Alex-V Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. Εχω εναν σκληρο απο λαπτοπ που εχει αρκετα πραγματα μεσα. Γυρω στα 80gb. Ο σκληρος ειναι για πεταμα. Με hd sentinel 100% αποδοση και 0% υγεια! Τον εχω συνδεσει στο desktop για να τα σωσω. Το ερωτημα ειναι, ποιοι τροποι υπαρχουν για να τα παρω? Το μονο που καταφερα ειναι να μπω μεσα στον σκληρο και σε κατι φακελους αλλα οταν ειναι πατησεις εναν φακελο 10gb πχ..εκει που αντιγραφει σε καποια αρχεια κολλαει και δεν τα περναει..
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 active file recovery, ontrack easy recovery μερικά προγράμματα που μπορείς να κάνεις ανάκτηση. αν ο δίσκος όμως είναι τελείως απροσπέλαστος σε ορισμένα κομμάτια δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ σαν χρήστης. Αν σε καίνε τα αρχεία τόσο πολύ και το χρηματικό κόστος δεν σε απασχολεί υπάρχουν εταιρίες ανάκτησης δεδομένων.
WalkerSW Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Για αρχή δοκιμάζεις καποιο data recovery προγραμμα οπως το get data back δες και εδώ για περισσότερες προτάσεις και οδηγείες ... http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/ Αν με καποιο τετοιο προγραμμα δεν γίνει δουλειά τότε μονο σε εταιρεια ανακτησης και εκει πλεον μιλα για πολλα κατοσταρικα σε ευρώ
Alex-V Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ναι τα ξερω τα προγραμματα. Το get data back και τα αλλα 2 απο πανω ειναι τα αγαπημενα μου. Αλλα αυτα συνηθως τα χρησιμοποιω οταν γινει λαθος φορματ η καταστραφει κανενα partition. Θα δοκιμασω καποιο απο αυτα και ενημερωνω. Ευχαριστω παιδες! Οχι δεν ειμαστε για τοσο χρημα και να χαθουν δεν πειραζει
Alex-V Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τελικα παιδια δεν εγινε τιποτα ουτε με τα προγραμματα. Ειναι μη αναγνωρισιμοι οι sectors. Απλα μπηκα με linux live, προσπερασε τα αρχεια που δεν αντιγραφονται και απο τα 70gb αντιγραφτηκαν τα 55. Ενταξει κατι ειναι και αυτο απτο τιποτα. Ευχαριστω και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα