Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@XmorsX απ τα λιγοστά συγκριτικα reviews αυτό είδα κι εγώ. Αλλά είναι εφικτό να δώ τις τεχνικές προδιαγραφές?

Στο site της Dell, και όχι μόνο. Αλλά δε θα το καταλάβεις από τις τεχνικές προδιαγραφές. Η μεγάλη διάφορα φαίνεται σε reviews και σε φορουμς χρηστών. Η u2713h δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον.

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απέκτησα την dell u2715h, πριν από ένα εικοσαήμερο περίπου, ενώ πριν χρησιμοποιούσα κατά κύριο λόγο την dell u4210, την οποία βέβαια εξακολουθώ να χρησιμοποιώ. Από την εμπειρία των δύο αυτών οθονών, μπορώ να σου πω ότι είμαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από το νέο μου απόκτημα. Σου την συνιστώ ανεπιφύλακτα, τουλάχιστον για δουλειά γραφείου, παιχνίδια δεν παίζω και δεν έχω άποψη. Ειδικά για την έλλειψη bezel's θα την λατρέψεις. Προσωπικά το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω, είναι η πολύ παλιά κάρτα γραφικών, που έχω μια asus 6950, η οποία δυσκολεύεται λίγο όταν υπάρχει γρήγορη ανανέωση εικόνας, παρόλο που χρησιμοποιώ display port.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά ποιά αγόρασες; Εγώ χρησιμοποιούσα την dell u2410 την οποία λόγο καμένων pixel η dell μου την αντικατέστησε με την  u2413. Επειδή κάνουμε παρόμοια δουλειά, εγώ έχω συνολικά 3 μονιτορ. 2 19'' 1280x1024 εκατέρωθεν  της dell και την 2413 1920 x 1200. Λόγο της διαφορετικής ανάλυσης είναι λίγο κουραστικό ειδικά στην μετακίνηση του ποντικιού όταν είναι χαμηλά (σκαλώνει στην dell). Τώρα, μετά απο δύο χρόνια χρήσης των 19ιδων μονιτορ, προσανατολίζομαι στην αγορά άλλων 2 μεταχειρισμένων οθονών σε ίδια ανάλυση ώστε να μην έχω αυτό το πρόβλημα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η αγορά σου θα πρέπει να προσανατολιστεί και μελλοντικά ώστε να έχεις το baget να αγοράσεις μια παρόμοια με αυτή που θα πάρεις. Γιατί, για παράδειγμα άλλο να δώσεις 900 ευρω για μια οθόνη που δύσκολα θα ξαναγοράσεις και άλλο να δώσεις 400 ποσό το οποίο διαθέτεις πιο εύκολα για την αγορά μιας δεύτερης.

Δημοσ.

Παιδιά καησπέρα και πάλι.

Συγνώμη για την καθυστέρηση η καθημερινότητα βλέπετε. Τα τοπικά καταστήματα δεν μπορούν να με καλύψουν για την αγορά της u2715h, συνεπώς θα προβώ λίαν συντόμως για αγορά απ το skroutz. Φυσικά, μέχρι τότε είμαι ανοικτός ακόμα σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση. :)

@bazzil, εν μερη συμφωνω μαζί σου. Προσατολίστηκα στην αγορά μίας νέας - και όχι μεταχειρισμένης ίδιας (23'') - με το σκεπτικό ότι μελλοντικά θα πάρω μία ίδια u2715h και θα τις δουλεύω παράλληλα.

Δημοσ.

Εφόσον μπορείς να πάρεις 2 ίδιες τοτε προχώρα. 2 27'' είναι πιστεύω ο καλύτερος συνδιασμός. Οταν αγοράσεις και τη δεύτερη αγόρασε και μια βάση σαν αυτές για παράδειγμα. Θα εξοικονομίσεις επιπλεόν χώρο στο γραφείο σου.

Δημοσ.

@xmors η Benq είναι 100 ευρώ μείον απ την Dell. Συμφέρει σε γενικές γραμμές και απ ότι βλέπω είναι λίγο καλύτερη (?)

Εχει πολλές καλές γωνίες

και γενικά τα reviews της είναι καλά.

@Bazzil ευχαριστώ κι εσένα. Ναι, με την αγορά της 2ης, χρείαζεται η βάση.

@Vasillis_24, σε ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω, δεν μου "κάνει κλικ".. :ph34r:

Δημοσ.

Ναι η BL2710PT συμφερει γενικα. Μονο για gaming θα σε απετρεπα απο την BenQ, αλλα αυτο δε σε ενδιαφερει.

Και η AOC ειναι καλη οθονη και συμφερουσα αγορα. Αν μπορουσες να δεις την AOC που θα αγοραζες, θα αξιζε τον κοπο γιατι καποιες ειναι glow free. Αυτο δεν ισχυει σε ολες ομως, οποτε απο τις δυο καλυτερα η BenQ αν δεν ειναι πολυ ακριβοτερη της AOC.

Δημοσ.

@XmorsX η Benq είναι 70 ευρώ+. Ουσιαστικά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στα χρήματα.

Ναι αλλά ούτε διάφορα στις επιδοσεις έχουν.

Έχουν και οι δυο ίδια ποιότητα εικόνας. Η BenQ έχει λίγο μεγαλύτερο input lag, ενδιαφέρει μόνο τις gamers. Η dell είναι λίγο ακριβότερη και έχει frameless design με εσωτερικά μαύρα bezels που χαλάνε το αντιλαμβανομενο μαύρο.

Αν θες να κάνεις οικονομία μπορείς να πάρεις και την παραπάνω AOC, έχει μια ιδέα υποδεέστερα color presets αλλά συνολικά αποδίδει και αυτή πολύ καλά.

Δημοσ.

Επίσης θα πρέπει να λάβεις υποψην την πολιτική στα καμμενα Pixel της κάθε εταιρείας. Εμένα πχ η Dell μου αντικατέστησε την οθόνη με καινούριο μοντέλο (απο u2410 σε u2413) και όχι με επισκευασμένο της ίδιας σειράς, μέσα σε 3 ημέρες.

Δημοσ.

@bazzil συμφωνώ. Μεταξύ άλλων η Dell είναι η πολύ καλή στο service. Ανάλογες περιπτώσεις διαβάζω κατά καιρούς στο internet.Δεν γνωρίζω για την πολιτική της BenQ όπως επίσης και της AOC. Η δεύτερη μου ήταν μέχρι πρότινως άγνωστη.

Δημοσ.

Καλο ειναι να αγορασεις απο αξιοπιστο πωλητη και να μην μπλεξεις με αντιπροσωπεια.

Η Dell εχει καλη αντιπροσωπεια, αλλα οσο το καταστημα πωλησης σε εξυπηρετει στα θεματα εγγυησης και αντιακταστασης, δε χρεαιζεται να παμβανεις την εταιρια υποψιν σου.

Δημοσ.

Μιας και συνεχίζεται η κουβέντα, ψηνομαι τελευταία για βάση για τις 3 οθόνες που έχω και βρήκα αυτή και αυτή. Λειτουργικά είναι ακριβώς ίδιες η διαφορά τους είναι στο οτι της xfx έχει usb στη βάση της. Θα μεγαλώσει κατα πολύ ο χώρος στο γραφείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...