Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , εχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου . Ειναι ενα toshiba satellite A500, το οποιο δουλευει κανονικα αλλα καθε φορα που το ανοιγω μπαινει μονο του στο bios !! Του χω δοκιμασει 2 δισκους , τους οποιους εχω κανει φορματ , το χω δοκιμασει να το ανοιξω με μπατααρια μονο η μονο με το ρευμα , update b5ios δε γινεται ουτε καποια ρυθμιση εκει υπαρχει κ η cmos του ειναι κομπλε γτ εχει σωστη ωρα ημερομηνια συνεχεια !! Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα που βρηκα στο google !! Κανεις καμια ιδεα πως μπορω να το φτιαξω ? 

Δημοσ.

Once in bios go to the security tab and change 'Secure Boot' to disabled. Then go to the Advanced tab and press the down arrow key to System Configuration and hit enter. go to 'Boot Mode' and change it from UEFI Boot to CSM Boot. Δοκιμασε αυτο εδω να δεις αν βοηθησει...

Δημοσ.

Δες και τα σχολια εδω www.tomsguide.com/forum/80340-35-toshiba-laptop-past-bios

Edit: reset to defaults δοκιμασες;;; εκανες μηπως προσφατα αλλαγες σε hardware;;; μηπως το φ2 ή οποιο αλλο ειναι για τα bios εχει κολλησει;;

Δημοσ.

Reset ναι εχω δοκιμασει !! Αλλαγες δεν εκανα , εκτος απ τον δευτερο δισκο που δοκιμασα !! Θα τσεκαρω τωρα για το φ2

Και ναι ηταν το πληκτολογιο ... !! Μολις το εβγαλα τελειως , μπηκα κανονικα στα windows !! Εκανα τα παντα και το πιο απλο δε το δοκιμασα ποτε , ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια φιλε μου !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...