saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μηπως πρεπει να κανεις αυτο που ειπε ο tsilitheo1 Να φλασαρης παλι την rom απο την αρχει!
κουξκουκ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 τωρα καταφερα να το ανοιξω ειχα φτιαξει ενα αντιγραφο το ξανα εβαλα, εφαγε παλι σκαλομα τωρα ανοιξε και δυχνει καλα κατεβαζω της εφαρμογες που ειχε, δεν νομιζω να θελει φλασαρισμα γιατι διχνει πλεον την ρομ πρην δεν την εβλεπα ..... ακυρο παιδια με πεταει εξω και μετα κανω αμαν να το ξανα ανοιξω...
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Οτι σου εχει πει ο tsilitheo1 Βλεπω οτι στα λεει αναλυτηκα πιο πανω
κουξκουκ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δεν γνωριζω απο τετοια φιλε μου δυστοιχως...θα πω κατι φιλους μου
κουξκουκ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 παιδια το εστειλα στην procordia για ακομα μια φορα με φλασαρισμα που μου λεγατε τελικα δεν γινοταν τιποτα ...
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Αυτη η προκορντια θα κανει αυτο που θα εκανες και συ αν γνωριζες ή ηθελες να ακολουθησεις οδηγιες ή ειχες 1 φιλο που γνωριζει. Το προβλημα δεν ηταν hardware αλλα software και λυνεται μονο με επανεγκατασταση της ρομ κοινως φλασαρισμα. Ο.τι κανεις περιπου οταν τα windows τα εχουν παιξει. Επανεγκατασταση. Για τυχον αμφιβολιες ρωτα την προταδε οταν το παρεις στα χερια σου παλι
κουξκουκ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 το εκανα παιδια εγινε το φλασαρισμα και ξανα στα ιδια ηταν το κινητο....
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 το εκανα παιδια εγινε το φλασαρισμα και ξανα στα ιδια ηταν το κινητο.... Οταν εννοης τα ιδια!!! Τι παλι επανεκηνιση.... Αν ναι δεν περασανε σωστα την rom Την εχω πατηση και γω. Ο μονος τροπος ειναι φλασαρισμα απο την αρχει την rom σωστα. Εχει δικιο ο τεο...
κουξκουκ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 εγω την εκανα ρε παιδια βρηκα εναν οδηγο στα ελληνικα ευκολα κα δεν εγινε τιποτα οταν παρω κινητο απο την προκορντια θα σας πω τι γραφει μεσα η αναφορα της ...αλλα δεν πιστευω να ηταν η ρομ γιατι απο οτι μου ειπαν σε στοκ ρομ δεν εμφανιζονται τετοια πραγματα...
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Ελα βρε εγω νομιζα ετσι οπως το ειπες οτι απο εκει που το πηγες.... 1
κουξκουκ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παιδια μου ηρθε το κινητο εγραψαν οτι ειχε προβληματα freeze (lock up) (hang) και auto power off και το διορθωσαν με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ...και μετα απο διημερο ελενχο ολα καλα εγω αυτο το ειχα κανει .....το κινητο το εχω απο την πεμπτη ειναι μια χαρα μεχρι τωρα..
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μα καλα, στην προηγουμενη σελιδα γραφεις οτι δοκιμασες επαναφορα εργοστασιακων που σου ειπα και δεν δουλεψε... Τεσπα , ολα καλα...
κουξκουκ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ναι το εκανα αυτό λέω και δεν εγινε τίποτα, τώρα κατι αλλο θα εκαναν και θα εγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα