Προς το περιεχόμενο

Piaggio Beverly 300ie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας σκεφτομαι να παρω ενα scooter εδω και καιρο και απο αυτα που εχω δει μου αρεσει περισσοτερο το piaggio beverly οχι μεταχειρισμενο καινουργιο θα το παρω...θα ηθελα λοιπον να μου πειτε γνωμες αν βγαζει προβληματα κτλ...γενικοτερα αν αξιζει να το παρω.

Δημοσ.

καλο το συγκεκριμενο,γενικως εχουν καλα μοτερ τα beverly,ιδιως το τελευταιο μοντελο δεν εχει κραδασμους στο μοτερ στο ξεκινημα που κανουν σχεδον ολα τα beverly λες και θα ξεκολλησει το μοτερ.ακριβα θα λεγα τα σερβις οπως και τα ανταλλακτικα,οπως και μεγαλη προσοχη γιατι τα κλεβουν σαν τους αναπτηρες.

Δημοσ.

ειναι καλα δηλαδη...γτ ρωτησα εναν μαστορα που δεν ασχολειτε με scooter πιο πολυ ειναι με μηχανες και μου ειπε οτι βγαζουν προβληματα γενικοτερα ολα τα beverly...

Δημοσ.

ναι αλλα παιζει και το σεναριο οτι ειναι περισσοτερα beverly στο δρομο απο οποιοδηποτε σκοοτερ, οποτε λογικο να εμφανιζονται περισσοτεροι με προβληματα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικοτερα ο καθε μαστορας θα πει και κατι διαφορετικο.τα προβληματα υπαρχουν σε ολα τα μηχανακια πλεον και σε ολα τα αυτοκινητα αθανατο πραγμα δεν θα βρεις πουθενα οπως παλια.αν ο καθενας παραμελει σερβις,λαδια κτλ  λογω οικονομικων τοτε ξεκινανε και τα προβληματα.ριξε και μια ματια για το honda sh αρκετα αξιοπιστο ολα τα μοντελα του.βεβαια το 300i πολυ ακριβο αλλα και με το 150i την κανεις την δουλεια σου ανετα και οικονομικα(γνωμη μου παντα :-D )

Επεξ/σία από atasos
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το μηχανακι, πολυ ποιοτικο και αξιοπιστο, το εχουν 2 ατομα στην παρέα μου ενω εγω εχω το Carnaby με τον ιδιο κινητηρα. Σε κανεναν δεν εχει βγάλει καποιο ιδιαίτερο προβλημα. Εχει αρκετη δυναμη και πολυ καλη οδική συμπεριφορά, τα μονα μείον που βλέπω ειναι

1. Δεν εχει ποδιά, οπότε χανει σε θέμα πρακτικότητας

2. Η κατανάλωση του δεν ειναι μικρη

3. Δεν εχει ABS. Στη θέση σου θα κοιτουσα κανενα 300ρι με ABS, ιδιαίτερα αμα εισαι αρχάριος μπορεί να σου φανεί σωτήριο. Προσωπικά, ο μονος λόγος που θα αλλάξω καποια στιγμή το Carnaby ειναι να πάρω κάτι με ABS.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας...Αρχαριος σαν οδηγος δεν ειμαι οδηγω γυρω στα 8 χρονια αλλα παπακι...αρχαριος σε scooter ναι πρωτη φορα θα παρω...θα ηθελα να παρω το beverly με το ABS αλλα ειναι μεγαλη η διαφορα χρηματων για καινουργιο...τωρα μεταχειρισμενο εχουν την ιδια τιμη με το απλο beverly αλλα δεν θελω να το ρισκαρω με ενα μεταχειρισμενο

Δημοσ.

Εαν θες 300αρι με ABS δες το Sym GTS 300 ABS. 4259 έχει και ειναι εξαιρετικο..ασφαλές και πολύ άνετο! Οικονομία 3.5-4 λιτρα / 100χλμ !!

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα Honda SH, πολύ οικονομική συντήρηση και απροβλημάτιστο.

Ιμάντα πχ αλλάζεις στα 25.000 ενώ στο Beverly 10-15.

Δεν είναι τυχαίο που στην Ιταλία τα Beverly είναι ελάχιστα και παντού βλέπεις SH.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν πας σε μηκροτερα κυβικα 150cc δες και το Honda PCX 150cc  καναλωση σαν παπι κοστος συντηρησεις οτι και στο SH.

δεν εχει ABS αλλα combine brake που οταν φρεναρεις με το πισω σου δινει ενα 70% στον πίσω τροχο και ενα 30% στο μπροστα για καλυτερο φρεναρισμα και να μην μπλοκάρει ο πισω τροχος και πεσει σαβουρτισα :)

Δημοσ.

Στα κυβικά που κοιτάς και με ABS σαν εναλλακτική δες σοβαρά αυτό.

http://www.kymco.gr/product/people-gti-300-abs/#product

Εντάξει το beverly έχει design και ποιότητα στο Design του. 
Μειονεκτήματα του μπεβερλι :
Ακριβά Service και πιο συχνά αλλαγή αναλώσιμων (π.χ ιμάντα) από αλλα Scooter στην κατηγορία του.
Πανάκριβα ανταλλακτικά .. (ακομα και τα πλαστικά του είναι ακριβά )

Για το kymco που σου προτείνω:
Φθηνά ανταλλακτικα φθηνά αναλώσιμα φθηνά Service 
Αξιόπιστα .
ABS (μεγάλο συν )
Είναι στην ίδια τιμή με το beverly που λες .
Περισσότερη ροπή.
Αισθητά μεγαλύτερη ιπποδύναμη . Περίπου 7 ίππους παραπάνω. 

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Kalhspera, exw ena beverly 300ie kai prin kanena mhna tou allaxa lastixa, molis to phra to mhxanaki na fugw antilamvanomai pws to pisw frenw einai polu malako kai den pianei.. To xanapaw sto sunergeio kai m Leei ta ugra frenwn einai kai oti thelei exaerwsei, to paw tin epomenh mera na to kanw, prospathouse Mia wra na kanei exaerwsei kai telika den ekane, kai mou Leei ftaiei h trompa, allazoume trompa tpt ta idia, nekro to freno, m Leei h dagkana, allazoume kai dagkana tpt pali ta idia, m Leei to markoutsi einai, allazoume kai auto tpt, meta Apo polles wres exaerwseis kapia stigmh to frenw psilo epiase. Pairnw to mhxanaki kai m Leei oti meta Apo ligo tha ftiaxei, pragmati eftiaxe, Se sumeio na mhn mporw na to pathsw, einai para polu sklhro, kai shmera m ekane to exhs kathe fora pou to patousa kai afhna to frenw, to mhxanaki akoma frenare, kai frenare polu dunata les kai to patousa egw dunata. Meta Apo 1 wra pou to afhsa to frenw eixe malakwsei ligo kaito dokimasa sto 2plo Stan Mia duo fores, kathe fora pou to patousa olo kai sklhrhne kai frenare mono tou sunexeia.. Mhpws mporei na m pei kapoios ti mporei na einai euxaristw polu!!

Δημοσ.

Να το πας σε καναν άλλον μάστορα να το κοιτάξει και να στο φτιάξει,γιατί αυτός που το πήγες...μόνο μηχανάκι δεν σου άλλαξε...

• Like 3
Δημοσ.

《Εαν εχει σκιστει το πλαστικο που προστατευει το κυλινδρακι της αντλιας στην επαφη με την μαννετα εχεις σκληρη αισθηση και οχι γραμμικη πιεση,το εχω παθει》

Η εξαέρωση γίνεται πάνω στην δαγκάνα, από μιά ειδική υποδοχή που έχει.

Ισως να ναι και απο την αριστερη μανετα πισω φρενο(συνδιαστικα φρενα και με το μπροστα)..

Και για ολα αυτα σε χρεωνε κανονικα να υποθεσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...