Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To GPS MLS Talk & Drive 510 στα 68euro (69euro αλλα με το παζαρεψετο παει στα 68euro) απο τον Link.png Site: Κοτσοβολο ...

Κατι λιγοτερο απο 40% πιο φθηνο ( Link.png Site: Skroutz ) απο το επομενο καταστημα...

(Να υπενθυμισω βεβαια οτι σημερα ειναι ΣΑΒΒΑΤΟ :ph34r: :devil: :ph34r: :devil: )

Το εμφανιζει διαθεσιμο σε:
Πατρα
Χαλκιδα
Ιωαννινα
Κερατσινι
Ρεντη
Μενιδι

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει σημασια που είναι Σαββατο, εχετε μπερδεψει τα μαγαζια! :)

Price match είναι, υπαρχει και το android στο ΜΜ επισημα και εκει, στην ιδια τιμη.

Δημοσ.

υπαρχουν ακομη αγοραστες που αγοραζουν stand alone gps?Αν δεν εχεις tablet θα εχεις smartphone kai τελειωσες......

Δημοσ.

υπαρχουν ακομη αγοραστες που αγοραζουν stand alone gps?Αν δεν εχεις tablet θα εχεις smartphone kai τελειωσες......

καλησπερα

Σε βοηθαει πολυ να ειναι ξεχωριστο το gps ιδιαιτερα οταν οδηγεις γιατι αν ειναι στο τηλεφωνο και σε καλεσουν ή πρεπει να παρεις εσυ τηλεφωνο τοτε διμιουργειται θεμα ( εγω χρησιμοποιω την πλοηγηση απο το κινητο οταν ειμαι πεζος)

Δημοσ.

θελω να παρω ενα ξεχωριστο.αυτο αξιζει κατα τη γνωμη σας?ξερω οτι παλιοτερα ηταν το κορυφαιο που ειχαμε για ελλαδα αλλα δεν ξερω τι ρολο βαραει τωρα.απο αναβαθμισεις πως παει?

Δημοσ.

θελω να παρω ενα ξεχωριστο.αυτο αξιζει κατα τη γνωμη σας?ξερω οτι παλιοτερα ηταν το κορυφαιο που ειχαμε για ελλαδα αλλα δεν ξερω τι ρολο βαραει τωρα.απο αναβαθμισεις πως παει?

για ελλαδα αυτη τη στιγμη πιστευω οτι καλυτερη λυση ειναι το tomtom

η mls εχασε το παιχνιδι χρονια τωρα (οταν η ngi εδωσε τους χαρτες της στην tomtom)

αν το θες και για εξωτερικο η γνωμη μου ειναι οτι το tomtom ειναι μονοδρομος

(εχω ακουσει καλα και για navigon αλλα δε τοχω χρησιμοποιησει)

Δημοσ.

Αμα κανεις 60Κ Km το χρονο σε καθε χωριο της Ελλαδος και το χρησιμοποιεις καθημερινα για ωρες, δε νομιζω οτι το κινητο μπορει να αποτελεσει λυση. Επισης το tablet κριμα ειναι να λειτουργει τοσες ωρες γι αυτο το σκοπο. Βεβαια για χρηση μια στο τοσο καλυπτεσαι ανετα απο αυτες τις συσκευες.

Στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις κατι καλυτερο. Σαφως τα tomtom ειναι τα κορυφαια και να navigon ακολουθουν αλλα εξαρταται παντα απο τα λεφτα που διαθετεις και την χρηση που θελεις να κανεις οπως ειπα παραπανω.

ΥΓ. Εχω χρησιμοποιησει και τις 3 μαρκες, και αυτη την στιγμη ειμαι με ενα talk & drive του 100αρικου που το navigon του 50αρικου που εχω απο το 2008 ειναι σαφως ανωτερο και στην πλοηγηση αλλα και στο εσωτερικο του(μιας και το πηγα περυσι σε ηλεκτρονικο γιατι εχανε επαφη το βυσμα της μπαταριας.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...