partblah1990 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Exω καποιος αποριες για την χρηση αυτου του προγραμματος . Αρχικα να πω πως εχω κανει ενα ειδωλλο του σκληρου δισκου με τα windows 7 και το εχω αποθηκευσει σε εναν αλλον 2ο εσωτερικο σκληρο δισκο - εχω δηλαδη δυο σκληρους χωρις κανενα partition, εναν για το λειτουργικο+τα προγραμματα μου και στον αλλον εχω βαλει το ειδωλλο αυτο μαζι με ταινιες τραγουδια και pdf.Eρωτησεις 1. Ειναι καλη αυτη η διαμορφωση που εχω κανει ; (δηλαδή που έχω εναν σκληρο για λειτουργικο και εναν 2ο για προσωπικα αρχεια). Υπάρχει μήπως κάποια καλύτερη ;2. Αν υπαρξει προβλημα με το σκληρο που εχω το λειτουργικο (π.χ. φαω ιο στο bios και δε μπουταρει) το clonezilla μεσω του live cd θα επαναφερει πληρως το ειδωλλο ; Ο σκληρος θα ειναι 100% λειτουργικος οπως και πριν ;3. Ο σκληρος με το image και τα αρχεια μου εφοσον δεν εχει λειτουργικο , υπαρχει περιπτωσει να κολλησει ιο ; Προσωπικα δε χρησιμοποιει antivirus γιατι βαρυνει αρκετα το συστημα μου.4. Αν βαλω SSD και κανω επαναφορα το ειδωλλο μεσω του clonezilla στον ssd θα λειτουργει κανονικα ή το είδωλλο πρεπει σονυ και καλα να γινεται restore μονο στον δισκο απο απου πηρα το image ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα