stefant24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους σας όπως καταλάβατε και από το θέμα , ένας φίλος μου αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μικρόφωνο της κάμερας το οποίο είναι ενσωματωμένο στο λαπτοπ και συγκεκριμένα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον μέσω Skype. Το έφερε να το ελέγξουμε και τελικά δεν βγήκε τίποτα. Πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω ήταν να κάνω επανεγκατάσταση του προγράμματος , δεν πέτυχε , μετά να αλλάξω τις ρυθμίσεις του Skype , πάλι δεν πέτυχε , αργότερα σκέφτηκα να μπω και να αλλάξω τις ρυθμίσεις του μικροφώνου από το σύστημα αλλά και να κάνω update στους drivers και πάλι δεν βγήκε τίποτα. Τώρα θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω λύση στο πρόβλημα αυτό Υ.Γ. Έχει windows 7 δεν έχει κάνει κανένα φορματ και είχε ανοίξει το λάπτοπ για να καθαρίσει την σκόνη στην ψύκτρα.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχει χαλάσει η καλωδιοταινία που ενώνει το μικρόφωνο με την μητρική γι αυτό να μην πιάνει την φωνή. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορείς να το τσεκάρεις κάπως. μια λύση θα ήταν ενα φτηνό headset(του 10άρικου πχ απο logitech/microsoft)που θα έχει και 100% καλύτερη ποιότητα στο μικρόφωνο απο αυτά που είναι ενσωματωμένα.
stefant24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχει χαλάσει η καλωδιοταινία που ενώνει το μικρόφωνο με την μητρική γι αυτό να μην πιάνει την φωνή. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορείς να το τσεκάρεις κάπως. μια λύση θα ήταν ενα φτηνό headset(του 10άρικου πχ απο logitech/microsoft)που θα έχει και 100% καλύτερη ποιότητα στο μικρόφωνο απο αυτά που είναι ενσωματωμένα. Κοίταξε ο φίλος μου συμβουλεύτηκε έναν τεχνικό και του είπε ότι πρέπει να αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις και μάλιστα κάτι που να είναι hq σε full hd. Να σας πω δεν ψιλοκατάλαβα τι σημαίνει αυτό και κατά πόσο ισχύει και που μπορεί να το βρει.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 δεν νομίζω ότι υπάρχουν αυτές οι επιλογές. Το μικρόφωνο κανονικά θα πρέπει να λειτουργήσει out of the box χωρίς ρυθμίσεις και ιστορίες. Αν πάς πίνακας ελέγχου->ήχος->εγγραφή βρείς το μικρόφωνο και του πατήσεις ακρόαση της συσκευής και δεν παίξει,κάτι έχει πρόβλημα. Κοίταξες μήπως απο τον πίνακα ελέγχου της κάρτας ήχου μήπως είναι απενεργοποιημένο/σίγαση;
stefant24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 δεν νομίζω ότι υπάρχουν αυτές οι επιλογές. Το μικρόφωνο κανονικά θα πρέπει να λειτουργήσει out of the box χωρίς ρυθμίσεις και ιστορίες. Αν πάς πίνακας ελέγχου->ήχος->εγγραφή βρείς το μικρόφωνο και του πατήσεις ακρόαση της συσκευής και δεν παίξει,κάτι έχει πρόβλημα. Κοίταξες μήπως απο τον πίνακα ελέγχου της κάρτας ήχου μήπως είναι απενεργοποιημένο/σίγαση; Κοίταξα και δεν ήταν απενεργοποιημένη η σε σίγαση Στις ρυθμίσεις ήχου, φαίνεται το μικρόφωνο? Untitled.jpg Ναι φαίνεται και ήταν μάλιστα επιλεγμένο
stefant24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τώρα ούτε την εικόνα μου έχω , τι κάνω τώρα????
Euclides Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ναι φαίνεται και ήταν μάλιστα επιλεγμένο Αφού φαίνεται και μάλιστα επιλεγμένο, τότε το μικρόφωνο και συνδεδεμένο είναι, και οι drivers είναι εντάξει. Δεν μπορώ να φανταστώ που είναι το πρόβλημα.
stefant24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αφού φαίνεται και μάλιστα επιλεγμένο, τότε το μικρόφωνο και συνδεδεμένο είναι, και οι drivers είναι εντάξει. Δεν μπορώ να φανταστώ που είναι το πρόβλημα. Κοίταξε τώρα ούτε κάμερα δεν παίζει δηλαδή δείχνει μαύρη εικόνα
stefant24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Aποφάσισα να το ανοίξω το λαπτοπ . Τώρα τι πρέπει να κοιτάξω και να κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα