xlapatsas4000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 παιδια εχω την λολλιποπ και γενικα το κινητο ψιλοκολλαει και η καμερα κρασαρει μια στο τοσο και πρεπει να κανω επανεκκινηση για να δουλεψει γενικα δεν το περιμενα απο μια τετοια συσκευη, σκεφτομαι πως να το διορθωσω, σκεφτηκα μηπως βαλω την Cyanogen αν και ειναι η πρωτη μου συσκευη ανδροιδ οπωτε δεν ξερω και πολλα. μπορειτε να μου πειτε για την συγκεκριμενη ρομ ; πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα και τι αλλο μπορω να ακνω ; 1
euxoulhs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 καταρχην το g900f ειναι το s5 και οχι το s6. πριν κανεις οτιδηποτε αν δεν εχεις περασει την lp μεσω odin δοκιμασε το ετσι,καθεται πιο καλα,φυσικα μετα το περασμα φουλ wipe... το οτι κρασαρει και κολλα δν εχει να κανει με την συσκευη,η συσκευη εινα αψογη. το λειτουργικο ειναι ακομα μαπα μιας και ειναι νεος τροπος επεξεργασιας.. οσον αφορα το cm ειναι καλη απλα να ξερεις αναφερουν για χαμηλοτερη αναλυση της καμερας καθως μικροτερη διαρκεια της μπαταριας κατα της χρησης. τσεκαρε στο xda forum καντο ροοτ αν γουσταρεις διεγραψε οτι περιττο υπαρχει (btw απο 2.2gb που ειναι η ρομ την εχω φτασει στα 1,3gb ) κλεινοντας προσωπικα ναι θα προτιμουσα cm οχι ομως 12 αλλα cm 11 που βασιζεται στην kk
xlapatsas4000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 απο κεκτημενη ταχυτητα το s6, με odin ειχα περασει την λολλιποπ.Εσυ τι εχεις ; δεν ξερω τι να κανω δεν περιμενα μια συσκευη τετοιου κοστους να κολλαει. 1
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 http://androidbiits.com/android-5-0-lollipop-cyanogenmod-12-0-custom-rom-on-samsung-galaxy-s5-sm-g900f/ Δες εδω μια καλη Το κινητο ειναι το S5
euxoulhs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 απο κεκτημενη ταχυτητα το s6, με odin ειχα περασει την λολλιποπ.Εσυ τι εχεις ; δεν ξερω τι να κανω δεν περιμενα μια συσκευη τετοιου κοστους να κολλαει. εγω ευτυχως δεν εχω το ευρωπαικο μονοτελο,εχω το exynos (8πυρνο). να στο ξαναπω δεν ειναι οτι η συσκευη εχει θεμα,η συσκευη ειναι κορυφαια,το λογισμικο LP ειναι για πεταμα. επειδη ειναι 1η φορα με νεους κωδικες κτλπ. Υ.Γ. επειδη βλεπω διαφορα λινκς απο τον απο πανω,σ συνυστω να μπαινεις απευθειας στο xda forum να βρισκεις οτι θες, ειναι η 1η σελιδα απο οπου γινονται τα devs. τωρα μπορεις να ξαναγυρισεις σε kitkat μεσω odin και μετα να βαλεις την cm 11 (kitkat ειναι μια χαρα απο το lollipop) τσεκαρε τις ρομ και αναλογα με τα bugs κτλπ βαλε οποια θες http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα