop είναι σε ART ενω τα KitKat σε Dalvik. Γυρνά KitKat σε ART και πες μετα.. 2. Δοκίμασε την τελευταια nightly της cm12 3. Εγώ στο n5 μ χωρίς greenify δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Ακόμα και σε n7 2012 με 1gb ram κ ενα moto g 2013 ενος φίλου μου με cm12 το multitasking είναι καλυτερο όπως κ οι επιδόσεις των συσκευών.. Τώρα μονο για το stability δεν μπορω να πω καλά λογια....
Apostol. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 τι ανάλυση ειναι αυτή? (λογικά χαμηλή) δεύτερον τρέχεις το greenfy που τα σκοτώνει ολα........ ουσιαστικά πάει το multitasking) εγώ στο nexus 5 εκεί που έτρεχα ολα με την 4.4 στο background και άνοιγα άνετα και browser με καμία 10 καρτέλες και πήγαινα πίσω πχ στο tapatalk και καποιο game όλα ήταν ανοιχτά με την 5 όλα είναι κλειστά και ram στο οριο.......... αν χρησιμοποιήσω το greenify πεφτει κατανάλωση κατά πολύ αλλά αντίο το multitasking με λίγα λόγια έχασα μια σημαντική λειτουργία που με ένοιαζε επειδή εφαρμογές καταναλώνουν διπλάσια ram........... εδώ μονο το fb μου τρώει 175 mb ραμ οταν τρέχει (οσο δλδ ολα τα app σου μαζι.....) ενώ παλιά ήταν στα 120 κλπ (και πάλι τόσο είναι αν το γυρίσω στην 4,4 Συγνωμη αλλα ειδικά αυτο με την ram δεν ισχύει. Χθες βγηκε η 5.0.2 για το πρωτο moto g που εχωκαι η ram είναι συνέχεια στο 580mb free από 420Mb free max που ήταν στην 4.4.4 Δηλάδη και όλα να τα έκλεινα η ram πήγαινε κατευθειαν 500mb + στα 4.4.4 Αυτό δείχνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης ειδικα από πλευράς συστήματος. Το moto g δεν είναι κανένα turbo και τα τρεχει μια χαρα
gdriver Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 κλασσική κίνηση του στρατοπέδου του android. πάρε κόσμε συσκευές και μετά αν θέλουμε σας αναβαθμίζουμε στην προτελευταία έκδοση του android. όχι την τελευταία , αυτό εννοείται πάντα.
prekod Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 SONY, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο από αυτή την εταιρεία!!! Αν εξαιρέσει κανείς το PS4 δεν αξίζει ούτε καν να ασχοληθεί κανείς μαζί τους διαφωνώ γιατί xperia z3 compact έχει πολύ καλή κατασκευή και έχει βελτιωθεί στον τομέα smarphones
jack124 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ας περιμένουμε λίγο ακόμα παιδιά γιατί η Sony φαίνεται να άλλαξε γνώμη και απαντάει τώρα έτσι : Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε για αναβαθμίσεις σε περαιτέρω προϊόντα αυτήν την στιγμή . Παρακαλούμε μείνετε στο blog μας για τις τελευταίες πληροφορίες We can’t comment on upgrades for further products at this time – please stay tuned to our blog for the latest information.
thelos257 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Για μας που εχουμε Sony Xpreria E4 δεν θα γινει καμια αναβαθμιση στο λολιπορτ με τιποτα ομως ρε παιδια ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα