potoula Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Και βέβαια θα γίνει στο z3, σ όλα τα z θα γίνει η αναβάθμιση, να δούμε πότε θα γίνει
Noex Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Καλά δεν καίγομαι κ ολας αν είναι να μου δημιουργήσει θέμα με την μπαταρία όπως στο Lgg3...καλύτερα να μην την πάρω ποτέ
Black Demis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 καλά κάνει…….. το lollipop είναι πάρα πολύ βαρύ… και ακόμη κακογραμμένο…….. ακόμη και στο nexus 5 έχει αρκετά μειωμένη απόδοση σε βαθμό αρκετοί να πάνε στο 4.4.4 ακόμη θυμάμαι τι έχει γίνει με το neo v κλπ που απο 2.3 πηγαν σε 4,0………κατέρρευσε το σύμπαν ισα που δούλευαν όλα 5
mants118 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 λογικο... τραγικό... Βέβαια αν είναι να αναβαθμιστεί και να σέρνεται η συσκευή καλύτερα να παραμείνουν όπως είναι τα υπόλοιπα...
deathnick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 καλά κάνει…….. το lollipop είναι πάρα πολύ βαρύ… και ακόμη κακογραμμένο…….. ακόμη και στο nexus 5 έχει αρκετά μειωμένη απόδοση σε βαθμό αρκετοί να πάνε στο 4.4.4 ακόμη θυμάμαι τι έχει γίνει με το neo v κλπ που απο 2.3 πηγαν σε 4,0………κατέρρευσε το σύμπαν ισα που δούλευαν όλα τρεχω Cyanogenmod 12 (Lollipop) σε Xperia M και τρεχει μια χαρα, ουτε lag ουτε τπτ. Μην σου πω οτι τρεχει καλυτερα κ απο 4.4 που το ειχα πριν. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 @Black Demis Δεν νομίζω να μιλάς σοβαρά! Έχω lollipop πάνω από μια εβδομάδα και δεν έχω δει το παραμικρό. Καλύτερη μπαταρία και κατανάλωση πόρων συστήματος και όλα δουλεύουν ρολόι. Γενικά πως το καταφέρνουν οι εταιρίες και κανουν ένα λειτουργικό που έχει μια απόλυτα καλή διαχείριση ενέργειας να ρουφάει την μπαταρία στο τσακ δεν το έχω καταλάβει. 1
kateriniotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Η 5.02 που εχω στο nexus 7-2013 πεταει αλλα η μνημηα ram ειναι στα 2gb. δεν θα συνιστουσα να δουλεψουν lollipop κινητα με ram κατω απο 1.5 gb. εκτος απο το xperia neo v και την χειριστη αλλαγη του σε 4.0, αλλο σκοτεινο παραδειγμα ειναι το samsung galaxy s3 απο 4.1 σε 4.3 και το κινητο γονατισε! Σε συνδυασμο με το touchwiz βεβαια, 1
Black Demis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 τρεχω Cyanogenmod 12 (Lollipop) σε Xperia M και τρεχει μια χαρα, ουτε lag ουτε τπτ. Μην σου πω οτι τρεχει καλυτερα κ απο 4.4 που το ειχα πριν. αλλο καθαρό android και fork του (βλέπε cm κλπ) και αλλο σκιν του κατασκευαστή @Black Demis Δεν νομίζω να μιλάς σοβαρά! Έχω lollipop πάνω από μια εβδομάδα και δεν έχω δει το παραμικρό. Καλύτερη μπαταρία και κατανάλωση πόρων συστήματος και όλα δουλεύουν ρολόι. Γενικά πως το καταφέρνουν οι εταιρίες και κανουν ένα λειτουργικό που έχει μια απόλυτα καλή διαχείριση ενέργειας να ρουφάει την μπαταρία στο τσακ δεν το έχω καταλάβει. θα μπορούσες να λέγεσαι ένας στους 10,000 η εχεις κινιτο με 4 5 εφαρμογές (και τα δυο κάνουν) ειδικά ότι άφορα την ραμ την ΞΕΣΚΙΖΕΙ το 5,,,,,,,(αν εχεις ελάχιστες εφαρμογές δεν σε νοιάζει αλλά αν εχεις αρκετές πτώση στης επιδόσεις είναι χαοτική το μόνο καλό στην 5 σε σχεση με την 4 που παρατήρησα είναι το camera api 2 που για την ώρα δεν το εχει αξιοποιήσει κανείς σωστά
jimex Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν είναι μόνο θέμα άμα είναι βαρύ ή όχι. Το να δώσει μια εταιρεία update σε όλα τα φθηνά μοντέλα σημαίνει πως πρέπει να βελτιστοποιήσει τον κώδικα ώστε να υποστηρίζει και το hardware που αυτά έχουν. Άρα και θα έπρεπε η εταιρεία να δαπανήσει πόρους και αυτή η αναβάθμιση θα ερχόταν με τεράστια καθυστέρηση. Όλα αυτά για μια πρακτικά άσκοπη αναβάθμιση με βάση τη χρήση και το κοινό που στοχεύουν αυτές οι συσκευές, που μάλιστα μπορεί και να χειροτερέψει την εμπειρία χρήσης. Ας παίρνουν για 3 χρόνια και όχι όπως βολεύει τον κάθε κατασκευαστή αναβαθμίσεις οι ναυαρχίδες και τα φθηνά μοντέλα δεν είναι το πρόβλημα...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 θα μπορούσες να λέγεσαι ένας στους 10,000 η εχεις κινιτο με 4 5 εφαρμογές (και τα δυο κάνουν) ειδικά ότι άφορα την ραμ την ΞΕΣΚΙΖΕΙ το 5,,,,,,,(αν εχεις ελάχιστες εφαρμογές δεν σε νοιάζει αλλά αν εχεις αρκετές πτώση στης επιδόσεις είναι χαοτική το μόνο καλό στην 5 σε σχεση με την 4 που παρατήρησα είναι το camera api 2 που για την ώρα δεν το εχει αξιοποιήσει κανείς σωστά Έχω 128 εφαρμογές και το screenshot που βλέπεις είναι από τα χειρότερα. Έχει τύχει και 500 mb free
forgotten Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ψιλο-αναμενομενη κινηση για 2 λογους. 1) Δεν νομιζω κανενα απο αυτα τα κινητα να πουλησε πολυ. 2) Mid-low range κινητα, που κατα τουλαχιστον 80% οι κατοχοι δεν εχουν ιδεα τι εκδοση android φοραει το κινητο τους. παραβιαζει ωστοσο τους ορους της google που αναφερουν οτι καθε κατασκευαστης πρεπει στις συσκευες του να παρεχει software support μεχρι 16 μηνες μετα αν δεν κανω λαθος οποτε για μενα η sony εχει φαει χ , τελικως που οπως λες με αδιαφορια οτι δεν ενδιαφερει κανενα πρεπει να αντιληφθεις οτι δεν αποτελεις την μαζα των χρηστων ,εγω ειχα το xperia s και z1 οταν ειδα τις αντιληψεις της sony την εκανα γιατι απλα δεν θεωρω οτι η εταιρια ειναι σοβαρη . αν αρχισουν ολοι να αντιδρουν οπως εγω θα δουμε κατα πως την νοιαζει και καταπως δεν την νοιαζει την sony και καθε αλλη εταιρια με αυτες τις λογικες
21century Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εχω ηδη το sony Z ulrra και είχε αναφερθεί απο καιρό οτι θα παρει την αναβαθμιση...
paragontikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 παντως εδω που τα λεμε δεν αλλαζει και κατι τρελα με το Lollilop, μερικες φορες η ιδεα ειναι να παρεις το καινουργιο update και οχι το update το ιδιο 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 κλαίω ακόμα με την SONY,αν και χρόνια μαζί της από το πρώτο μου κινητό..την παράτησα για όλα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα