tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τι θελω να πω... Αν δεν εχεις γνωση τι αντιμετωπιζεις μην προχωρας στα τυφλα... Τα φορουμ καλα τα λενε αλλα εσυ δεν ξερω αν τα καταλαβαινεις. Μπορω να σου αρμαθιασω εδω ενα καρο φορουμ αρκει να εισαι γνωστης αλλιως μονο χειροτερα θα το κανεις. Και δεν ειμαι εδω για να πουλω εξυπναδες. Αλλωστε αν θυμαμαι σωστα εχω ηδη 1 like απο εσενα... Λοιπον ας αφησουμε εξυπναδες στην ακρη και ακολουθησε αυτο το λινκ... Αυτο για το verizon το παρακαμπτεις. Ακολουθησε τα υπολοιπα κατα γραμμα. Αν χασεις αρχεια ή απο λαθος χρηση το τηλ.γινει τουβλο δεν ευθυνομαι εγω. Αν δεν εισαι σιγουρος μην ακολουθησεις το λινκ. Αυτο που εχει γινει ειναι οτι καταστραφηκε η ρομ και το τηλ. εχει πεσει σε bootloop. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476
κουξκουκ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 μαλλον εχασε αρχεια ανοιξε για λιγο το κινητο και δεν επιαναν βασικα κουμπια οπως το χομ μπαττον....τωρα εχεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω?
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Σου γραφω πιο πανω οτι κατεστρεψες την ρομ και επεσε σε bootloop. Ακολουθησε το λινκ αν εισαι σιγουρος Βαζεις ιμει και σου δινει την ρομ του τηλ. Την κατεβαζεις. Κατεβαζεις και τους ντραιβερς της λγ αν δεν ειναι ηδη στο πσ σου. Κατεβαζεις και το φλας τουλ της λγ. Ακολουθεις κατα γραμμα και ξαναφλασαρεις την ρομ. Θα εχεις ενα εργοστασιακο τηλ. Οπως οταν το αγορασες χωρις εφαρμογες λογαριασμους κτλ. Το κανεις με δικη σου ευθυνη το τονιζω παλι
κουξκουκ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 dyskola na to kano ayto pou grafi...... ama ksana mpo mesa tha prospathiso na to kano backup ksana anikse kai den kani eppanafora ....
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μακαρι να ανοιξει χωρις τιποτε αλλο. Αλλα με το μπακαπ δεν κανεις κατι. Αν εχεις καποιον που το κατεχει δοκιμασε οτι σου ειπα. Τωρα βλεπεις ποσο ευκολα γινονται τα σουβερ;; Τι επαναφορα;;; εργοστασιακων ρυθμισεων;;
κουξκουκ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δεν μπορω να κανω backup ...... δεν το ξεκιναει ...... ειμαι μεσα στην συσκευη αλλα μπορω να κανω λιγα πραγματα ουτε το νουμερο τηλ αναγνωριζει,,
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αφου εισαι μεσα δοκιμασε απο εκει το φακτορι ρεσετ. Ισως δουλεψει. Ρυθμισεις - δημιουργια αντιγραφων - επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Μην τσεκαρεις την σδ καρτα
κουξκουκ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 το εκανα αυτο που ειπες αλλα οταν ειναι να κανει επανακιννησει παταω οκ και δεν κανει τιποτα...
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Φλασαρε την ρομ απο την αρχη. Ακολουθησε το πιο πανω λινκ εσυ ή καποιος που το γνωριζει καλυτερα. Κατι ακομα.. Μην αγχωνεσε. Το τηλ σου ειναι πληρως λειτουργικο ακομα. Απλα θελει την ρομ απο την αρχη. Δεν ειναι τουβλο
κουξκουκ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 θα πω κατι φιλους και θα ξανα γραψω εδω ευχομαι να μπορεσουμε να κανουμε κατι... pos katalaveno oti egine touvlo?
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Αν δεν βρεις κατι πιο κοντα προσφερομαι εγω αν εισαι διαθετημενος για μεταφορικα. Σου δινω εδω χυμα διευθυνση και αδτ μην νομισεις οτι ειμαι λαμογιο. Οταντου μιλας και δεν απανταει. Το δικο σου δεν ειναι ακομα εκει
κουξκουκ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 θα πω αυριο τους φιλους μου και αν δεν γινει θα σου πω σε ευχαριστω και για τις απαντησεις και τον χρονο σου..
κουξκουκ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 σημερα εγινε το εξης καταφερα να το ανοιξω και ξανα προσπαθησα να κανω backup και εγινε στην αρχη που το ανοιγα με πετουσε και εσβηνε τωρα το ανοιξα και φενεται να ειναι καλα δουλευουν ολα και το κιτκατ το εμφανιζει η καρτα τηλ δουλευει αλλα γινετε το εξης αμα το κλεισω μια ανοιγη μια οχι....καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα