Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θελω να πω... Αν δεν εχεις γνωση τι αντιμετωπιζεις μην προχωρας στα τυφλα... Τα φορουμ καλα τα λενε αλλα εσυ δεν ξερω αν τα καταλαβαινεις. Μπορω να σου αρμαθιασω εδω ενα καρο φορουμ αρκει να εισαι γνωστης αλλιως μονο χειροτερα θα το κανεις. Και δεν ειμαι εδω για να πουλω εξυπναδες. Αλλωστε αν θυμαμαι σωστα εχω ηδη 1 like απο εσενα...

Λοιπον ας αφησουμε εξυπναδες στην ακρη και ακολουθησε αυτο το λινκ... Αυτο για το verizon το παρακαμπτεις. Ακολουθησε τα υπολοιπα κατα γραμμα. Αν χασεις αρχεια ή απο λαθος χρηση το τηλ.γινει τουβλο δεν ευθυνομαι εγω. Αν δεν εισαι σιγουρος μην ακολουθησεις το λινκ. Αυτο που εχει γινει ειναι οτι καταστραφηκε η ρομ και το τηλ. εχει πεσει σε bootloop. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον εχασε αρχεια ανοιξε για λιγο το κινητο και δεν επιαναν βασικα κουμπια οπως το χομ μπαττον....τωρα εχεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Σου γραφω πιο πανω οτι κατεστρεψες την ρομ και επεσε σε bootloop. Ακολουθησε το λινκ αν εισαι σιγουρος

Βαζεις ιμει και σου δινει την ρομ του τηλ. Την κατεβαζεις. Κατεβαζεις και τους ντραιβερς της λγ αν δεν ειναι ηδη στο πσ σου. Κατεβαζεις και το φλας τουλ της λγ. Ακολουθεις κατα γραμμα και ξαναφλασαρεις την ρομ. Θα εχεις ενα εργοστασιακο τηλ. Οπως οταν το αγορασες χωρις εφαρμογες λογαριασμους κτλ. Το κανεις με δικη σου ευθυνη το τονιζω παλι

Δημοσ.

Μακαρι να ανοιξει χωρις τιποτε αλλο. Αλλα με το μπακαπ δεν κανεις κατι. Αν εχεις καποιον που το κατεχει δοκιμασε οτι σου ειπα. Τωρα βλεπεις ποσο ευκολα γινονται τα σουβερ;;

Τι επαναφορα;;; εργοστασιακων ρυθμισεων;;

Δημοσ.

δεν μπορω να κανω backup ...... δεν το ξεκιναει ...... ειμαι μεσα στην συσκευη αλλα μπορω να κανω λιγα πραγματα ουτε το νουμερο τηλ αναγνωριζει,,

Δημοσ.

Αφου εισαι μεσα δοκιμασε απο εκει το φακτορι ρεσετ. Ισως δουλεψει.

Ρυθμισεις - δημιουργια αντιγραφων - επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Μην τσεκαρεις την σδ καρτα

Δημοσ.

Φλασαρε την ρομ απο την αρχη. Ακολουθησε το πιο πανω λινκ εσυ ή καποιος που το γνωριζει καλυτερα.

Κατι ακομα.. Μην αγχωνεσε. Το τηλ σου ειναι πληρως λειτουργικο ακομα. Απλα θελει την ρομ απο την αρχη. Δεν ειναι τουβλο

Δημοσ.

Αν δεν βρεις κατι πιο κοντα προσφερομαι εγω αν εισαι διαθετημενος για μεταφορικα. Σου δινω εδω χυμα διευθυνση και αδτ μην νομισεις οτι ειμαι λαμογιο.

Οταντου μιλας και δεν απανταει. Το δικο σου δεν ειναι ακομα εκει

Δημοσ.

σημερα εγινε το εξης καταφερα να το ανοιξω και ξανα προσπαθησα να κανω backup  και εγινε στην αρχη που το ανοιγα με πετουσε και εσβηνε τωρα το ανοιξα και φενεται να ειναι καλα δουλευουν ολα και το κιτκατ το εμφανιζει η καρτα τηλ δουλευει αλλα γινετε το εξης αμα το κλεισω μια ανοιγη μια οχι....καμια ιδεα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...