oraiustepe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Θέλω να δυναμωσω τον ήχο των ακουστικών στο κινητό μου οταν ακουω μουσικη γιατι ειναι σχετικα χαμηλά.Έχω δοκιμάσει το Mobileuncle αλλα δεν καταλαβα και πολλά οποτε θέλω να μου προτεινετε ενα πιο απλο προγραμμα απο το google play.να πω επισης πως ειμαι ρουτ. ευχαριστω
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Παιδιά έχω και εγώ παρόμοιο θέμα με το παλικάρι από πάνω! Θέλω και εγώ να δυναμώσω την ένταση του ηχου μου! Με ενδιαφέρει κυρίως για την μουσική, για τον ήχο κλήσης και για τα μηνύματα! Έχω το Samsung s3 neo
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 http://www.doctorandroid.gr/2014/06/smartphone-sony-xperia-sound-mod.html?m=1 Αν εχεις κανενα τετοιο Sony δες εδω Παιδια στο PlayStore υπαρχουν καποια οπως το Poweramp Music Player η το Sound Boost
oraiustepe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 εχω ενα jiayu g4s με mtk 6592 chipset πανω
saruman123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Οποτε δες καποια απο αυτα που σου ειπα και ασε το link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα