κουξκουκ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά από εχθές το απόγευμα συμβαίνει το εξής το κινητό αρχίζει και διακόπτει όλες τις λειτουργίες μόνο του ακόμα και το κιτκατ με αποτέλεσμα να κολλάει γιατί το κάνει συνεχόμενα χωρίς να προλαβαίνω να κάνω κάτι και έτσι αναγκάζομαι να το κάνω επανεκκίνηση για να ξανα λειτουργήσει αυτές τις μέρες δεν έχω κατεβάσει πρόγραμμα η κάτι άλλο έχει κανείς ιδέα τι παίζει να φταίει υγ το έκανε όταν έπαιζα ένα παιχνίδι αλλά τώρα και όταν σκρολλαρο στην αρχική οθόνη. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
vrwmiaris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Γράψε κάποια πράγματα παραπάνω να δούμε τι παίζει ακριβώς.ρομ, έκδοση, modules κτλπ
κουξκουκ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 δεν ειναι ρουτ το κινητο ειναι η σειρα 802 δεν το εκανε αυτο τωρα αρχισε ...
κουξκουκ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν κατεβασα κατι τωρα τελευταια να το δικαιολογησω
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δοκιμάσε το σκούπισμα του διαμερίσματος μνήμης cache και της μνήμης cache Dalvik σε recovery mode
κουξκουκ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 πως το κανω αυτο? πρεπει να κατεβασω κατι ?
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 http://www.android.gs/how-to-enter-recovery-mode-on-lg-g2/ Οχι δεν κατεβαζεις κατι
κουξκουκ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 δεν καταλαβα πως γινετε το εκανα και δεν πετυχαινει μετα απο αυτο εχει κολησει και το λογκο της λγ οταν το ανοιγω μονο αναβουν τα λαμπακια τπτ αλλο καμια ιδεα να το διωρθοσω?
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αν το προσπαθησεις λιγακι ακομα θα εχεις ενα ωραιοτατο σουβερ για τον καφε ή το ποτο σου....
κουξκουκ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 τοτε πες μου τι να κανω δεν περιμενω εξυπναδες αλλα λυσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα