Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα.

Ενώ έχω μετατρέψει το αρχείο υποτίτλων σε μορφή gre.srt και ενώ παίζουν μια χαρά στην εφαρμογή,όταν πάω να στριμάρω την ταινία στην τηλεόραση,εμφανίζεται μόνο το βίντεο και όχι οι υπότιτλοι.

Χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση;

Δημοσ.

Τι εννοείς;Μέσω dlna φυσικά.

Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή στο laptop και απο 'κει στριμάρω στην τηλεόραση.Η ταινία παίζει μια χαρά,αλλά δεν φαίνονται οι υπότιτλοι.

Δημοσ.

Σαν χρηστης dlna server (οχι plex), ειχα διαπιστωσει πως οι υποτιτλοι μεσω dlna ειναι καθαρα θεμα client και οχι server.

Αυτη την υποθεση μου την επιβεβαιωσε πριν 2 μηνες περιπου το τεχνικο τμημα της panasonic (κατασκευαστης της smart tv μου) λεγοντας πως "ο dlna client της τηλεορασης τραβαει ΕΝΑ αρχειο απο το σερβερ τη φορα" και αυτο το αρχειο προφανως ειναι το βιντεο. Γι' αυτο δεν βλεπω υποτιτλους.

Τσεκαρισμενο σε ποικιλια απο andoid devices, απο s3 και tab 3 μεχρι ενα σαπιο tablet των 100Ε (αν θες να αναφερω ολη τη λιστα με τις συσκευες που δοκιμασα), σε ipad (ipad 2) και iphone (iphone 4), σε wp 8 + wp 8.1 (lumia 620), και σε vlc και xbmc απο εφαρμογες για pc (σε windows και λινουξ).

Οι υποτιτλοι σε ξεχωριστο αρχειο παιζουν σε ολες τις συσκευες με android και στις 2 εφαρμογες που λεω. Στα υπολοιπα παιζει μονο το βιντεο.

Οποτε εχω 2 λυσεις, ή τα κανω ολα mkv με softsubbed υποτιτλους ή οτιδηποτε αλλο με hardsubbed υποτιτλους και re-encoding. Εννοειται οτι εκανα το 1ο.

Δημοσ.

Δοκιμασε το serviio, Streamαρει mkv + srt, χωρίς transcoding σε samsung tv. Δοκίμασε και στην δικιά σου.

Το 'χω εγκατεστημένο,αλλά κολλάει πολύ.

Σαν χρηστης dlna server (οχι plex), ειχα διαπιστωσει πως οι υποτιτλοι μεσω dlna ειναι καθαρα θεμα client και οχι server.

Αυτη την υποθεση μου την επιβεβαιωσε πριν 2 μηνες περιπου το τεχνικο τμημα της panasonic (κατασκευαστης της smart tv μου) λεγοντας πως "ο dlna client της τηλεορασης τραβαει ΕΝΑ αρχειο απο το σερβερ τη φορα" και αυτο το αρχειο προφανως ειναι το βιντεο. Γι' αυτο δεν βλεπω υποτιτλους.

Τσεκαρισμενο σε ποικιλια απο andoid devices, απο s3 και tab 3 μεχρι ενα σαπιο tablet των 100Ε (αν θες να αναφερω ολη τη λιστα με τις συσκευες που δοκιμασα), σε ipad (ipad 2) και iphone (iphone 4), σε wp 8 + wp 8.1 (lumia 620), και σε vlc και xbmc απο εφαρμογες για pc (σε windows και λινουξ).

Οι υποτιτλοι σε ξεχωριστο αρχειο παιζουν σε ολες τις συσκευες με android και στις 2 εφαρμογες που λεω. Στα υπολοιπα παιζει μονο το βιντεο.

Οποτε εχω 2 λυσεις, ή τα κανω ολα mkv με softsubbed υποτιτλους ή οτιδηποτε αλλο με hardsubbed υποτιτλους και re-encoding. Εννοειται οτι εκανα το 1ο.

Για καν' το πιο λιανά αυτό.

Εννοείς μέσω του mkvtoolnix να βάλω την ταινία και τους υπότιτλους μαζί και να τα μιξάρω;

Δε θα είχα θέμα,αλλά το mezzmo δεν είναι free.Το λιώνω όταν καμιά φορά το δίνουν προσφορά τσάμπα,αλλά τι να το κάνεις για μερικές μέρες μόνο;

Για μένα είναι ο καλύτερος media server μιας και κάνει μόνος του transconding τους υποτίτλους.

Δυστυχώς,αυτό που αξίζει έχει και το ανάλογο αντίτιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...