Προς το περιεχόμενο

Piaggio Beverly 300ie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αξιοπιστια και piaggio group δεν πανε μαζι. κανε μια βολτα φιλε μου σε οσα συνεργεια εχεις εκει κοντα που μενεις. σε οσα θα πας θα δεις beverly και gillera σιγουρα να ειναι ξεκοιλιασμενα.... ειμαι παθων και στο λεω. ειναι φοβερα μηχανακια απο οδηγικη συμπεριφορα αποδοση και φρενα αλλα απο αξιοπιστια ειναι τρυπιος κουμπαρας. μην μπλεξεις....

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

kαλησπέρα σε όλους σας παιδιά. Eχω καιρό να μπω στο forum και αφορμή σήμερα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το beverly 300i που έχω .θέλω λοιπόν να μου πει κάποιος αν τυχόν έχει ακούσει η πάθει το ίδιο πρόβλημα διότι από ότι ακούγεται σε συζήτησης είναι ψιλό κοινό πρόβλημα και συμβαίνει συχνά. Eνώ λοιπόν το μηχανάκι κάνει κανονικά τα service του και μάλιστα σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία της piaggio μόλις σε 23.000 χιλ χιλιόμετρα έσπασε το ρουλεμάν το άξονα κίνησης στο διαφορικό και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολύ μεγάλη βλάβη στο σύστημα του διαφορικόu της τάξεως 300 ευρώ και άνω . Kαι αναρωτιέμαι τώρα εγώ ποσο φυσιολογικό είναι ? θα απαντήσω καθόλου λόγο γνώσεων δεν μπορεί ένα ρουλεμάν να σπάει κυριολεκτικά και να τα κουρεύει όλα μέσα στο σασμάν παρα μονο αν πρόκεται για ελαττωματικό προϊόν και αστοχία υλικού !Kύριος όταν πρόκεται για τόσα λίγα χιλιόμετρα !! Eχω μιλήσει με piaggio HELLAS και περιμένω της απάντησης τους μιας και τουs καθιστό υπεθύνους για την βλάβη ,αν και ακόμα με έχουν σε αναμονή καμια απάντηση και θέλω να μάθω τελικά αν κάποιος έχει η είχε παρόμοιο πρόβλημα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...