Προς το περιεχόμενο

ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΔΡΟΨYΞΗΣ σε corsair 230t

apo46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρά παιδιά

θέλω να βάλω υδρόψυξη στο σύστημα μου που φαίνεται στην περιγραφή και είμαι ανάμεσα στην nepton 120xl και στην nepton 140xl σκέφτομαι να την βάλω στο κάτω μέρος στο κουτί δίπλα στο τροφοδοτικό 

θέλω να ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει κάνεις και αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ιδια λεφτά πάνω κάτω ..να συμπληρώσω ότι δεν θέλω με διπλό ψυγειο γιατί πολύ απλά δεν χωράει κάπου...ακόμα αυτη την στιγμή το cpu είναι στα 4.2 ghz και σε idle κατάσταση είμαι στους 37 βαθμούς με την stock ψύκτρα . και κάτι τελευταίο αν ξερει κάποιος το μήκος το σωλήνων πόσο είναι και αν θα φτανει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την 120άρα έχω και είμαι ικανοποιημένος από θερμοκρασίες και θόρυβο λειτουργίας. Link.png Site: Εδώ είχα κάνει και μια μικρή παρουσίαση. Τώρα για το μήκος των σωλήνων δεν ξέρω αν θα σε φτάνουν για κάτω, Θα μπορούσες να την βάλεις πίσω όπως εγώ ή πάνω.

ok φίλε να σε καλά...όταν είχα ψάξει δεν είχε τπτ έστειλα μυνημα fb και στο eshop ρώτησα μήπως ξερουν αλλά δεν ηξεραν

• Like 1

ok φίλε να σε καλά...όταν είχα ψάξει δεν είχε τπτ έστειλα μυνημα fb και στο eshop ρώτησα μήπως ξερουν αλλά δεν ηξεραν

Έλα χτύπα την τώρα που την έβαλε στα Crazy Sundays το E-shop: http://www.e-shop.gr/coolermaster-rl-n12x-24pk-r1-wc-nepton-120xl-p-PER.814368

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...